|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jídelníček je (na mé požadavky) |
| Výborný |
|
0% |
[ 0 ] |
| Dobrý |
|
57% |
[ 4 ] |
| Ucházející |
|
42% |
[ 3 ] |
| Špatný |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nejhorší |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 7 |
|
| Autor |
Zpráva |
Casey22
|
Zaslal: st duben 02, 2014 1:55 pm Předmět: Můj jídelníček |
|
|
Dobrý den, chci vás požádat o zhodnocení mého jídelníčku. Chci dosáhnout nárůstu svalové hmoty a úbytku tuku zároveň. Začal jsem cvičit před 3mi týdny (3-4× týdně mezi 8:45-9:45), a řekl jsem si, že když už s tím začnu, tak pořádně, i s jídlem.
Věk: 23
Výška: 188
Váha: 92
Jídelníček
Snídaně 8:00
Ovesné vločky 70g + 125g tvarohu+ 2dcl mléka +pl medu
Svačina 11:00
Míchaná vajíčka (3-4ks) + cereální kaiserky + zelenina / 125g tvaroh+1dcl mléka + vlašské ořechy / cereální kaiserky + šunka (sýr 30%) + zelenina
Oběd 14:00
Kuřecí maso 150g (občas nějaká ryba) + pytlík rýže, brambory
Svačina 17:00
Míchaná vajíčka (3-4ks) + cereální kaiserky + zelenina / 125g tvaroh+dcl mléka + vlašské ořechy / cereální kaiserky + šunka (sýr 30%) + zelenina
Večeře 20:00
Kuřecí maso 150g (občas nějaká ryba) + pytlík rýže, brambory
Před spaním 23:00
125-250g tvaroh + 1dl mléka
Pořídil jsem si i protein WPC 80 a chci vás požádat o radu, kdy bych ho měl používat. Jak v tréninkové dny, tak i v netréninkové dny. Dneska jsem měl prvních 30g po tréninku. Chci denně brát 2 odměrky.
Za každou radu budu vděčný. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 02, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
A víš k čemu protein slouží? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casey22
|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych že jo, pročetl jsem si už hodně stránek. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak přeci, když víš k čemu slouží, tak víš kdy ho použít, ne?
- tím nemyslím dávkování na obalu _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
To je snad snem každého nabrat a rýsovat v jednom.
Máš aspoň +- spočítaný příjem kalorií, bílkovin, sacharidů a tuků?
Máš nějaké informace o tom co je to bazální metabolismus?
Jak trénuješ, jak cvičíš?
Začal si cvičit, a už kupuješ doplňky bez toho aby jsi věděl co s nimi?
Radil jsi se s nějakým trenérem o cvičení nebo stravě?
Hele, tohle je sen všech co snad cvičí aby nabrali a rýsovali, a pokud nemají genetiku, nebo léty ozkoušené diety které jim sednou (ne na každého funguje přesně ta i ta dieta).
Hele, ne že bych byl nějaká expert či profík, ale radši být tebou bych se poradil s nějakým trenérem a přečetl nějaké články na internetu, a dal si nějaké reálné a menší cíle než hned HRr HRr ... _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casey22
|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Není to moc bílkovin naráz? Kdybych si dal tvaroh 250g + protein? Snažím se, abych ty bílkoviny rozložil do celého dne, ale někdy to nevýjde na 100% a proto si vezmu na večer celou vaničku. Nebylo by v takovém případě lepší protein užít jindy??
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Casey22 napsal: | | Není to moc bílkovin naráz? Kdybych si dal tvaroh 250g + protein? Snažím se, abych ty bílkoviny rozložil do celého dne, ale někdy to nevýjde na 100% a proto si vezmu na večer celou vaničku. Nebylo by v takovém případě lepší protein užít jindy?? | Protein si tam dava většina lidi jako ochucovadlo. Das cokoladovej protein do tvarohu a maz cokoladovej tvaroh... Jestli to je hodne bilkovin ti rekne tvoje telo. Ja třeba tvaroh nemuzu vůbec, ale jestli s nim nemas problém, tak přes noc ma telo dost casu se s tim poprat. Horsi je, když to někdo je schopen zblajznout třeba dopoledne a 2 hodiny na to da obed...
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: st duben 02, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
Yura: co je špatnýho na tom, když si dám oběd 2 hodiny po tvarohu? Já když sním vaničku tvarohu tak ani nevím že bych v sobě něco měl  a to nejsem žádnej otesánek
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tak bud rad, ale vetsine lidem zapatla tvaroh traveni na slusnou dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casey22
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | To je snad snem každého nabrat a rýsovat v jednom.
Máš aspoň +- spočítaný příjem kalorií, bílkovin, sacharidů a tuků?
Máš nějaké informace o tom co je to bazální metabolismus?
Jak trénuješ, jak cvičíš?
Začal si cvičit, a už kupuješ doplňky bez toho aby jsi věděl co s nimi?
Radil jsi se s nějakým trenérem o cvičení nebo stravě?
Hele, tohle je sen všech co snad cvičí aby nabrali a rýsovali, a pokud nemají genetiku, nebo léty ozkoušené diety které jim sednou (ne na každého funguje přesně ta i ta dieta).
Hele, ne že bych byl nějaká expert či profík, ale radši být tebou bych se poradil s nějakým trenérem a přečetl nějaké články na internetu, a dal si nějaké reálné a menší cíle než hned HRr HRr ... |
Mně jde spíše o to, abych zesílil tělo, jelikož na sobě mám celkem dost tuku a nic moc svalů. Tudíž chci posilováním nabrat nějaký ten sval. Po posilování si dávám + - 20 minut na rotopedu. Bílkoviny mám spočítané (to mi vychází + - 150g bez proteinu => + - 190 s proteinem)
Sacharidy jsou kolem 330g (tady bych měl asi přidat ... ??), zapomněl jsem uvést ovoce. to si dávám mezi svačinou a obědem a potom mezi obědem a svačinou. :-)
Tuky se snažím držet na minimu.
Vím co je to bazální metabolismus.
Radil jsem se s kamarádem, který pracuje ve fitku a studuje něco ohledně výživy. (Měl by z něj být potom nutriční terapeut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
Hele, no jako uvidíš.
Jako, pokud začínáš, tak tělo by prakticky mělo být schopno rychle reagovat při tvorbě svalů a zároveň redukci nějakého toho % tuků.
záleží kolik % tuku máš. Pokud 25% například, tak to ještě pujde, ale nečekej že to dojde až na 10% a níže, to už vyžaduje pořádné kouzla s jídlem a treningem. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Casey22
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Hele, no jako uvidíš.
Jako, pokud začínáš, tak tělo by prakticky mělo být schopno rychle reagovat při tvorbě svalů a zároveň redukci nějakého toho % tuků.
záleží kolik % tuku máš. Pokud 25% například, tak to ještě pujde, ale nečekej že to dojde až na 10% a níže, to už vyžaduje pořádné kouzla s jídlem a treningem. |
Na 10% a níže se zatím ani zdaleka nekoukám. :-) Chci zatím ze své ztepilé postavy udělat něco příjemnějšího na pohled. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
Tak to jo , promiň špatně jsem to ze začatku jen pochopil
Už jsem měl zkušenosti s lidma co si mysleli že najdou kouzelnou cestičku a vymakají se na + 20 kilo svalů a 5% tuku _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
| Casey22 napsal: | | Není to moc bílkovin naráz? Kdybych si dal tvaroh 250g + protein? |
jsou 3 travici vrcholy - snidane, obed, vecere -> jen zde je vhodne jist vetsi davky bilkovin.. zbytek svacin by mely byt polovicni oproti temto jidlum
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|