|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: |
hiit je vysoce intenzivní intervalový trénink. jeden trénink v průměru trvá 15-30 min. Hodně rychle začnete ztrácet tuk a krásně si rýsovat tělo.
na netu toho najdeš dost. |
To je pravda, ale je to dvousečná zbraň, při nedostatku správných živit ve správném poměru si tělo spíše ukousne svalů než aby se obtěžovalo s rozkládáním tuků. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Machy10
|
Zaslal: ne březen 30, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Machy10 napsal: | Super Jani ... Díky, konečně rozumná rada ... Jel sem podle těch tabulek, ale tam mě to navedlo k tomu, že bazal je ten a ten a při hubnutí mám mít o cca 2000kJ míň ... Teď vím, že je to blbost ... Takže začnu víc jíst ... Zdravě sem jedl i teď, maso kruti, občas kuřecí nebo někdy hovězí, ryby, tvaroh, mléko, vločky nebo musli, tunak, ořechy, hodně zeleniny apod.... Ale evidentně malé porce ...
Jaké to cvičení máš na mysli? Do teď sem 2x do týdne jel cca 30-40 min posilování s cinkama a vlastní váhou, pak k tomu cca 45 min rotoped, + 2 - 3 týdně fotbal, trénink nebo zápas ... |
Několikrát ti padla otázka "proč chceš hubnout"? Motivace je důležitý faktor.
Jestli chceš lézt po skalách či děláš jiné sporty kde je každý gram znát, tvůj hubnoucí program by měl smysl. Pokud chceš hubnout z estetických důvodů, jdeš na to špatně. Pokud máš při této váze špeky, tvůj problém je v tom, že máš málo svaloviny. Jestli hraješ fotbal, musíš sám cítit, že když vlítneš do souboje, nikoho nepřetlačíš. |
Ano, chtěl sem hubnout z estetických důvodů ... ale teď už vím, že sem na to šel opravdu špatně ... Opravdu budu mít málo svaloviny, špeky ještě mám, ale už ne tolik ... začnu víc jíst při stávajícím pohybu a mělo by to jít k lepšímu ... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Machy10
|
Zaslal: ne březen 30, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
ok, zkusím to a uvidíme  a ještě pro upřesnění ... kolik tak cca bych měl teda jíst?? kolem těch 9000kJ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Machy10 napsal: | ok, zkusím to a uvidíme a ještě pro upřesnění ... kolik tak cca bych měl teda jíst?? kolem těch 9000kJ? |
hergot chlape, copak neumis cist??
jde spocitat bazalni metabolismus: to znamena, kolik telo priblizne potrebuje na dychani, traveni, krevni obeh atd... (hodnota znamena, co potrebujes, i kdyz budes cely den jenom lezet na posteli) ale ten zbytek ti NIKDO nemuze rict, max jenom priblizne, protoze to zavisi na tom, jaky mas vydej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Machy10 napsal: | ok, zkusím to a uvidíme a ještě pro upřesnění ... kolik tak cca bych měl teda jíst?? kolem těch 9000kJ? |
hergot chlape, copak neumis cist??
jde spocitat bazalni metabolismus: to znamena, kolik telo priblizne potrebuje na dychani, traveni, krevni obeh atd... (hodnota znamena, co potrebujes, i kdyz budes cely den jenom lezet na posteli) ale ten zbytek ti NIKDO nemuze rict, max jenom priblizne, protoze to zavisi na tom, jaky mas vydej |
koukám, ty seš dneska nějakej milej?????
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Machy10 napsal: | ok, zkusím to a uvidíme a ještě pro upřesnění ... kolik tak cca bych měl teda jíst?? kolem těch 9000kJ? |
to fakt přesně nevím
ale když máš rád ty počty.....
když si to zadáš do těch různých vzorečků atd....
tak mi vyšlo s ohledem na tvůj věk, váhu, + jsem zadala, že makáš hodinu denně....hned to skočilo na 12000KJ
ale víš co, nemůžeš se tak řídit všelijakýma tabulkama.
prostě to zkus, uvidíš, jak se budeš cítit. hlavně prosím tě jez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | [
koukám, ty seš dneska nějakej milej????? |
dyt jsi mu rekla ve finale to same!
(jo, asi mam kramy nebo co, ale nektere veci uz me tu vytaci) |
tak to jo, když máš své dny.....to chápu.
tak se nerozčiluj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|