|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po březen 17, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
30C v stinu, idealni teplota pro me, uz aby to bylo a na co nejdyl. |
Uplne na pi*u, uz ted se potim jak prase, porad je mi teplo, musim vystrkovat hlavu z okna, abych se chladil a desim se nasledujicich mesicu Loni jsme se bez vetraku ani nehnul, to byla jedina zachrana, ale i tak z toho mam trauma jeste jeste ted. Asi neni moc prakticke byt v objemu pres leto _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
to je on
|
Zaslal: po březen 17, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
Klimatizace... Občas je mi v létě i zima.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 17, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: |
30C v stinu, idealni teplota pro me, uz aby to bylo a na co nejdyl. |
Uplne na pi*u, uz ted se potim jak prase, porad je mi teplo, musim vystrkovat hlavu z okna, abych se chladil a desim se nasledujicich mesicu Loni jsme se bez vetraku ani nehnul, to byla jedina zachrana, ale i tak z toho mam trauma jeste jeste ted. Asi neni moc prakticke byt v objemu pres leto |
To ja sedivam v praci u pc v rolaku, brr kosa, zatracena klimoska.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
ta klima je na prd, protože i kdyz to vyklonite na max nahoru, porad na fouka dost dolu. Dobře je kdyz si na tu klimu nalepite nejaky papir třeba A4 a date ho tak ze ten vzuch fouka do toho papiru a odrazi se do stropu. Je to celkem fajn vychytávka mistnost se chladi ale přitom na nikoho nefouka.
Bohuzel ja ted klimu nemam, v lete mi pere do kanclu slunko porad : ( mam jenom vetrak ale to mi prijde ještě horsi jak ta klima, občas z toho boli hlava
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne březen 23, 2014 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 26, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že zvednu ruku nad hlavu...jdu to oslavit během.
P.S. šťastnou ruku bratrům slovákům v sobotní volbě prezidenta.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
Mám radost, že jsem po letech pátrání konečně našel pořádnýho trenéra. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 6:51 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Mám radost, že jsem po letech pátrání konečně našel pořádnýho trenéra. |
sam sebe?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
Něco na ten způsob ;-) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Deadlift napsal: | Potěšilo mě, že zvednu ruku nad hlavu... jdu to oslavit během .
P.S. šťastnou ruku bratrům slovákům v sobotní volbě prezidenta. |
Utírání prachu z vysoko posazených poliček by byla lepší oslava, ne? | Naštěstí špatně vidím, takže prach nevidím, tudíž neotírám. Ještě ale musím pocvičit ty rehabilitační srandy. Je to docela masakr. dřív jsem byl schopný odcvičit kliky na bradlech s +50 kg na opasku a teď neudělám půl klik. Udělám jeden - 30 s výdrž a končím s tím, že ze mě leje jak z konve a ruce se mi třepou. Zajímavé, jak může být tak snadná činnost najednou namáhavá.
Dnes jdu zase běhat. Pomaleji (s podivem, ale jde to ještě pomaleji než běžně:o) a trochu dál. Než se setmí-ne jak včera si svítit mobilem.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
jojo ty rehabilitace sou po zakroku drsny, taky jsem tam trpel _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|