|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:27 pm Předmět: Co si dat |
|
|
Zdravim. Mam jednu otázočku. Možno je to sprostosť, ale potreboval by som nejaké tipy.
Niekedy keď zavítam do obchodu na menší nákup tak mám chuť si kúpiť niečo malé pod zub. No neviem čo si dať.  Hoci sa snažim teraz nabrať, snažim sa držať si kvalitnú stravu a nejesť somariny. Hlavne jednoduché cukry a pečivo nie. :) Dííík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:29 pm Předmět: Re: Co si dat |
|
|
| Slamak napsal: | Zdravim. Mam jednu otázočku. Možno je to sprostosť, ale potreboval by som nejaké tipy.
Niekedy keď zavítam do obchodu na menší nákup tak mám chuť si kúpiť niečo malé pod zub. No neviem čo si dať. Hoci sa snažim teraz nabrať, snažim sa držať si kvalitnú stravu a nejesť somariny. Hlavne jednoduché cukry a pečivo nie. :) Dííík |
do obchodu chodit zásadně najedený a bez peněz navíc
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Taky mam problem, ze kdyz jedu pres obchod mam chut neco smlsnut. Vecinou si koupim 100g krajeneho a baleneho uzeneho syru, zhltnu to pomalu nez vyjedu z parkoviste )
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
já si koupím čokoládu  ale s vysokým obsahem kakaa, po tý mě přejde chuť na všechno a sním jí jen kousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
ořechy, 75%+ hořkou čokoládu, (ochucené) kefírové mléko, zelenina, kvalitní šunka, kousek ovoce, energiťák bez cukru  ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | ořechy, 75%+ hořkou čokoládu, (ochucené) kefírové mléko, zelenina, kvalitní šunka, kousek ovoce, energiťák bez cukru ... |
Diky. Odpoveď takéhoto typu som čakal. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pul litru vodky :), funguje pokazdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Frozz. napsal: | ořechy, 75%+ hořkou čokoládu, (ochucené) kefírové mléko, zelenina, kvalitní šunka, kousek ovoce, energiťák bez cukru ... |
Diky. Odpoveď takéhoto typu som čakal. :) |
Není zač, přesně znám ten problém, kdy mám na něco chuť a vlastně ani nevím, co hledám . Ale já teď ujíždím na kešu, i když jsou drahé .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Slamak napsal: | | Frozz. napsal: | ořechy, 75%+ hořkou čokoládu, (ochucené) kefírové mléko, zelenina, kvalitní šunka, kousek ovoce, energiťák bez cukru ... |
Diky. Odpoveď takéhoto typu som čakal. :) |
Není zač, přesně znám ten problém, kdy mám na něco chuť a vlastně ani nevím, co hledám . Ale já teď ujíždím na kešu, i když jsou drahé .... |
Tj. Já mám slabost na všetky druhy orechov, či už kešu, arašidy, lieskovce, mandle,... Akurát aj tie s mierou, keďže sú ťažšie tráviteľné a potom to neni príjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
Pokud fakt půjdeš hladový, tak tě obchodní triky zlomí na 100% pokud se necháš.
Pokud nutkání nedokážeš vzdorovat, tak za mě bych volil nějaké kvalitní ořechy (pokud si při penězích) třeba para ořechy, keše , nebo obyč lískače nebo mandle. Pak třeba plnotučný tvaroh.
V krajním případě nějaké pití bez cukru Poděbradku prolinii, Colu Zero atd. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|