Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co rikate na dvojku Hobbita? Ja jsem nadsenej. Jednicka fakt nic moc (asi rozezranost po LOTR), ale dvojka Hobbit fakt parada. Jak nemusim filmove efekty, u vetsiny filmu zalozenych na efektech to prsote problikam na konec a nebo u toho usnu, ale u Petera Jacksona to rozhodne neplati. Fakt jsem chrochtal blahem. 85%
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chadzi

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě naopak "dvojka" absolutně nebavila, dokoukal jsem to jen proto, že jsem si to zaplatil. Od Tolkiena mám přečteno hodně a vše mě opravdu moc bavilo a rád se k tomu vracím, ale tenhle film mě hodně, opravdu hodně zklamal. I ty efekty chvílema stály za vyližp*del, např. "souboj" na řece.

Naposledy upravil Chadzi dne st březen 26, 2014 7:53 pm, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Mě naopak "dvojka" absolutně nebavila, dokoukal jsem to jen proto, že jsem si to zaplatil. OD Tolkiena mám přečteno hodně a vše mě opravdu moc bavilo a rád se k tomu vracím, ale tenhle film mě hodně, opravdu hodně zklamal. I ty efekty chvílema stály za vyližp*del, např. "souboj" na řece.

Presne tak...a sralo me,'jak byl ten drak debilni. A o konci filmu nemluve..... ''co sme to provedli?'' ....the end
cohy

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se zase dvojka líbila více než jednička.Jednička mi přišla strašně zdlouhavá a ukecaná za to ve dvojce bylo dost akce ... takže to krásne uběhlo i efekty byly podařené.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si to tedy taky už moc nepamatuji viděl jsem to tuším v listopadu v kině. Oba díly ve 3D, oba se mi líbili, ale dvojce se mi nelíbila moc ta řeka, takový přehnaný (nic nepiště, já vim ), co jsem pak koukal, tak nějak jsem v kině nepoznal, že ta elfka byla Kate z Lost, to jsem zjistil až doma a taky, že v původní knize tato postava vůbec není.

Knihy jsem nečetl a ani jsem neviděl Pána prstenů.
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Chadzi napsal:
Mě naopak "dvojka" absolutně nebavila, dokoukal jsem to jen proto, že jsem si to zaplatil. OD Tolkiena mám přečteno hodně a vše mě opravdu moc bavilo a rád se k tomu vracím, ale tenhle film mě hodně, opravdu hodně zklamal. I ty efekty chvílema stály za vyližp*del, např. "souboj" na řece.

Presne tak...a sralo me,'jak byl ten drak debilni. A o konci filmu nemluve..... ''co sme to provedli?'' ....the end

Dík za spoil.
Vypatlanost lidí nezná hranic, fakt.
yura

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
micus6 napsal:
Chadzi napsal:

Dík za spoil.

hehe
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no nepoviem spilovať film pár dní/týžňov po premiére, ale takto, však to je otvorený topic
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ale no nepoviem spilovať film pár dní/týžňov po premiére, ale takto, však to je otvorený topic

Právě proto že je otevřený by si lidi měli dávat extra bacha na to co píšou anebo předem varovat. Ne každý má totiž možnost vidět každý film během toho kdy je v kinech a to nemluvě o starších filmech.
Já se sem chodím dívat například na tipy na co se kouknout, počítám že nejsem jediný koho vytočí když nějaký trotl jenom tak btw spoilne konec.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Turakam napsal:

Právě proto že je otevřený by si lidi měli dávat extra bacha na to co píšou anebo předem varovat. Ne každý má totiž možnost vidět každý film během toho kdy je v kinech a to nemluvě o starších filmech.
Já se sem chodím dívat například na tipy na co se kouknout, počítám že nejsem jediný koho vytočí když nějaký trotl jenom tak btw spoilne konec.

Uklidni se
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
micus6 napsal:
Chadzi napsal:

Dík za spoil.

celej život zkaženej ale chapu tvoje nasrání...taky by me to dokázalo zkazit náladu :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej spam sakra, kde ? ''co sme to provedli?'' to je jako spam ?
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Jakej spam sakra, kde ? ''co sme to provedli?'' to je jako spam ?

nie je spoiler ako spam ale tiez moc to nasranie nechapem,vsak neprezradil vobec nic
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psát absolutně cokoliv z děje do topicu kam spousta lidí chodí aby si přečetli doporučení je demence. Nic víc.

Naposledy upravil Gohan dne čt březen 27, 2014 11:17 am, celkově upraveno 2 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Psát absolutně cokoliv z děje do topicu kam spousta lidí chodí aby si přečetli doporučení je demence. Nic víc.

Rozšiř si slovník o slušné výrazy. Dík. Stejně to vypovída jen o tom.... napsal sem snad neco tak hrozného, že ti to zkazí film? Jestli jo, tak jsi celkem ... divný.

Btw. Kdosi tu mluvil o souboji na řece. A o postavách. Zdrb aj je....náhodou bys totiž mohl začat tušit ze hlavní hrdina je hobit

Naposledy upravil micus6 dne čt březen 27, 2014 11:19 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: