|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
srandicky?
a kdo oni, ze me letos da, ze po poslednim mu uz chybelo jenom par minutek???
ale vazne, beru sparinga co me potahne, ale neplanuju nikoho tahnout, jde o kazdou vterinu!
A KDO DOBĚHNE BEZ TOHO, ŽE BY V CÍLI HODIL ŠAVLI NEBO ZKOLABOVAL NA TRATI, TAK SE NA TO VYFLÁKL A NEDAL DO TOHO VŠECHNO! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 5:23 pm Předmět: . |
|
|
co naběhneš na trati, o to se pak zdržíš pod ostnatými dráty, kde budeš koukat úchylně na holky, jak je to svléká
Jinak je nás 6, utíkej si sám, zbylé chci dvojice, abychom si pomohli a nedopadlo to jako loni na té šikmé A stěně, že jsi tam sám a nikdo Ti nepomůže, i když ty někomu pomůžeš a on se na tebe pak vykašle + podporovat se na překážkách a na trati, chci jinak dvojice, ja parťáka naštěstí mám
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
me jsi sliboval nejakeho super ultra bezce, co si dava 15km pred snidani, to je idealni, abych se mu drzel v patach jako stin _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | me jsi sliboval nejakeho super ultra bezce, co si dava 15km pred snidani, to je idealni, abych se mu drzel v patach jako stin |
a já ho skutečně mám, z těch přihlášených to je David Skála, nebudeš mu stačit...a my poběžíme spolu s klukama a zamáváme Ti, až se zasekneš v ostnatých drátech z nepozornosti při čumění na nějaké slečny
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 6:35 pm Předmět: |
|
|
potrebuju rozdejchat zacatek, aspon prvni kilacek, kdybych ho stihal, pak uz to nejak dopadne
hlavne se nenechat predbehnout od nikoho z vas, to by bylo kecu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so březen 15, 2014 7:19 am Předmět: |
|
|
Ahoj, mohl bych se k Vám přidat na Klínovec?
Do Liberce jedu s kamarády ale nejsou to takový odvážlivci aby si troufli i na Super a Beast.
_________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
KDO DOBĚHNE BEZ TOHO, ŽE BY V CÍLI HODIL ŠAVLI NEBO ZKOLABOVAL NA TRATI, TAK SE NA TO VYFLÁKL A NEDAL DO TOHO VŠECHNO! |
Tak s tím se počítá!! Koukám že to tady bude tvrdý, ale aspoň zavzpomínám na staré dobré časy, kdy jsem dělal atletiku a trenér radil jak běhat 400m. "Začněte naplno, v polovině přidejte a před cílem ještě zrychlete." kdo poslechl, tak šavli zaručeně hodil :D
| flew napsal: |
Nikdo další?? zítra večer uzavírám registraci! |
zitra se ti ještě ozvu. Už mám vyřešené 2 termíny, zbývá třetí (beast). Doufám, že to během dne stihnu vytelefonovat :)
EDIT: mimochodem, jak chtěl Freimen (celkem pochopitelně) tak jsem si dal do profilu fotku (už je i schválená) a namlátil tam aspoň nějaký základní info. Tak snad už budu považován za 'reálného čtenáře' :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po březen 17, 2014 9:40 am Předmět: . |
|
|
Michal: ok, bereme Tě, ale musíš běžet všechny 3 závody, jestli ne, tak Tě stihne trest a už Tě nikdy nikde nepustí do posilovny  Pošli Láďovi vše potřebné a přidej se do FB skupiny.
Vittus: nevidím důvod, proč bys nemohl jít do toho s námi, jen ber to, že my běžíme jen jeden Klínovec Beast v srpnu a samozřejmě trička dostaneš jen tehdy, pokud bys běžel s námi i Super v Bořeticích v září, prostě alespoň 2 závody. Loni jsme se poučili, že nejde být v tomhle směru příliš hodný.
PS: za nedlouho bude první společný trénink týmu v Olomouci
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 17, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
Lehké OT- Doufám, že budete dělat videodokumentaci ... Lukášovi to dobře mluví :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po březen 17, 2014 11:40 am Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po březen 17, 2014 11:49 am Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po březen 17, 2014 10:41 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Michal: ok, bereme Tě, ale musíš běžet všechny 3 závody, jestli ne, tak Tě stihne trest a už Tě nikdy nikde nepustí do posilovny Pošli Láďovi vše potřebné a přidej se do FB skupiny. |
Díky za projevenou důveru, doufám, že nezklamu :-)
Vše potřebné jsem snad poslal, když mu něco bude chybět, tak se určitě ozve...
Mimochodem... Facebook jsem do této chvíle nepoužíval, takže jsem ho kvůli Vám založil. Nicméně koukám jako puk jak to tam všechno chodí... Jak se přidám do té skupiny? (musím vědět jméno, ne? :-) nebo nemusím náhodou dostat pozvání?)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|