|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
adios1
|
Zaslal: so březen 22, 2014 7:34 pm Předmět: Jak se zbavit tuku? |
|
|
Zdravím,
mám menší problém. Jsem kluk (16let) 180cm/75kg. Mám sportovní postavu rok posiluju + mám 5x týdně thaibox, 3x týdně MMA. Problém je v tom že se nemůžu zbavit vrstvy tuku na břiše abych dosáhl vytouženého "pekáče buchet". Už si s tím nevím moc rady. Stravuji se celkem normálně, snažím se vyhybat podobných sračkám jako jsou fast foody apd., ale občas nemám na výběr defakto pořádně se najím až večer, když přijdu domů kolem 10 večer. Proto se chci zeptat čemu se vyhnout nebo co přidat za aktivitu abych odstranil tu menší vrstvu tuku na břiše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: so březen 22, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
Odstranit vrstvu tuku na břiše jak píšeš, to prostě nějak cíleně nejde - respektive, nejde ztrácet tuk na konkrétním místě nějakým typem cvičení, když budeš ztrácet tuk obecně, bude mizet i tam. Je to jen o stravě, příjmu/výdeji, typu aktivity, náročnosti aktivity a množství aktivity.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
Růsťákem.... Pálí v okolí místa aplikace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne březen 23, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 23, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Růsťákem.... Pálí v okolí místa aplikace. | To je rada...to už jsi mohl napsat liposukce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Crewe napsal: | | Růsťákem.... Pálí v okolí místa aplikace. | To je rada...to už jsi mohl napsat liposukce. |
Růsťák se mi zdál užitečnější :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Kota

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 11:19 am Předmět: Růstak je bohužel velice drahy |
|
|
Ta cena neodpovídá realitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 1:04 pm Předmět: Re: Růstak je bohužel velice drahy |
|
|
| Kota napsal: | | Ta cena neodpovídá realitě. | ...té liposukce?
|
|
| nahoru |
|
 |
vaca96
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
| vaca96 napsal: | | Zkus airobku |
8 treningu tydne by stacit mohlo, ne???
cpes moudra do vsech prispevku co najdes...idealni cesta na BAN
podle me je chyba ve vyzive, celej den "nic" a vecer se pred spanim nafutrovat
pak do sebe zakonite dostanes vic, nez potrebujes a telo se zasobi na horsi casy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po duben 21, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | vaca96 napsal: | | Zkus airobku |
pak do sebe zakonite dostanes vic, nez potrebujes a telo se zasobi na horsi casy |
Ted jsem to chtěl napsat...tím, že celý den nejíš a pak se nacpeš, tak tělo za A) nevyužije vše co sníš a za B) zbytek se uloží na horší časy (celý příští den...) a každopádně máš asi i pomalejší baz. met. když takhle jíš....máš luxusní aktivity, ale mizerný jídlo, tuky shazuješ z 75% jídelníčkem...ráno dej sacharidy a od poledne dál zkus cpát jen bílkoviny, ale pravidelně v tom je ta síla...jez 6x denně po troškách a uvidíš za měsíc ten rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: po duben 21, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | vaca96 napsal: | | Zkus airobku |
pak do sebe zakonite dostanes vic, nez potrebujes a telo se zasobi na horsi casy |
Ted jsem to chtěl napsat...tím, že celý den nejíš a pak se nacpeš, tak tělo za A) nevyužije vše co sníš a za B) zbytek se uloží na horší časy (celý příští den...) a každopádně máš asi i pomalejší baz. met. když takhle jíš....máš luxusní aktivity, ale mizerný jídlo, tuky shazuješ z 75% jídelníčkem...ráno dej sacharidy a od poledne dál zkus cpát jen bílkoviny, ale pravidelně v tom je ta síla...jez 6x denně po troškách a uvidíš za měsíc ten rozdíl. |
Nejsem si jisty jak moc by s tebou souhlasili vyznavaci Warrior diet, Lean gains, eat stop eat a podobnych...
Jist po cely den je vydobytek dnesni doby. Tezko rict, kde je pravda, ale mozna tvuj nazor neni tak jisty, jak ho podavas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kota

|
Zaslal: út duben 22, 2014 11:20 am Předmět: Re: Růstak je bohužel velice drahy |
|
|
| Deadlift napsal: | | Kota napsal: | | Ta cena neodpovídá realitě. | ...té liposukce? |
Ne HGH nemá hodnotu, za jakou je k mání. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
sekac 1985
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Ten článek je moc pěknej pr!nci, škoda, že nejsem američan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|