|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | | |
CharlesWood
|
Zaslal: st březen 12, 2014 12:01 pm Předmět: Ultimate |
|
|
ULTIMATE Nutrition PROSTAR 100% Whey protein.
1) Chuť velice výborná, zatím nejlepší banán co jsem kdy pil
2) Stravitelnost OK, nenadýmá, což je u mě hlavní a neleží mi v žaludku
3) Nepráší
3) Připravuji v šejkru ikdyž je na doze napsano, že je instantní, ale rozmíchatelnost supr
4) Nepráší
5) Tady velké + za to, že nepění, u Whey Coru musim dycky čekat dlouhou dobu než pěna opadne, snad to časem zlepší.
6) Cena více než přijatelná.
|
|
nahoru |
|
|
Turakam
|
Zaslal: st březen 12, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
DiamonD123 napsal: | Mutant Whey
Mám příchuť čokoládá a chutná jak hodně divnej čokoládovej puding Ale dá se to - v mléce by to asi bylo o něco lepší. Cena je dost pěkná. Složením vypadá taky velmi dobře. Rozpustnost je trochu horší, ale když s tím pořádně budete minutu třepat, tak by se to mělo rozpustit celý. Stravitelnost taky parádní - 72g vůbec necejtím, že jsem měl |
Osobne mám s produktami značky mutant veľmi dobré skúsenosti, aj pomer cena kvalita priaznivý, v súčasnosti od nich beriem kreatín creakong (crepaure included) a cítiť ho, možno aj naj kreoš, čo som mal _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: st březen 12, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
Survival Ultra Speed
Rozpusnost: Výborná
Pěna: Jen po ušejkrování, hned opadne
Chuť: Obecně - na to, že tam je Hydro a stévie, tak musím říct, že slušný počin.
Konkrétně - Vanilka byla slabší a nesedla mi, možná by si to chtělo pohrát s ředěním, protože doporučované je na mě moc sladké. Cítil jsem tam také jemně umělý podkres, nemohl jsem si pomoc. Čoko na druhou stranu mile překvapilo a kdybych se měl rozhodonout, tak jdu do čokolády, a to jsem tuplovaný vanilkář. Ale to samé bylo i u Survival gaineru, nicméně tam vanilka byla vcelku povedená (každopád ě stále to "drtí" čoko).
Stravitelnost: Výborná _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
karlwanhov
|
Zaslal: st březen 12, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
eSko napsal: | Survival Ultra Speed
Chuť: Obecně - na to, že tam je Hydro |
ta trocha hydra tam moc chuti nezamava
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak si jdu zas jednou zarejpat.
Tentokrát ale spíš pozitivně než negativně.
Proč není u Ultra Speed 80 Fair Poweru nějak výrazněji upozorněno na to, že je to nativní protein?
Na konci textu u složení.
https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html
citace: | směs bílkovin (50 % instantní syrovátkový nativní CFM mikrofiltrovaný proteinový koncentrát, 30 % instantní syrovátkový nativní CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát, 20 % instantní syrovátkový enzymaticky štěpený hydrolyzovaný proteinový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH32), kakao odtučněné, guarová guma, čokoládové aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo) |
Pokud to teda je pravda, protože přímo na stránkách Survivalu to tam napsaný není a ani na jednom dalším webu taky ne.
Pokud to pravda je, tak z mýho pohledu je celkem velká chyba, že na to není kladen důraz při reklamě. Mně osobně by to třeba "opticky" snížilo cenu výrobku daleko víc, než zdůrazňování CFM metody, protože jsem prostě nějaký extra velký rozdíly mezi mikrofiltrací, ultrafiltrací, CFM apod. na netu nikde nenašel. Důležitá byla vždycky spíš teplota při výrobě a vyhnutí se "kyselinám".
A nativní znamená, že je protein vyráběn přímou metodou z mléka a ne syrovátky, která zůstane po výrobě sýru, která je už samozřejmě míň kvalitní.
Třeba Reflex to zdůrazňuje hodně. A další proteiny, o kterých vím, jsou třeba Royal Whey, kterej je bohužel dlouhodobě nedostupnej, MyProtein taky má nějakej nativ a samozřejmě, že se na netu dají najít i další.
