Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Spazik napsal:

Věř mi že většina lidí co si kupuje hodinky v ceně milionů z nějakých malých švýcarských manufaktur to fakt nedělá pro to aby se tím mohli chlubit před ostatními. Lidi co na to mají takové peníze jsou trochu na jiné mentální úrovni, pokud to není zrovna Paris Hilton nebo nějakej fotbalista apod.

Kolik takových lidí znáš, když o tom tak zasvěceně mluvíš?

Znám lidi, co vydělávájí měsíčně mnohonásobky průmerné mzdy a přesto jezdí starým obyčejným autem, mají obyčejný mobil za 2tis. atd. Znám Švýcara co má majetek v miliardách Kč, kdyby si ho potkal na ulici, tak ho nepoznás od běžného českého důchodce v manšestrákách a svetru. Jsou i obecné známí lidé . Warren Buffet - miliardář co bydlí v domě, který si koupil před 50 lety, Radim Jančura - obrovský majetek a vyplácí si jenom mzdu pár desítek tisíc...
A MHD je plné od pohledu socek, co mají na splátky iPhone, fejkovou kabelku od LV, fejkové triko Lacoste z Turecké tržnice atd. Chudí nebo hloupí lidé mají potřebu dělat ze sebe víc než jsou prostřednictvím značky tepláků, zlatých řetězů nebo draze vypadajících hodinek.

Naposledy upravil Spazik dne ne březen 23, 2014 10:14 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

v jiné ment. urovni? Jsou retardovani? Jinak to nechapu.

- Lidé co mají hodně peněz jsou zpravidla velmi inteligentní (pokud si je vydělali sami a nejsou to dědicové nebo fotbalisti apod.), retardovaný je možná tak Franta Vomáčka co si jde odkroutit osmičku k do fabriky a potom vylít hlavu do hospody nebo čumět domů na bednu.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
micus6 napsal:

- Lidé co mají hodně peněz jsou zpravidla velmi inteligentní (pokud si je vydělali sami a nejsou to dědicové nebo fotbalisti apod.), retardovaný je možná tak Franta Vomáčka co si jde odkroutit osmičku k do fabriky a potom vylít hlavu do hospody nebo čumět domů na bednu.

jenze kolik lidi si to samo vydela? To je otazka do pranice.... nebo lepe....kdo si to vydela sam a bez poruseni zakona...?
tyboo

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čekal sem kdy přijde někdo, kdo hned začne tvrdit, že každý milionář je zloděj..

Obecně souhlasím s tím, že bohatý člověk na úrovni nemá tak velkou potřebu se moc ukazovat. Zato socky ten svůj iphone a tepláky adidas mít musí i kdyby šli jenom s košem..
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
micus6 napsal:

Ano, jsou inteligentnější než průměr. Při vydělávání peněz to pomáhá. Ale velmi inteligentní? Ach jo. Pro vydělávání peněz jsou mnohem důležitější charisma, soft skills, agresivita, vůdčí schopnosti, bezohlednost, disciplína, podnikatelký duch, schopnost lézt do zadku, psychopatie, kreativita, ... (záleží na způsobu vydělávání peněz). Ve skutečnosti, velmi vysoká inteligence je mnohdy překážkou ve vydělávání velkých peněz, protože se často váže k horším sociálním skillům.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Čekal sem kdy přijde někdo, kdo hned začne tvrdit, že každý milionář je zloděj..

Obecně souhlasím s tím, že bohatý člověk na úrovni nemá tak velkou potřebu se moc ukazovat. Zato socky ten svůj iphone a tepláky adidas mít musí i kdyby šli jenom s košem..

neřek sem každý... ale dost :-) ...
MSG

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Faktem je, že sbírání hodinek je drahá sranda. Já sbírám hlavně starý primky, což je v průměru tak 500Kč/kus a znám borce co takhle sbírá starý náramkový zlatý (full gold) omegy, kus tak od 20.000Kč a má jich nějakejch 30-50. Čili je pak rozdíl brát měsíčně 30 nebo 300kkč. Ale ono je to sbírání čehokoliv drahý všeobecně.

No a kdo má pak takovouhle sbírku, tak pro něj není problém dát 150kkč za zánovní rolexky a nebere to za nějaké machrování. Jednak má peníze, jednak má vztah k hodinkám. Prostě to má jako hodinky na denní nošení. Spousta lidí je bohatých, tak to holt je. Samozřejmě, že jiný bohatý řekne, že je to blbost a radši dál stovky tisíc za dovolenou nebo dá 100kč příplatek za lepší kola k svému mercedesu atd.

ad prestiž značky - někde jsem četl, jak jsou vnímané. Nejznámější je mezi běžnýma lidma (když se řekne "luxusní hodinky") jednoznačně Rolex, pak Omega (o level níž než rolex, de facto "za hubičku"), IWC a následně až objektivně ultra drahé manufakturní hodinky jako např. Patek Philippe, Jaeger le-Coultre, Vacheron Constatine, Audemars Piguet, Breguet atd.
MSG

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže prodáš firmu a koupíš hodinky?

Ronnie napsal:
Asi před týdnem jsem otázku hodinek řešil s kamarádem, co je z "trochu jiné společnosti". V reakci na nějaký můj "trapný" návrh mi poslal pěknou odpověď...

Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Faktem je, že sbírání hodinek je drahá sranda. Já sbírám hlavně starý primky, což je v průměru tak 500Kč/kus a znám borce co takhle sbírá starý náramkový zlatý (full gold) omegy, kus tak od 20.000Kč a má jich nějakejch 30-50. Čili je pak rozdíl brát měsíčně 30 nebo 300kkč. Ale ono je to sbírání čehokoliv drahý všeobecně.

No jo, tak ale když je člověku třeba 50, má dům, auto, děti z domu tak za co utrácet prachy? pár tisíc dá za náklady a zbytek může člověk procamrat za kraviny. Někdo rybaří, někdo modelaří, někdo sbírá hodinky ale nejjistější zbůsob jak se zbavit peněz je asi pořídit si mladou milenku nebo se rozvést s tou současnou a nebo oboje najednou
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem kliknul na nějakou reklamu na FB a vida, takhle taky mohou vypadat hodinky...

(btw. ani v nejmenším to nemyslím nijak špatně, pokud je někdo má nebo si koupí... jen mě to zaujalo jako kontrast proti tomu, jaké byly zmiňovány v tomhle topicu)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Jsem kliknul na nějakou reklamu na FB a vida, takhle taky mohou vypadat hodinky...

Podle mě ve skutečnosti budou vypadat hůř než na obrázku
Nicméně je pravda, že hodinky jsou 100% statusová záležitost. Pěkné funkční quartzky se dají koupit do 2-5tis. zpravidla cokoli nad je už jen o tom říct sobě nebo okolí "já na to mám", viz.:
http://www.muzivcesku.cz/kupoval-hodinky
ygg

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vypadají fakt jako na tom obrázku, a nejsou moc prťavé, tak vidět je někde v obchodu, klidně bych si je koupil. Na nějaké otloukání v řece o šutry a omatlávání na pláži o písek jsou za ty peníze ideál. A když v nějaké situaci nepřežijí, nebo je člověk ztratí, tak se nic neděje.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

loni pred prazdninama jsem vlastni blbosti prisel o Luminoxy
abych mohl stopovat behani, koupil jsem si hned od cinanu digitalky za 150Kc,s tim, ze jsou na prechodnou dobu, nez nasetrim a vyberu nove, ze stejne nemaji sanci prezit prazdniny, a ony je nejen prezily, ale funguji i pres caste namaceni do vody a brutalni poceni
takze pokud nema hodinky na to, aby se jima chlubil (ok, tak aby nejak symbolizovaly jeho spolecenske postaveni, nebo na ne nema nejaky fetis), tak je z meho pohledu lepsi si koupit hodinky za par stovek a klidne je za rok vymenit, vyjde to levneji
nez hodinky za 3000 , tak si klidne muzu nasledujicich 20 let koupit kazdy rok jedny za kilopade
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplněno: UŽ NEPLATÍ, UŽ JSOU U NOVÉHO MAJITELE:)

Nechcete někdo hodinky AXCENT x5367? Viz obrázek níže. Nikdy nenošené. Cena 0 Kč (co si velmi mlhavě pamatuju, stály něco mezi 6 až 8 tis., ale je to už tak 5 let plus mínus). Jediná podmínka je osobní vyzvednutí u nás v redakci v Praze. Případní zájemci, prosím, dejte vědět soukromou zprávou tady na fóru. Nemusí nutně vyhrát první zájemce, ale spíš někdo, z koho budu mít pocit, že mu k něčemu budou a udělají radost. Pište do středy včetně.

Popis jsem na českých stránkách nikde nenašel, ale moc jsem nehledal, nějaké hezké fotky jsou na této stránce a zbytek určitě někde případně najdete.

Doplněno: Btw. jsou docela bytelné, váží 205 gramů.

A teď jsem k tomu našel něco v češtině, snad to sedí: Frank Digital Gold X53678-202 EL. podsvícení, stopky s přesností 1/100 max. 100 hodin s mezičasem, timer, alarm, duální čas, 12/24 hodinový režim, kalendář, minerální sklo * Výrobce: Axcent of Scandinavia * Materiál pouzdra: ocel s PVD povlakem * Řemínek: ocel s PVD povlakem * Rozměry: 40x42x10 mm * Vodotěsné do: 30 m * Zdroj energie: Quartz - baterie * Řízené radiovým signálem: Ne * Typ (1=Digital,2=Analog,3=Kombinace,4=Binární): 1 * Typ: digitální * Záruka: 24 měs. * Barva řemínku/tahu: zlatá * Barva ciferníku: černá * Tvar pouzdra: hranaté * Styl: módní * Sklo: minerální * Osvětlení: elektrické podsvícení * Stopky: s přesností 1/100 vteřiny * Max. doba chodu: max. 24 hodin * Počet alarmů: 1x * Ukazatel data: kalendář * Ostatní: duální čas, 12/24 hodinový režim

Naposledy upravil Ronnie dne so září 13, 2014 11:00 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už né jenom suplementy zdarma, ale teď už i hodinky ? Dobře se o nás staráš Martine .

Kdybych jedny hezký hodinky neměl, tak bych ti asi napsal, ale takhle přenechám šanci jiným.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: