|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pokaloka
|
Zaslal: ne březen 23, 2014 8:38 pm Předmět: Dieta, obalovaný řízek |
|
|
Jaký máte názor na smažený kuřecí řízek?
100g by mělo obsahovat zhruba 23g B a 10g S.
A vzhledem k tomu že si v dietě člověk na obalovaném řízku pochutná víc jak dušeném nebo vařeném ve vodě, tak si říkám že to není největší hřích.
Můj jídelníček na den je:
je 10 vajec z toho jen dva žloutky
300g kuřecích prs
300g ryb
a 2-3 tvarohy denně,
+ jako příloha nějaká ta zelenina
...
Tak si říkám že aspoň ten řízek by mohl nějak chutnat :D
Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
... no, k otázce.
Je to tvá dieta, jez si co chceš, já bych teda nic smaženého do diety teda nezařazoval, ale jak říkám jíš to ty a ne já.
K tomu co sníš za den ... nevím kolik vážíš, ale k tomu že tam nemáš skoro žádný zdravý tuk a nula nula nic sacharidů tak teda nevím. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
pokaloka
|
Zaslal: ne březen 23, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | ... no, k otázce.
Je to tvá dieta, jez si co chceš, já bych teda nic smaženého do diety teda nezařazoval, ale jak říkám jíš to ty a ne já.
K tomu co sníš za den ... nevím kolik vážíš, ale k tomu že tam nemáš skoro žádný zdravý tuk a nula nula nic sacharidů tak teda nevím. |
195cm/105kg po roce objemu. Je to první rýsování tak jsem z toho trochu popiči, 8 den a mám hlad i když zrovna dojim :D
Je to rozdělené do 5-6jídel denně , sitm že zdravý tuky spoléhám na olivový olej :D
Chtěl jsem zkusit vlny, jenže nevim jestli by to bylo účinný atd.
Chtěl jsem zkusit nějak držet sacharidy na minimu a uvidim co se bude dít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
No většinou když člověk zničeho nic sekne se sacharidy na 50g nebo níž, tak tělo pochvíli zpomalí metabolismus.
První si radši prostuduj nějaké články než se pustíš do nečeho takového , protože samé bílkoviny s minimem tuků a sacharidů povedou tak leda k únavě a úbytku tak leda svalů. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 11:05 pm Předmět: Re: Dieta, obalovaný řízek |
|
|
| pokaloka napsal: |
|
Není žádnej důvod k tomu, abys nejedl žloutky, jez klidně celý vejce.
A k tomu smaženýmu - asi bych to neobaloval v klasický strouhance a mouce, já si třeba kupuju kukuřičnou, narvu k tomu nějaký bylinky a je to dobrý. A nesmaž to ve friťáku, dá se to třeba i upéct v troubě. Všeho s mírou :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
pokaloka
|
Zaslal: po březen 24, 2014 11:21 am Předmět: Re: Dieta, obalovaný řízek |
|
|
| peetthemaster napsal: | | pokaloka napsal: |
|
Není žádnej důvod k tomu, abys nejedl žloutky, jez klidně celý vejce.
A k tomu smaženýmu - asi bych to neobaloval v klasický strouhance a mouce, já si třeba kupuju kukuřičnou, narvu k tomu nějaký bylinky a je to dobrý. A nesmaž to ve friťáku, dá se to třeba i upéct v troubě. Všeho s mírou :) |
Ok, díky za radu x)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po březen 24, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
nemáš tam absolutně žádný sacharidy a celkově mi to přjide jako strašný stereotyp. Nemyslim si že je tohle vhodný navíc jsem přesvědčeý o tom, že to dlouhodobě nevydržíš a nakonec jendou vyluxuješ ledničku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Spíš se tělo na*ere a vyluxuje mu svaly. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|