Pokud je to pravda, tak v tomhle vidím celkem velkou chybu pro reklamní oddělení nebo toho, kdo se zabýval propagací tohoto výrobku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Mám pocit, že CFM se rovná automaticky nativní. CFM je totiž metoda, která se dělá při nízké teplotě a výsledkem je nativní protein (neřeší se vstupní surovina). Nicméně to neznamená "nativní" jak ty myslíš (což má např. právě tebou zmíněný reflex). Jestli se mýlím, ať mě Ronnie opraví. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
micus6
Poník
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
eSko napsal: | Mám pocit, že CFM se rovná automaticky nativní. CFM je totiž metoda, která se dělá při nízké teplotě a výsledkem je nativní protein (neřeší se vstupní surovina). Nicméně to neznamená "nativní" jak ty myslíš (což má např. právě tebou zmíněný reflex). Jestli se mýlím, ať mě Ronnie opraví. |
tedy nativní protein nemusí být nativní? :-D :-D
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
eSko napsal: | Mám pocit, že CFM se rovná automaticky nativní. CFM je totiž metoda, která se dělá při nízké teplotě a výsledkem je nativní protein (neřeší se vstupní surovina). Nicméně to neznamená "nativní" jak ty myslíš (což má např. právě tebou zmíněný reflex). Jestli se mýlím, ať mě Ronnie opraví. |
Já bych řekl, že jsem prohlídl celkem dost českých i zahraničním eshopů a přečetl celkem dost článků o proteinech, ale na tuhle tvou formulaci jsem ještě nenarazil a ani to tak nikde nepochopil. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
|
nEcro
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
mate klasicky CFM a pak nativni CFM, rozdil je jak psal vyse madball a to ten ze nativ je delany primo z mleka a ne z "odpadni" suroviny syrovatky po vyrobe syra. Pravy nativni protein navic neni pasterizovan coz bezny CFM je takze uz prosel tepelnou upravu. Obavam se ze to bude chyba v popisku jelikoz primo na ultra speedu neni ani zminka o necem nativnim...
EDIT : toho jsem si vsiml i u WPC80 ze je nejak vice pouzivano slovo nativni i kdyz tak neni _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
nahoru |
|
|
Ronnie
Administrátor
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Chyba v popisku to není, že je v tom produktu použitý WPC i WPI nativní, jsem ověřoval přímo u výrobce suroviny a nade vší pochyby tomu tak je.
Jinak ale k tomu, co je tu psáno výše, bych potřeboval konzultaci od Pavla Provázka, ale ten je na Zélandu s Petrem a aktuálně trochu nedostupný.
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Necro: Počkat, počkat. Nativní proteiny jsou taky pasterizovaný, respektive se dělají s pasterizovanýho mlíka. Nebo jsi to myslel jinak? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
madball napsal: | eSko napsal: | Mám pocit, že CFM se rovná automaticky nativní. CFM je totiž metoda, která se dělá při nízké teplotě a výsledkem je nativní protein (neřeší se vstupní surovina). Nicméně to neznamená "nativní" jak ty myslíš (což má např. právě tebou zmíněný reflex). Jestli se mýlím, ať mě Ronnie opraví. |
Já bych řekl, že jsem prohlídl celkem dost českých i zahraničním eshopů a přečetl celkem dost článků o proteinech, ale na tuhle tvou formulaci jsem ještě nenarazil a ani to tak nikde nepochopil. |
Hodil bych Ti k tomu nějaký odkaz, ale nemůžu najít, kde jsem to četl. Mám teď toho dost rozečteno, tak je možné, že jsem smíchal dvě věci naráz a ze slůvka "přirozený" jsem si udělal nativní. Takže jak říkám, můžu se mýlit. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
Chadzi
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Hodil jsem si do šejkru iso90 od Extrifitu (koupil jsem 2kg za 500 nové balení, jinak bych to nekoupil) spolu s maltodextrinem a na dně mi zůstávají cucky něčeho, nevíte co to může být? Maltu míchám běžně s hydrem a v šejkru nezůstane nic, takže tou to není.
|
|
nahoru |
|
|
MAST3R
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to bude to ISO. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
Chadzi
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
Tak určitěé Ale otázkou je PROČ to tam zůstává?
|
|
nahoru |
|
|
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|