|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
Tak běhat odvodněný...to je rada nad zlato.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 24, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
tak jak jsi dopadl? jestli pocitam dobre, d neska jsi to mel testovat na ostro
pochlub se vsim: shyby, kliky, behy atd _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: út březen 25, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
z pracovneho pohovoru som velmi rychlo a velmi citelne dostal pocit ze nie som ten pravy kandidat. a preto som zvysok prijimacieho konania uz velmi neriesil. obzvlast ked na moju poziciu fyzicke testy nijak nerozhoduju
zhyby - 12 maximum bodov a preto som sa vobec nesnazil ich dat viac (vo forme ich dam 30 a v najlepsej forme v zivote som ich dal 40). sucasna forma je 20 zhybov
skok z miesta - prvy pokus ani neviem kolko ale bolo maximum bodov takze som to viac neriesil. asi 260 cm. maximum sa ratalo 255cm takze som skocil viac (p.s. ked som robil LeParkour tak som vedel skocit 295cm ale to bejvavalo ... )
brusaky za 2 minuty - 70 maximum bodov takze som viacej nechcel robit. ( osobny rekord je 81 za minutu ale to bolo vo forme)
cim som mal po prvych troch disciplinach dost bodov na to aby som spravil celu previerku fyzickej zdatnosti
ale siel som aj behat aby sa nepovedalo. ibaze to uz nebolo velmi slavne
100m sa behalo na mokrom futbalovom ihrisku. sprintovat na mokrej trave toho vela nehovori o tom kto ako beha ale verim ze by som mal na viac.
zabehol som za 14,86s ale mal som pocit ze kazdy krok sa smykam a bal som sa aby som si daco neodtrhol ( hlavne hamstringy). snazil som sa mat dobry vykon ale na tej trave v halovych topankach a hlavne v sucasnej forme sa viac robit nedalo
12minutovka
zabehol som asi 2km. v podstate som sa na to uplne vykaslal. bolo mi jasne ze z prace na 99% nic nebude a preto som to chcel iba dobehnut. nemal som pocit ze umriem a dokonca som si spravil aj 3 dlhe pauzy. behal som volnym tempom.
nasadenie skratka chybalo. nemalo zmysel sa snazit. dobry vysledok by to aj tak nebol a z prace nic. behalo sa mi v pohode.
ked som to zabehol prvy krat tak som behal sice s rezervou ale domov som dosiel a bol som mrtvy. spoteny jak prasa a svalovka len co som dosiel domov.
teraz som uplne v pohode.
takze asi tolko. skoda ze z miesta na 99% nic. a tomu zodpovedalo aj nasadenie 12minutovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út březen 25, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
A uz mozes prezradit o aku poziciu islo? Takto to vypada na policajta a nesplnal si nejaku z ich hlupych podmienok, co ti automaticky povedali ze nie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: út březen 25, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
To sa neda takto zovseobecnovat. Mna na medicinu neposielal nikto a nastupny plat doktora bol dajakych 13000 hrubeho na koruny a tabulkove platy este neboli ked som nastupil a siel som sam .
A tvoja znama mohla mat skratka iba smolu. Su komplikacie ktore sa predvidat nedaju a "zodpovedny" je iba chudak pacient. A tych komplikacii je moznych dost vela. Porod sa neda zbabrat tak aby clovek ostal v bdelej kome. Nijaky lekar nie je rad ked sa nieco take stane. Zanedbat sa da vsetko ale toto nie je standardny pripad.
P.s ambulantni doktori nestrajkovali nikdy velmi. Kolegov podporili ale ambulancia je taka mala zlata bana. Strajkovali nemocnicni a tam boli platy iba jedna zo 4poziadavok.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 25, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
jaj tak ty si siel do ZVJS....no a to sa tam stale stazuju, ze najst doktorov ochotnych robit v ustave nie je vela.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Chcu dakoho s atestaciou a ja nemam. V inzerate to neuvadzali a tak som to siel skusit. Nemozem im to vycitat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|