|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po březen 17, 2014 11:28 pm Předmět: Re: . |
|
|
| xMichalx napsal: | | Freimen napsal: | Michal: ok, bereme Tě, ale musíš běžet všechny 3 závody, jestli ne, tak Tě stihne trest a už Tě nikdy nikde nepustí do posilovny Pošli Láďovi vše potřebné a přidej se do FB skupiny. |
Díky za projevenou důveru, doufám, že nezklamu :-)
Vše potřebné jsem snad poslal, když mu něco bude chybět, tak se určitě ozve...
Mimochodem... Facebook jsem do této chvíle nepoužíval, takže jsem ho kvůli Vám založil. Nicméně koukám jako puk jak to tam všechno chodí... Jak se přidám do té skupiny? (musím vědět jméno, ne? :-) nebo nemusím náhodou dostat pozvání?) |
hergot, proč musím mít v týmu samé divné lidi ???
Nechce běžet někdo z tradičních čtenářů? Cizo, poman, blackdragon, Mik (elf), bazzy, draper, Moog nebo dokonce Ronnie, někdo z osy zla nebo já nevím třeba lionel kozlov či nějaká ženská, petkaB, wildorchid,... :DD
Peter Ustinov, který se nejmenuje ve skutečnosti Peter, ale jeho vlastní dcera mu tak říká , kluk, který nikdy nepoužíval FB .... až budu dělat tu grilovačku před Klínovcem, dveře do domu zajistím řetězem Jste divní, divní, strašně divní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:18 am Předmět: |
|
|
hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 18, 2014 6:17 am Předmět: |
|
|
Boretice mam asi 20 km daleko a driv jsem pres ne casto jezdival, takze me to docela laka. Ale behal jsem naposled nekdy pred 4 rokama a co jsou to sakra anglicaky ?  Takze spis ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:50 am Předmět: |
|
|
Freimen: tak tohle mi hned po ránu pěkně zvedlo náladu. A je super, že jsi zmínil i Petera, že se divný necítím sám
Jako kdyz FB zacinal, tak jsem ho mel, ale zabíralo mi to moc času, tak jsem ho přestal používat a dlouho mi nechyběl, až teď...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 18, 2014 8:24 am Předmět: |
|
|
Pěkný nápad- Cizo a Moog, to by bylo zajímavé :)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Pěkný nápad- Cizo a Moog, to by bylo zajímavé :) |
A aby to bylo úplně top... Tak tam chci TTby/ho _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Pěkný nápad- Cizo a Moog, to by bylo zajímavé :) |
A aby to bylo úplně top... Tak tam chci TTby/ho _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út březen 18, 2014 10:14 pm Předmět: |
|
|
Spartan Race Czech Republic
Z důvodu velkého ohlasu po SPARTAN RACE SPRINT v Bořeticích jsme se rozhodli Vás vyslyšet a místo SPARTAN RACE SUPER Vám nabídneme 27.9 2014 SPARTAN RACE SPRINT. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út březen 18, 2014 10:21 pm Předmět: . |
|
|
to je doufám jen nějaká prdel, hned ráno zavolám Nikol - pořadatelce, nevěřím, že je něco takového možné.
Přece, sakra, kvůli trifectě nepojede člověk 2x na tu stejnou trať na Klínovec v rozmezí dvou měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út březen 18, 2014 10:24 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | to je doufám jen nějaká prdel, hned ráno zavolám Nikol - pořadatelce, nevěřím, že je něco takového možné.
Přece, sakra, kvůli trifectě nepojede člověk 2x na tu stejnou trať na Klínovec v rozmezí dvou měsíců. |
No je to z jejich official fb page..a už tam píšou i omluvný commenty, tak to asi nebude prdel..
https://www.facebook.com/SpartanRaceCzechRepublic?fref=ts _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
Na super prý nemají lokalitu... A doporučuji Slovensko nebo Polsko... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
Zdravím, tak jsem volal ředitelce soutěže Nikol Bartákové a říkala, že dostali pokyn z Ameriky, že prostě Super v Bořeticích udělat nejde, že chtějí, aby Super byl už opravdu o tom, že si závodníci sáhnou na dno a ten terén tam tomu prý nevyhovuje. Nikol mi tvrdila, že na tom Klínovci bude ten Super a pak i Beast jinde, že je to tam obrovský areál, takže je na zvážení, co nyní s tím. Samozřejmě, že Sprint v Liberci platí, proč jet podruhé do Bořetic, já rád poznám nový terén a místo, co myslíte? Otázkou je, jestli se tedy pachtit za těchto podmínek pro trifectě nebo ne, mně se 2x na stejné místo jet skutečně nechce a moc nevěřím, že by ty tratě byly úplně jiné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|