nic k rozepisovani, dcerka si hrala s hrackou, dalsi hajzl holka prisla, vzala ji hracku a dala ji facku. Moje dcera 13mesicu, holka kole 2roku. Moje dcera brecela samozrejme. Ja tam nastesti nebyl, byla tam manzelka. Matka te holky ji prej hned dala na time out jako punishment. Ale nevidim jediny duvod aby moje dcera byla jakymkoliv zpusobem ublizovana. Vim, ze s timhle budu mit velky problemy, protoze nejsem slusnej v takovych situacich.
Petr Prielozny : Tak to je na h... u takhle malého dítěte no, jsem myslel, že to bude nějaký 15letý parchant, tam by sedla jedna výchovná. Spíš bych to řešil jako Kouba, tedy s rodiči dítěte.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Peto uklidnim te, kazdej otec vidi okamzite rude pri sebemensim pokriveni vlasku sve male princezny... Deti za to nemohou, rodice by si asi vyslechli... Mej se fajn...
Peto uklidnim te, kazdej otec vidi okamzite rude pri sebemensim pokriveni vlasku sve male princezny... Deti za to nemohou, rodice by si asi vyslechli... Mej se fajn... *a20*
posledni dobou me trapi zajimava vec. Citim v sobe dusevni boj, mezi dvema osobnostma, jedna z nich je skvelej tata a manzel, kterej je skromnej a zamerenej jen na business abych zajistil rodinu. Druha persona je uspesny a hladovfizy atlet, ktery vi, ze muze motivovat a kazat fitness. Nevim, jestli jde oboji zkloubit dohromady, asi jo, kdyz pojedu na sto obratek, ale bude to fuska.
Nekdo ma neco podobneho? Musim rict, ze po 9 letech kazdohodinoveho reseni jeslti mam dost bilkovin, sacharidu, jestli nemam mensi biceps nez den predtim, je uzasny nic neresit, citit se trosku odpojen od tohohle zacarovani. Ale nechci to ztratit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru