Hmm, tak sympaťák Oberst už má taky zranění (hamstring). Přibylo hafo videí:
Squat
PRITCHERT
Car Walk
THOR
WILDAUER
SHAW
Super Yoke
RODRIQUES VS. BURKE
SAVICKAS VS. SHAHALEI
Viking press
THOR VS. KOBYLARZ
Můj favorit je Laurence Shahalei , už kvůli tomu, jak si minulej ročník věřil a bylo z toho nakonec zranění kolene. Jo a netušíte někdo, proč Thorovi na tom viking pressu neuznali ty poslední dvě opakování?? Ve videu řiká rozhodčí něco o "double dip, no rep, you can´t", to znamená, že to vytlačí do skoro naplejch loktů a díky dodatečnýmu zhoupnutí kolen následně i dopne, nebo jak to mám chápat :D ??[/u]
Jo a vypadá to, že Shaw dodržel co sliboval a na svym kanálu zveřejnil video, kde je vidět i zákulisí WSM
_________________ "The mind is everything, if you don´t believe you can do something, then you can´t."
Final:
Michael Burke (USA)
Terry Hollands (UK)
Hafthor Bjoernson (Iceland)
Jean-Francois Caron (Canada)
Jerry Pritchett (USA)
Eddie Hall (UK)
Zydrunas Savickas (Lithuania)
Laurence Shahalei (UK)
Brian Shaw (USA)
Martin Wildauer (Austria)
Warrick Brant (Australia)
Dave Ostlund (USA)
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jestli Shaw nepřekvapí, tak kamion a koule by měly být Thora... Co se týče téhle čtyřky, jinak samozřejmě dobrej je na tahání Terry, ale ten to má jak kdy. Jsem zvědavej na Thora, jak mu půjde dřep a jestli tam moc neztratí. Dobrých dřepařů je tam hodně (Brant, Z, Loz...)
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Jestli Shaw nepřekvapí, tak kamion a koule by měly být Thora... Co se týče téhle čtyřky, jinak samozřejmě dobrej je na tahání Terry, ale ten to má jak kdy. Jsem zvědavej na Thora, jak mu půjde dřep a jestli tam moc neztratí. Dobrých dřepařů je tam hodně (Brant, Z, Loz...)
Přál bych to hodně Shahlaeimu a Burkovi, vypadá to, že Thor má letos našlápnuto minimálně na bednu, pač pull a stones jsou jeho, shaw nezůstane určitě zahanben a Savickas se jako vždy, nenápadně a skromě vpraví mezi první 3 na 100% :D
_________________ "The mind is everything, if you don´t believe you can do something, then you can´t."
Přál bych to hodně Shahlaeimu a Burkovi, vypadá to, že Thor má letos našlápnuto minimálně na bednu, pač pull a stones jsou jeho, shaw nezůstane určitě zahanben a Savickas se jako vždy, nenápadně a skromě vpraví mezi první 3 na 100% :D
prvá štvorka je stále otvorená, Big Z určite nie nenápadne, kedže je len tesne za thorom a všetci vieme, akou statickou silou disponuje, takže drepy asi bude brať, podone ako thor kamene, bude to tesné.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Já si myslim, že to dopadne tak, že Savickas dožene bodovou ztrátu na Bjornsona a Shawa ve dřepech. Před poslední disciplínou budou mít tyhle třibližně stejně bodů (plus mínus dva body) no a koule vezme Shaw, takže muj tip na pořadí je 1. Shaw 2. Savickas 3. Bjornson.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru