|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO ZÍSKÁ TITUL? |
| SPARTA |
|
20% |
[ 7 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 2 ] |
| PLZEŇ |
|
5% |
[ 2 ] |
| ZLÍN |
|
14% |
[ 5 ] |
| HRADEC KRÁLOVÉ |
|
0% |
[ 0 ] |
| KOMETA BRNO |
|
35% |
[ 12 ] |
| PARDUBICE |
|
8% |
[ 3 ] |
| VÍTKOVICE |
|
8% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
caladan

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
Tož, až na ty Vítkovice u mne spokojenost.  Taky jsem rád za Lva, jenž udolal Donbass, jak v nepřátelské Bratislavě, tak na Ukrajině.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 29, 2014 6:01 am Předmět: |
|
|
Jardo, když jsou Pardubice out, už nepíšeš? :-)
Kometa! Myslím si, že Sparta je pro Kometu nejvhodnější soupeř ze všech tří. Na Zlín neumějí zahrát dlouhodbě a Třinec je našláplý a stoupá. Nečekám zázrak, za aspoň 6 zápasů, ať to dopadne jakkoliv, budu rád. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 29, 2014 6:45 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jardo, když jsou Pardubice out, už nepíšeš? :-)
Kometa! Myslím si, že Sparta je pro Kometu nejvhodnější soupeř ze všech tří. Na Zlín neumějí zahrát dlouhodbě a Třinec je našláplý a stoupá. Nečekám zázrak, za aspoň 6 zápasů, ať to dopadne jakkoliv, budu rád. | ...asi tak. Jen u té Komety by se mi líbilo 7 zápasů s tím, že ten poslední by byl pro Kometu vítězný, ať máme moravské finále:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út duben 01, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jardo, když jsou Pardubice out, už nepíšeš? :-)
Kometa! Myslím si, že Sparta je pro Kometu nejvhodnější soupeř ze všech tří. Na Zlín neumějí zahrát dlouhodbě a Třinec je našláplý a stoupá. Nečekám zázrak, za aspoň 6 zápasů, ať to dopadne jakkoliv, budu rád. |
Ne..ne ...e. Tentokrát mi křivdíš brachu. Byl jsem pět dní bez netu. Ani jsem přesně nevěděl, jak se ty série vyvíjejí...jen z doslechu.
K Pardubicím jen tolik, že se tentokrát na kluky nezlobím, bojovali. Třinec mě maličko zklamal, i s nejslabším týmem Perníků za posledních patnáct let vyhrával jen o chlup. Postupuje ale zaslouženě.
Takže semifínále:
SPARTA - KOMETA
TŘINEC - ZLÍN
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út duben 01, 2014 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak či onak, je to už nyní výhra moravských celků. Je jich sice velmi málo, ale, aspoň pro letošek, jsou tím nejlepším v lize. Uvidíme, jak si s tím poradí Sparta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út duben 01, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
Titul bych pro Spartu neviděl tak jasně, vždy se u ní něco posere... :)
Tipuji, že v duelu s Brnem bude velkou roli hrát jejich role favorita a z toho pramenící nervozita... prohrajou několik zápasů na úvod a pak se uvidí, zdali se z toho vyhrabou.
(Fandím Spartě.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 01, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že Putin vrátí Krymský poloostrov Ukrajině a že Kometa porazí Spartu. Nebo aspoň jedno z toho:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes první zápasy semifinále.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
Tipuju, že dnes Sparta Kometu smete, zítra podruhé. No ale rád bych se mýlil  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Nevíte, jak se na Tipáči sleduje přenos online? Vždy se tam nějak k tomu proklikám, že se k tomu dostanu, ale dnes nemůžu najít cestu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Tv.hokej.cz :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tv.hokej.cz :)) |
Kuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Kometa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Grimley napsal: | | Tv.hokej.cz :)) |
Kuju |
A kdyby to nejelo, můžeš příště zadat http://www.tvtipsport.cz./ Tam si vyjedeš v nabídce hockey...a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|