|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balista

|
Zaslal: po březen 24, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
Pátek 21.3.2014
volno
- přesun do základního tábora na Klínovec a neplánovaný velkovýkrm
Sobota 22.3.2014
1. Mistrovství Čech v klasickém (RAW) silovém trojboji
Sokolov
naváženo: 89.2kg
rozcvičovna:
- dřepy
4/20-60kg
3/80kg
2/100kg
1/120-130-140-130kg
- bench-press
4/20-60kg
3/80kg
2/90kg
1/100kg
- mrtvé tahy
4/60kg
3/80kg
2/100kg
1/120-130-140-140kg
ZÁVOD:
- dřep: 145- 150 -160 (0x)kg
- bench-press: 105-112,5- 117,5kg! OR!
- mrtvý tah: 150-160- 170kg! OR!
Trojboj: 437,5kg
Wilks: 280.5688
VT3
Neděle 23.3.2014
volno
Tak mám za sebou třetí závody v silovém trojboji. Mám velkou radost z osobáků na bench-pressu a v mrtvém tahu. Mrzí mě nepovedený třetí pokus na dřepy. Dole jsem vydechl a to byl konec.. Ale tak nevadí, příště padne víc  Byla škoda, že nebyl závod rozdělený na dva dny. V osm hodin ráno jsem se zvážil a na první disciplínu jsem šel po třetí hodině odpoledne. Rád bych poděkoval nakladačům, kteří si odváděli dobrou práci po celý závod a myslím, že si poměrně sáhli do rezerv!  Další závody v silovém trojboji v nedohlednu, takže je spousta času ladit formu a posouvat maximálky _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Palec nahoru! Výdech na facku! _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 24, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po březen 24, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
Gratulace k výkonům a osobákům
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Pondělí 24.3.2014
trénink#57/14
S#8-1
XXtreme Aréna, Praha
15:20
- protažení a mobilita
- bench-press - A
5/20-60kg
4/70kg
3/80-80-90-90-90-90-90kg
- dřepy
5/20-80-90-90-110-110-110-110-110kg
- bench-press - B
6/60-70-70-80-80-80-80kg
- tlak silou za hlavou trhový úchop
5/20kg
4/30kg
3/40-45kg
2/ 50-52-54-56-58- 60kg
5/45-45-45-45-45kg
- shyby ("žebřík")
1-2-3-4-1-2-3-1-2-1
- výrazový tah za hlavou trh. úchop
4/20-40-60-70-75-80-80-80-80-80-80kg
1/ 85-90-95-100-105 (0x)- 104kg! OR!
- protažení a mobilita
19:25 (ano, 4 hodiny tréninku..  )
Včera byl divný den. Zvláštní tlak a asi skvrny na Sumci.. Vůbec se mi nechtělo na trénink a motala se mi hlava. Tak jsem jel do Arény spíš s tím, že si tam odvezu jen boty a další chojoviny ze závodů a pojedu se domů vyspat. Abych cestou neusnul, tak jsem si dal kofein a to mě trochu srovnalo. Ve dveřích do Arény už jsem věděl, že půjdu trénovat a odjedu si alespoň bench-press a dřepy. Vzhledem k tomu, jak to bylo lehké, tak mě to dost bavilo a to včetně pětkových sérii (pro mě už je to spíš kardio než silovka  ) na dřepu - vše bez pásku - tak jsem zůstal a dal si tlaky silou za hlavou, kde jsem vyjel na osobák. Potom jsem se lehce vyvěsil na pár shybů a odjel je takovým "žebříkem". Asi je začnu zařazovat častěji, docela mě bavily.. Nakonec jsem si nechal výrazové tahy s tím, že odjedu šest pracovních sérií po čtyřech opáčkách s 80kg. To bylo pocitově tak lehké (včetně pouštění činky zpět na trapézy), že jsem zkusil ještě vyjet na maxko a padnul další osobák.. Šlo by i těch 105, ale tam jsem šel málo dynamicky. Víc jsem nezkoušel, přece jen to bylo už po čtyřech hodinách tréninku.. Za ten můj trénink tam několik lidí jelo několik lidí čtvrté wéódéčko na CF Games. Jedna skupinka byla vtipná. Nejdřív mi natáhli veslo hned za mě, když jsem jel ty výrazy. Bez ptaní jako by nic. Tak jsme si řekli, že nekončím. Ok, poprosili mě, jestli mi můžou činku dát na jiný stojan, aby se vešli do záběru. No odnesl jsem si ji sám.. Pak mi vzali bednu, na které jsem měl věci, aby si na ní mohli dát časomíru. To mi bylo jedno, ale zasmáli jsme se tomu s klukama. Navíc, co bych neudělal pro crossfit!  