|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ferry

|
Zaslal: st únor 05, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Ten Klokov je hustej _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po březen 10, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
Molnár má jednu z nejlepších kosterních staveb pro kulturistiku, co jsem kdy viděl. Neuvěřitelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 24, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou jsem si oblíbil tohoto pána, na YT má tréninkové DVD, už je znám skoro nazpaměť, ale pořád si je pouštím dokola.
Já tedy soutěže nějak nesledoval ani dneska mě nebaví, protože já prostě ty rozdíly mezi těmi závodníky nevidím, ani když stojí vedle sebe, samozřejmě poznám, že má někdo širší pas, ale abych řekl, ten má lepší bicák, ten zase spodek zad tak to ne, ale nechápu, že se DJ nějak pořádně neumístil, třeba ta 3 fotka od spodu mi přijde jako totální masakr. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
Měl pech na silnou generaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
Však o DJovi sa hovorilo, že gym mr. olympia, takých je veľa, pódium je o niečom inom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
A co říkáte na to jeho MTUT?
btw: jsem koukal, že je teď po ním dost lidí Ramy,Johnnie O. Jackson, Lionel Beyeke, Big Jose ..... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | A co říkáte na to jeho MTUT?
btw: jsem koukal, že je teď po ním dost lidí Ramy,Johnnie O. Jackson, Lionel Beyeke, Big Jose ..... |
Ja to zkouším a občas to zařazuju a je to super , svaly pracujou jinak a opravdu se zapojí více sv. vláken, co se týče náročností neskutečně těžké odjet takto serii od 15 opakovních třeba jakyhokoliv cviku, a pumpa je potoé také neskutečně jinde..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
A děláš teda první negativka rychle dolu, pak pomalá positivka, pak cca 3 op. rychle a pak zase MTUT? Jaké cviky volíš? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
tak proč se nemůže postavit na prkna vedle ronnieho?
malá míra detailů? přestřelil syntak? :) genetika? nevím...objem není všechno to je jasný...ale nevypadá věru zle :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so březen 29, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|