|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ignasov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Saphenus
|
Zaslal: so březen 15, 2014 1:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so březen 15, 2014 7:05 am Předmět: |
|
|
trochu tě nechápu.. když víš, že tam chceš jít tak proč nezačneš makat dřív? A neboj nejsi jedinej.. Takovejch tu je daleko víc viz borec co chtěl k vojáčkům a měl problém udělat 1 shyb..Kurňa tak snad když tam chci tak na sobě zamakám ať si neudělám ostudu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 15, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
Divim sa, ako ludia pisu, ze za 11 dni toho moc nespravis, nuz....
Ano, na spickovy vykon sa tak rychlo nedostanes a ani na o nieco horsi...
Ale otazka znela, ako sa zlepsit za 11 dni..mame tu personu, ktora nebehala a je na tom zle, takze uz len par lahsich adaptacnych treningov behu dokaze spravit dost (nie zazrak), pretoze teraz je ta forma najhorsia mozna. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so březen 15, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
Pokud už máš za sebou kolečko v nemocnici, tak si vem nějakej nakopávač. Kluci u vojáků to tak řešili.
Jinak nechápal jsem před 4 lety jednu věc a nechápu ji ani teď. Jak se může v policajtům nebo vojákům hlásit někdo, kdo nesplní ty jejich fyzický požadavky. Třeba na UNOB ty požadavky byly tak lehký, že by to zvládly děcka ze základní školy. A stejně se našli experti, kteří to nedali _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so březen 15, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
nehlasim sa na miesto policajta ale je to v podstate u nich. preto som nechakal ze budem robit tie previerky. az kym mi predvcerom nedosiel mail s pozvanim na pohovor kde sa to pisalo.
tak majte trochu pochopenia chlapi.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so březen 15, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
Za 11 dní , možno len zhodiť z váhy, vypotiť sa, ak budeš mať o 5 kg menej, spravíš viac zhybov, zabehneš ďalej, etc.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 15, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
Saphenusi, lidi z fora tady toho strašně nakecaj, ale kecům, že za 11 dnů se nic stihnout nedá nevěř. Sám vím, jakej obrovskej pokrok jsem udělal, když jsem jel s atletama na týdenní soustředění . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 15, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Zatím v tom nejsem tak dobrý, jak bych chtěl.... ALE za tolik dní se dá zlepšit třeba technika běhu, dýchání.. pořádné boty taky udělají své.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so březen 15, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
je na nete dajaky tutorial ako spravne behat dlhsie trate? technika behu a dychania? nieco co sa da naucit z videa?
nasiel som si kriteria fyzickej zdatnosti pre vstup do policie a mal by som to v pohode spravit aj so sucasnym behom. ale keby sa dalo tak by som trochu popracoval aj na tom behu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 15, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so březen 15, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Za 11 dní , možno len zhodiť z váhy, vypotiť sa, ak budeš mať o 5 kg menej, spravíš viac zhybov, zabehneš ďalej, etc. |
podle me by ses mel ridit timto
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
sory ale nevyznam sa v tejto oblasti
na nete je toho vela
a nemam cas to vsetko vyskusat aby som zistil co funguje a co nie
takze hej presne to cakam od prveho prispevku- ze mi dakto pomoze a hodi mi sem link kde to bude vysvetlene aby som sa mohol na to spolahnut .
nemam problem samostatne vyhladavat informacie na nete ale v mojom pripade je to teraz tak ako keby bol niekto smadny a siel by vykopat studnu miesto toho aby sa niekde rovno napil. nie je cas vyskusat vsetko a zistit co funguje a co nie na vlastnej kozi
toto forum je dost velke a je tu vela ludi ktori okrem dvihania ciniek aj aktivne behaju tak som to napisal sem. nemam problem napisat na akekolvek ine forum a spytat sa to tam ale som si isty ze moj dotaz nie je natolko specificky a odborny aby bolo ho treba pisat inde. v podstate mi ide iba o vysvetlenie zakladov pretoze viac by bolo s najvacsou pravdepodobnostou kontraproduktivne
p.s. zhybov spravim vyse 20 a maximalne rataju 12... takze chudnutie nie je potrebne a myslim ze by som vladal behat este menej keby som nahle schudol
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Za 11 dní , možno len zhodiť z váhy, vypotiť sa, ak budeš mať o 5 kg menej, spravíš viac zhybov, zabehneš ďalej, etc. |
podle me by ses mel ridit timto
E: nikdo po tobe nechce ubytek hmoty,ale odvodneni se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so březen 15, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
stratit 5 litrov vody a potom absolvovat fyzicke testy ??? sory ale zdravie si kazit nemienim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|