|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 19, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Zdravím, tak jsem volal ředitelce soutěže Nikol Bartákové a říkala, že dostali pokyn z Ameriky, že prostě Super v Bořeticích udělat nejde, že chtějí, aby Super byl už opravdu o tom, že si závodníci sáhnou na dno a ten terén tam tomu prý nevyhovuje. Nikol mi tvrdila, že na tom Klínovci bude ten Super a pak i Beast jinde, že je to tam obrovský areál, takže je na zvážení, co nyní s tím. Samozřejmě, že Sprint v Liberci platí, proč jet podruhé do Bořetic, já rád poznám nový terén a místo, co myslíte? Otázkou je, jestli se tedy pachtit za těchto podmínek pro trifectě nebo ne, mně se 2x na stejné místo jet skutečně nechce a moc nevěřím, že by ty tratě byly úplně jiné. |
me osobne se nechce na "blbej sprint" pres 2/3 republiky, kdyz ho mam "za barakem"! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xMichalx
|
Zaslal: st březen 19, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | SPARTANI, VIDÍME ŽE BOJUJETE NEJEN NA TRATI ALE I NA FB –JSME NA VÁS HRDÍ A DÍKY VAŠEMU ÚSILÍ JSME SE ROZHODLI, ŽE PRO VÁS PŘIPRAVÍME SUPER V BOŘETICÍCH. |
To je z oficiálního FB....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 19, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: pá březen 21, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska bylo tak krásně, že ačkoliv jsem měl v plánu posilovnu, tak jsem šel trošku zamakat na venkovní hřiště.
1) něco silového (shyby, kliky na bradlech atd)
2) pak 100 angličáků *
3) běh 250m, ručkování , běh 250m, ručkování, běh 200m, ručkování (první a druhé ručkování bylo na tomto: http://www.kotoul.cz/sites/default/files/fotogalerie/sportoviste/Vytvo%C5%99it%20Sportovi%C5%A1t%C4%9B/img_1475_800x600.jpg a samozřejmě pěkně směrem nahoru, otočit se a směrem dolů a to celé 2x. A to poslední ručkování bylo na něčem takovém: http://www.huck.cz/media/img/images/4743_p2.jpg ale ty úchyty byly v různých výškách. Předem bych neřekl, že to bude takový záběr)
4) 2x výběh do hodně hodně prudkého kopce (poprvé to byl výběh. Dolů jsem se nějak sesunul :D a podruhé už jsem se tak nějak plazil nahoru. A dolů to bylo ještě horší)
* Ještě k těm angličákům. Stopoval jsem si čas, ale když jsem měl mít 100 angličáků, tak byl čas nějak moc dobrý, což se mi nezdálo, tak jsem si ještě 10 přidal. Nevím teda, jestli jsem dělal 100 nebo 110, každopádně čas je 10:26. Dole samozřejmě normální klik a nahoře výskok. Ze začátku jsem dělal výskok s tlesknutím za hlavou, ale později jsem byl rád za odlepení se od země a zvednutí rukou  Někdy to budu muset zkusit znovu s tím, že mi někdo bude počítat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 29, 2014 8:06 am Předmět: |
|
|
takze prachy za "zdrave jadro" uz by meli byt v kupe
kdo se hlasi jako dalsi?
od zitra je startovne drazsi!!!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
takze, uz dlouho se tu nic nedeje, takze mam pro vas dalsi vyzvu:
za jak dlouho udelate 100 anglicaku ?
predpokladane provedeni: ze stoje do kliku, klik na dotyk aspon hrudniku zeme, a ve vyskoku spojit (tlesknout) tlane=jenom opakovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | takze, uz dlouho se tu nic nedeje, takze mam pro vas dalsi vyzvu:
za jak dlouho udelate 100 anglicaku ?
predpokladane provedeni: ze stoje do kliku, klik na dotyk aspon hrudniku zeme, a ve vyskoku spojit (tlesknout) tlane=jenom opakovani |
angličáky - to vyhrá vždy ten, kto vie lepšie oklamať techniku :-) Výzvu nepríjmam :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
v klidu, nejde o nic, jenom o dobry pocit porovnat se s ostatnima
neni tu "dokazovaci videoů ani nic podobneho
kdyz napises ze to mas za 5min, tak ti mozna i budeme verit
proste se jenom prekonej a zkus to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | v klidu, nejde o nic, jenom o dobry pocit porovnat se s ostatnima
neni tu "dokazovaci videoů ani nic podobneho
kdyz napises ze to mas za 5min, tak ti mozna i budeme verit
proste se jenom prekonej a zkus to |
Robím angličáky na tabatu : 8x6-5 za 4 minúty. Tak by som 100 mohol zvládnuť za 10 minút a potom dostať infarkt
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
ja to uz jednou po brutalnim treningu jel a bylo to neco pres 10min
ale spocital jsem si (jako TTBB  ) ze by to mohlo jit i za 6min _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja to uz jednou po brutalnim treningu jel a bylo to neco pres 10min
ale spocital jsem si (jako TTBB ) ze by to mohlo jit i za 6min |
Ak chceš porovnávať, tak si dajme kto spraví TGU s ťažou jednoručkou. Môže ísť technikou akou chceš, na začiatku máš jednoručku na zemi a ležíš na chrbte vedľa nej. Musíš si ju dať do ruky a celý čas ju držať vo vystretej ruke nad sebou, pričom sa tak musíš postaviť a znovu ľahnúť. Kto to spraví s ťažou váhou , vyhrá. Dnes 33 kg. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
tohle muzeme zkouset mezi sebou, ale do treningu na Spartan race je to k nicemu
ale aby jsi nerekl, tak to zkusit muzu, ale jsem limitovanej, nejtezsi cinka je u nas 32kg _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tohle muzeme zkouset mezi sebou, ale do treningu na Spartan race je to k nicemu
ale aby jsi nerekl, tak to zkusit muzu, ale jsem limitovanej, nejtezsi cinka je u nas 32kg |
Ja by som si takú disciplínu vedel predstaviť aj v Spartan race, na nejakom stanovišti každý nech zdvihne svoje maximum, a podľa výsledku mu určil ďalšiu trasu - silnejším kratšiu a slabším dlhšiu...
Inak 32 kg nedáš, tak to bude stačiť :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
spartan je bezecky zavod, o sile tam neni nikde nic (mozna to splnahi po lane)
nevim, TGU jsem delal tak 3x v zivote
techniku jsem videl nekde na obrazku...takze uz ted jsi vitez _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|