Potom kamarádovi vzali osu, na které cvičil a začali se mu s ní rozehřívat.. To už jsem skoro ležel smíchy. Začali jsme plánovat, že až budou točit video, tak jim začneme rozebírat stanoviště  Klučina, co ten workout jel, byl ale hodně velkej sympaťák a fandili jsme mu, to zase jo.. Ovšem část doprovodu, co si přivedl, ten radši nekomentuju  Přístup " přišla jsem natočit kamaráda jak cvičí, tak si všichni sedněte na prdel a přizpůsobte se nám " je dost ..... na nic
Dneska trénink asi nestihnu  Zítra zase silovka a mrtvé ťahy! _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
A procítěný bench "po kulturisticku" v supersérii s klikama, pumpování bicáku s velkou osou v částečném rozsahu pohybu....to si jako do deníčku nepíšeš???  Si včera víc kecal jak makal  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | Za ten můj trénink tam několik lidí jelo několik lidí čtvrté wéódéčko na CF Games. Jedna skupinka byla vtipná. Nejdřív mi natáhli veslo hned za mě, když jsem jel ty výrazy. Bez ptaní jako by nic. Tak jsme si řekli, že nekončím. Ok, poprosili mě, jestli mi můžou činku dát na jiný stojan, aby se vešli do záběru. No odnesl jsem si ji sám.. Pak mi vzali bednu, na které jsem měl věci, aby si na ní mohli dát časomíru. To mi bylo jedno, ale zasmáli jsme se tomu s klukama. Navíc, co bych neudělal pro crossfit! Potom kamarádovi vzali osu, na které cvičil a začali se mu s ní rozehřívat.. To už jsem skoro ležel smíchy. Začali jsme plánovat, že až budou točit video, tak jim začneme rozebírat stanoviště Klučina, co ten workout jel, byl ale hodně velkej sympaťák a fandili jsme mu, to zase jo.. Ovšem část doprovodu, co si přivedl, ten radši nekomentuju Přístup " přišla jsem natočit kamaráda jak cvičí, tak si všichni sedněte na prdel a přizpůsobte se nám " je dost ..... na nic |
Milý deníčku,
dneska mi zlí výrostci z crossfitu pořád brali hračky...
Jinak bys asi měl před tréninkem chlastat kofein častějc ;)
| frozz napsal: | | Si včera víc kecal jak makal |
Od Tebe to sedí, ty vole! To je furt samý pózování a odskakování do šatny za účelem naolejování bicáku pro příchozí krosfiťačky! _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
 A Ty ses mě nezastal a pral ses tam s nějakou rourou  Vyhrála..
Nejhorší je, že Frozz. je pořád plynatej, protože pořád nežere zeleninu a do šatny chodí žrát nějaký antitrávicí enzymy a co pak předvádí v tělocvičně, to je něco šílenýho.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
Nn fazole s nutelou si dám vždy před tréninkem JEN čistě kvůli tobě, vím že to tak máš rád ... a vůně železa ti očividně nesvědčí  . A už konec spamu ....stejně je ho tu víc než tréninkových zápisů  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
A nutelu si maže na tabulku čokolády jako na chleba! Ale samozřejmě se bavíme o paleo čokoládě a paleo nutele - přesně té, kterou si v albertu kupovali neandrtálci! _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|