| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honza_rox

|
Zaslal: st březen 19, 2014 3:56 pm Předmět: Malo tucne mlete hovezi - Praha? |
|
|
Chtel bych si zacit delat doma beef jerky, videl jsem na netu videa jak to lidi delaj i z mleteho hovezi. Aby se to nekazilo, potrebuju co nejmin % tuku. Nevite, kde bych v Praze sehnal cca 5-7% mlety hovezi maso?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
yura
|
Zaslal: st březen 19, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
U reznika si vyberes co chces a reknes mu aby ti to namlel ne? Pochybuju, ze u nas v CR se da sehnat fakt kvalitni mlete maso. Vsechno jsou to jen odrezky a odpad..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st březen 19, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
Já to udělal úplně jednoduše => Zainvestoval jsem do mlýnku na maso. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st březen 19, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st březen 19, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Ne to není můj ... a i kdyby jo ... tak mi nikdo nemůže vytknout že mám nedostatek železa v potravě _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
O jake maso bych si mel u reznika rict? Samozrejme hledam nejlepsi pomer cena/"vykon"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
Nejsem expert na hovězí, ale cenově vychází nejlépe hovězí zadní. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
Kližka výjde levně, ale hovězí zadní vyjde v dobrém řeznictví za fajn cenu a tolik na očištění tam toho nebude. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
Dik moc za odpovedi! Uz jsem si koupil susicku potravin, tak jsem zvedavej, co z toho nakonec bude :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Maly update:
Minuly tyden jsem koupil hovezi zadni v Tescu, nakrajel, pres noc jsem to nechal marinovat a asi 8 hodin jsem to susel v jedne z nejlevnejsich susicek ovoce z Alzy.
Kousky masa byly prilis silne, takze si je necham tentokrat, dneska, nakrajet u reznika tim, co pouzivaj na salamy.
Jinak chutove skvely, cena je velmi prijatelna, hlavne v porovnani s cenou Jerky u nas u prace v trafice [skoro 70kc, za 25g susenyho masa, coz vychazi na 1400 kc/ Kg "masa"].
Navic jsem to vzal do prace a uz mam od lidi objednavky na pristi tyden, hned se po tom zaprasilo :)
Takhle to vypada, malo tucny, dost proteinu, chutna skvele, pro me idealni jidlo "k zakousnuti" v praci
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
a to si nikdo nemyslel ze jim davas pojest vysusenych hoven?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
V Globusu vždy seženu kvalitní maso,nebál bych se i jejich mletého.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter