|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Měl bych 3 dotazy:
1) myslíte, že trénink je dobrý nebo by bylo lepší najet na split ABC a stylem cca 1+1 (to znamená jeden týden 4 tréninky a druhý 3, pak zase 4, takhle pořád dokola) ?
2) přemýšlím, že kuřecí prsa z části nahradím rybou, týdně alespoň 500-1000g, co jsem koukal tak Kaňas jí taky dává, Petr Vaniš taky na ní jel dietu, Kubaz když se připravoval na prkna, tak si jí taky chválil, alespoň přijmu nějaké zdravé tuky ,nějaký názor?
3) V mrazáku bych měl mít hovězí zadní, jak to připravit? Nakrájet na kostky a vařit na pánvi na vodě s kořením? |
2 - Ryba urcite jo, mam ju tam taky kazdej den. Jen vcera a dneska si to dam jen na hovezim
3 - Hovezi delam v tlakovym hrnci, 30minut varit a je hotovo a jeste mi z toho z byde vyvar kterym si pak nasledujici dny vzdycky trochu poliju ryzu at to neni tak suchy _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kujin
|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Měl bych 3 dotazy:
1) myslíte, že trénink je dobrý nebo by bylo lepší najet na split ABC a stylem cca 1+1 (to znamená jeden týden 4 tréninky a druhý 3, pak zase 4, takhle pořád dokola) ?
2) přemýšlím, že kuřecí prsa z části nahradím rybou, týdně alespoň 500-1000g, co jsem koukal tak Kaňas jí taky dává, Petr Vaniš taky na ní jel dietu, Kubaz když se připravoval na prkna, tak si jí taky chválil, alespoň přijmu nějaké zdravé tuky ,nějaký názor?
3) V mrazáku bych měl mít hovězí zadní, jak to připravit? Nakrájet na kostky a vařit na pánvi na vodě s kořením? |
1. nechal bych AB, abys sval procvičil aspoň 2x týdně
2. ryba určitě, treska je 100% kvalitnější než kuřecí
3. připrav to tak, aby ti to chutnalo
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
Ja kupuju tu tresku od Mylord. Není tam nic krome ryby a vody tusim a cena je nejakych 130/140kc za 900g masa, coz je slusny. Nejlepsi na tom je, ze priprava je super fast and easy. Proste vytahnu z mrazaku kdy je potřeba a kolik je potřeba a hodim na panvicku. S kazde strany 2 minutky a je to hotove...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 02, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Mě se nelíbí ten trénink zad, to je taková ojebávka podle mě chtělo by to shyby, mrtvoly, přítahy v předklonu s VČ, případně i nějaké silové přemístění nebo farmer's walk :) |
No nejspíš ho poupravím, ještě uvidím, ale jinak než jsem najel na toto, tak jsem jel měsíc a půl přítah VČ 2x týdně (z toho jednou na úzko).
| ALKAPONE napsal: |
2 - Ryba urcite jo, mam ju tam taky kazdej den. Jen vcera a dneska si to dam jen na hovezim
3 - Hovezi delam v tlakovym hrnci, 30minut varit a je hotovo a jeste mi z toho z byde vyvar kterym si pak nasledujici dny vzdycky trochu poliju ryzu at to neni tak suchy |
Ok, takže nakoupím nějakou rybu, já jí v první části diety dával cca 2x týdně, koupil jsem 1kg, z toho zůstalo asi 800-850g a to jsem měl na dva dny. Tlakáč doma asi nemáme. :/
| kujin napsal: |
1. nechal bych AB, abys sval procvičil aspoň 2x týdně
2. ryba určitě, treska je 100% kvalitnější než kuřecí
3. připrav to tak, aby ti to chutnalo |
Ok trénink nechám a trochu tomu přidám volume. :)
Ještě přesně nevím co budu kupovat za rybu, velkou roli hraje cena, do teď jsem kupoval Hoki cena snad 160/1kg a zbylo z toho 800-850g masa.
| yura napsal: | | Ja kupuju tu tresku od Mylord. Není tam nic krome ryby a vody tusim a cena je nejakych 130/140kc za 900g masa, coz je slusny. Nejlepsi na tom je, ze priprava je super fast and easy. Proste vytahnu z mrazaku kdy je potřeba a kolik je potřeba a hodim na panvicku. S kazde strany 2 minutky a je to hotove... |
Zkusím se mrknout, od té značky narazil v kaufu zatím jen na toto, ale podívám se pořádně. Jinak já rybu dělal v troubě pod alobalem, ale to trvá 20 minut a trouba je elektrická, takže to zbytečně žere, budu jít dělat na pánvi, jednou jsem to zkoušel, sice se to trochu rozpadá, ale ta rychlost je jinde. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
ja kupuju tu tresku z lidlu 1kg/ cca 140kc
_________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st duben 02, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | ja kupuju tu tresku z lidlu 1kg/ cca 140kc
|
A slozeni? Ja beru tyhle a opravdu vody je tam minimum, zadna pridavana chemie nic.
Jinak mají je skoro všude v Bille, Albertu, Tescu atd..
Btw jo to file se rozpada, když to delas dlouho, musíš to proste hlidat a jak uz to lehce probodnes vidličkou, tak je hotovo. Ryby delam v troube jen cele makrely, ty zase kupuju od nowaco.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
Díky pánove, za úkoloval jsem rodinu, dnešní nákupy padly, tak snad zítra.
2.4.2014 - VOLNO
Vlna 350 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
3.4. 2014 Prsa, záda, ramena
Vlna - 50
6 minut šlapání zelí + dynamický strečink
Tlaky na rovné
12x10kg
10x15kg
8x20kg
6x25kg + 6x15kg
6x25kg + 6x15kg
4x25kg + 4x15kg
Bench hlavou nahoru (lehčí MP)
3x12x20kg + tyč
12x25kg + tyč
Protisměrky před sebe
4x8x15kg + 8x10kg
Peck - deck
2 sérky na zkoušku techniky
Kladka na široko na hrudník
15x30kg
12x30kg
10x35kg
8x40kg + 6x30kg
8x40kg + 6x30kg
8x35kg + 6x25kg
Přítah JČ
12x15kg
3x10x20kg
10x15kg
Přítah na stroji s oporou hrudníku
3 x něco x 30kg
Upažování ve stoje
4x12x5kg
Přítah spodní kladky k bradě
4x8x25kg + 8x15kg
- pausy skoro celý trénink do 60s, někdy i 30s někdy naopak něco přes minutu.
- dneska jsem jel sockou, takže jsem nestihl jeden cvik na záda a cvik na zadní delt, takže zadní delt dám zítra, nestihl jsem vlastně ani strečink s aerobkou
- dneska asi nejlepší trénink za celou dobu co si tu píšu, u tlaků jsem cítíl jen prsa, u benche se tam trochu sral triceps, ale to celkem šlo, vůbec jsem necítil dneska u prsou ramena _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
4.4. 2014. Nohy, ruce
150g
Kolo 5 minut + dynamický strečink
Leg-press nohy u sebe
10x120kg
10x160kg
10x10x200kg PR - pauzy do 60s
10x200kg + 10x160kg*
* pak se "rozbil" LP
Předkopávání
3x8x25kg+8x15kg
Zakopávání
3x8x25kg+8x15kg
Zakopávání ve stoje
3x12x10kg - bez pauz
Lýtka ve stoje
3x8x90kg + 8x70kg + 8x50kg
Francie + úzký bench
12x10kg
10x20kg + 6x20kg
10x20kg + 6x20kg
10x20kg + 6x20kg
Lano
4x12
Biceps s VČ
12x10kg
10x20kg + 4x20kg
8x20kg + 4x20kg
8x20kg + 4x20kg
Biceps v sedě
3-4s
Kardio
15 minut - chůze na páse - neměl jsem pás na tepovku
- nechápu, kde se ve mě ta síla po těch čtvrtečních 50g S bere, minulý týden jsem to připisoval nakopávači, jenže dneska jsem to vohulil ještě více a i 45s pauzy mi přišli dlouhé
Jídelníček:
85g vloček s vodou, skořice, protein ISO
3 + 1 vejce, 5x racio
Protein ISO - před tréninkem
Hydro po tréninku
Kuřecí prsa + rýže + brokolice
Kuřecí prsa + zelenina
Kuřecí prsa + zelenina
1/2 tvarohu _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 07, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
hmmm, tak dneska mi dieta nakopala prdel.. :/ Asi po tomhle, ti co si to přečtou, si budou myslet, že jsem magor, ale co aspoň uvidíte s kým máte tu čest na foru.
Je možné, že mám tak špatnou genetiku?
Když to vezmu od začátku, tak jenom na tomto foru jsem od roku 2008, to máme k dnešku +- 6 let. Když se podívám zpět, tak nechápu co dělám furt špatně, tréninku jsem jel hromady splity (partie 1x týdně), splity partie víckrát týdně, těžko lehký, beara, FST-7, různý A-B, které byly založený spíše na činkách, podseknul jsem to a přidával, prostě tréninku jsem jel hromady, určitě ne všechny co existují, ale prosřídal jsem jich hodně. Samozřejmě tréninky jsem měl upravené svému zdravotnímu stavu - fyzickému.
Jídlo - cca poslední 3-4 roky jsem si všechno vážil na gram, nedával skoro nic navíc (samozřejmě někdy jo, ale nebylo to pravidelností), v dieatách jsem nepodváděl, třeba když jsem jel poprvé vlny, tak jsem vstával v 6 ráno a chodil nalačno běhat 3-4x týdně, ktomu cca 4x týdně trénink ve fitku, jel jsem to na rybě s rýži, bílcích a vločkách na noc tvaroh, supple protein, zhubl jsem z cca 87kg na asi 74kg, ale stejně jsem nebyl výrýsovanej, jenom hubenej. To samé teď, už přes 60. dní jedu, dietu, ani jednou jsem jí neporušil, fitko 4-5x týdně, kardio 3-4x týdně, maso na vodě, sacharidy: rýže, vločky, racio, na noc tvaroh, supple ISO a předtím Hydro, C a mulťák no a výsledek po 60 dnech může vidět níže na fotkách. Příjde mi, že do toho dávám dost, že se ze mě stal magor (vážení jídla, jíst každé 3-4hodiny, před spaním si pouštím tréninková DVD kulturistů nebo koukám na různá videa, kde vysvětlují techniku no a přesto vypadám jak člověk co se sotva dotkl činek), spousta lidí z mého okolí ví, že cvičím, ale určitě to na mě nevidí.
O tom, že jsem si na ráno dával na brzo budíka bych se radši ani nezminoval, abych se stihl všechny jídla dne, vstal jsem třeba v 5:30 - 6:00 ráno, najedl se, šel si lehnout, vstal okolo 8 hodiny ráno znova se najedl. Dále asi před 2 lety, jsem s kámošem chodili cvičit o prázdniny okolo 1 odpoledne, za ty prázdniny jsem byl u vody asi 1 nebo 2x, protože to není u nás na vesnici a nemohl jsem si tam vzít jídlo.  Nebo, když jsem byl s kámošema venku, tak jsem chodil jak magor, každé 2-3 hodiny domu na jídlo, když jsem u někoho zůstali přes noc, tak jsem si tam bral tvaroh.  Jasně třeba takový Kaňas tomu dává více jak já, neříkám, že tomu dávám nejvíc, ale prostě přijde mi, že jsem tomu obětoval dost a výsledky nikde. Další věc je třeba chlast, ze začátku jsem přestal pít, protože jsem se bál o svaly (který jsem stejně neměl), samozřejmě, že za tu dobu co cvičím jsem pil párkrát, ale nic pravidelného. Přijde mi, že plácám v jednom kole, prostě řeknu si pojedu "objem" naberu hromadu tuku, pak si řeknu, že jsem tlustý, dám dietu, něco shodím (spousta hadrů je mi velká, vypadám v tom jak vandrák), ale výrýsovanej nejsem, tak zase začnu nabírat a zase se akorát obalím.
Jo tohle musím ještě napsat, aby bylo vidět jaký jsem kokot, tekrát někdy na střední, mi mamka koupila pohanku a uvařila a já debil místo, abych by rád, že mi něco uvařili, tak jsem jí skoro seřval, proč to vaří, že to není zvážené, a že nevím kolik to má sacharidů,apod.
Sry, že je to totálně nepřehledné (pro ty co to vůbec četli), jsem nějakej totálně nasranej, divím se, že jsem se cestou z fitka nevyboural, protože jsem se vůbec nemohl soustředit na řízení.
A nejvíc mě asi serou všechny ty prachy, nějaké moje, nějaké rodičů, za maso, doplňky, benzín, permici atd.
Fotky:
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8139687981916
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1013968798198
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1413968798192
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=15139687981916
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=113968798198
- sry za pozoování a nevím jestli jsem takhle křivej i normálně nebo jestli to je tím, že se nevidím při focení (ale nikdo mi neříkal, že jsem křivej - jenom fyzio mi psal tenkrát do zprávy, že mám něco jako "horní skřížený syndrom" - nebo něco podobného)
- navíc foťák psal furt - vybité baterky a musel jsem ho zapínat po každé fotce znovu, tak jsem byl rád, že jsem něco aspoň vyfotil
Jo a proč to celé píšu? Zajímal by mě názor ostatních, kde si myslí, že je největší problém/y?
Díky!
PS: a to, že se plácám na místě poznám, že vypadám furt +- stejně, ruce jsem neměl snad nikdy přes 40 cm, každý rok si říkám, jak to bude jiné, ale nakonec mi přijde, že se honím za váhou, třeba letos jsem se cítil jako frajer, že jsem snídal cca 1000 kcal, přitom to bylo úplně k hovnu a to doslova, protože jsem měl rozhozené trávení, celej nafouknutej, 3-4x denně na WC, rval jsem tam 400-450g sachrů denně, tuky ani nezmiňuji a měl děsnou radost, že jsem se zase dostal na cca 87-88kg za cca 5 měsíců cca 8kg nahoře. Od roku 2012 je to furt to samé, naberu na 85kg a více, pak to zhubnu 8-10kg, když mám, jsem hubenější, ale nikdy nemám separované svaly, kostky atd., při těch +85kg, tak vypadá trochu v oblečení mohutně (samozřejmě ne jako kulturista), ale kdyby se vedle mě postavil někdo, kdo má 70-75kg a nízké procento tuku, sundal triko, tak mě šoupne do kapsy a něm lidi poznaj, že cvičí, oproti.
I když celkově na to, kde problém jsem si odpověděl, asi nemá cenu jezdit nějaké objemovky a pak dieaty, ale snažit se přibírat pomalu, když jsem nejspíš endo, tak nemá cenu tak rvát 400 a více sacharidů, no, ale když jsem to psal takovou dobu, tak už to tu nechám, aspoň se pobavíte. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 07, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
To máš pravdu, ta 50 tomu moc dneska nepomohla.
Nějaké další fotky... už seru na zamalování ksichtu, stejně už jsem určitě za blázna ve fitku, věčně narvanej v mikině a teplácích, s nikým se nevybavuji, maximálně pozdravím atd.
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=5139688153513
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1113968815356
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=5139688153516
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=2139688153513
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=913968815369
Když mě někdo pozná, kdo mě zná osobně nebo z fitka, tak mi to nedávejte sežrat, díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po duben 07, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
Hlavne to chce klid :). Sice kdyz se na to divas z kratkodobyho hlediska, tak ti to treba prijde blby, ale pak si to srovnej se stavem, kdy's zacinal... pak si i s tou blbou naladou, co dnes zjevne mas, urcite budes muset priznat, ze tam kus prace je. Ty vyroky, ze na tobe ostatni ani nepoznaji, ze cvicis, jsou urcite prehnany.
Ja cvicim s prestavkama nekdy od 2007/08 a vypadam (a zvedam) uplne na hovno. Akorat tomu cviceni teda zivot podrizuju jen minimalne. Nicmene jak uz jsem psal, vzdycky si vzpomenu, jakej srac jsem byl uplne na zacatku + uvedomim si, jak pozitivni ucinky na me cviceni ma i co se tyce psychiky a odbouravani stresu, a vyjde mi, ze to urcite smysl ma. Dokonce mnohem vetsi smysl nez spousta ostatnich veci, ktery v zivote delam  .
Takze setřes depky a pokracuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: po duben 07, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Nechci bejt hejtr, ale jak bys chtěl vypadat když tlakuješ 25 jednoručky a na biceps zvedáš 20 kilo?
zapracuj na síle, nehroť tak to jídlo, cvič aby tě to bavilo no stress
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|