Posilovna kam muzu s trenerem

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna kam muzu s trenerem  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovna kam muzu s trenerem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roumec

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 10:39 am    Předmět: Posilovna kam muzu s trenerem Odpovědět s citátem

Zdravím

Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o posilovně v Brně kde jim nevadí když si člověk přivede svého trenéra (ideálně aby nemusel platit) v Průvanu mi řekli, že tam můžou dělat jen lidi od nich
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jestli si trenér zaplatí vstup, tak jim může být úplně fuk jestli tě trénuje nebo ne.

Jestli ti jde o vstup bez zaplacení, tak to asi jenom tak někde nenajdeš.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně...když jsem v mládí trénovával, chodil jsem libovolně kamkoliv. Podmínkou je zapalcený vstup.
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém by asi mohl nastat v případě, že by vyloženě nějaký trenér chodil trénovat do jednoho fitka více lidí a pravidelně :) takhle jestli si přivedeš člověka co ti radí, těžko může někdo říct něco proti :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Saphenus

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked ides cvicit so sparingom tak to dakomu vadi? jasne ze ne. a ked si trener zaplati vstup tiez tak to nebude vadit nikomu
Spazik

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:
ked ides cvicit so sparingom tak to dakomu vadi? jasne ze ne. a ked si trener zaplati vstup tiez tak to nebude vadit nikomu

Pointa je asi v tom, že když si bere trenéra - který v tom fitku nebude cvičit (nevyužívat služby toho fitka, předpokládám že se nebude ani sprchovat apod.), tak proč by měl platit plný vstup?
Ale myslím že tohle bude zcela o domluvě s konkrétním fitkem jak k tomu budou přistupovat a na jaké podmínky přistoupí.
- pokud to bude fitko s menší návštěvností, tak asi lepší 1 platící zákazník s trenérem zdarma než žádný zákazník
- pokud to bude fitko větší, tak se jim asi 1 člověk navíc, co tam bude zaclánět bez placení líbit nebude
flew

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč by neměl platit vstup? To je jako když si vezmete "slečnu" do kina ale na recepci budete tvrdit, že je jen doprovod, že se dívat nebude

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
MSG

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, ale třeba pokud jsi tur. průvodce, tak nemůžeš provádět jen tak třeba po Praze nebo jinde. Musíš mít licenci "na daný prostor". Tj. zkus si, že ti přijede návštěva, třeba 10 lidí, a budeš je vodit po Praze nebo třeba Římě a něco jim ukazovat. Za chvíli tam máš policajta, že děláš nelegální činnost. Tj. o byznys jde v první řadě. Počítám, že takhle spousta fitek, bohužel, uvažuje. Do řady z nich si třeba ani nemůžeš vzít svoje pití, abys jim nekazil kšeft.

Každopádně myslím, že většina fitek nebude mít problém tam trénéra za běžný vstupný pustit. Zadarmo to vidím ovšem dosti nereálně. Proč by neměl platit? Bude tam, bude ukazovat jak cvičit atd.

Saphenus napsal:
MSG

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, ale třeba pokud jsi tur. průvodce, tak nemůžeš provádět jen tak třeba po Praze nebo jinde. Musíš mít licenci "na daný prostor". Tj. zkus si, že ti přijede návštěva, třeba 10 lidí, a budeš je vodit po Praze nebo třeba Římě a něco jim ukazovat. Za chvíli tam máš policajta, že děláš nelegální činnost. Tj. o byznys jde v první řadě. Počítám, že takhle spousta fitek, bohužel, uvažuje. Do řady z nich si třeba ani nemůžeš vzít svoje pití, abys jim nekazil kšeft.

Každopádně myslím, že většina fitek nebude mít problém tam trénéra za běžný vstupný pustit. Zadarmo to vidím ovšem dosti nereálně. Proč by neměl platit? Bude tam, bude ukazovat jak cvičit atd.

Saphenus napsal:
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
proč by neměl platit vstup? To je jako když si vezmete "slečnu" do kina ale na recepci budete tvrdit, že je jen doprovod, že se dívat nebude

To je trochu rozdíl, ona ty služby kina využívat bude (pokud neprosedí tu dobu na záchodě), kdežto ten trenér ne, pouze v tom prostoru "bude".
bebo

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proto většina fitek, posiloven má ceník například "Vstup - 80 Kč" a ne "používání lavice s benchem 10 Kč, Sprcha 12 Kč, Dýchání vzduchu v areálu 5 Kč". Takže je celkem jasné, za co se platí. Nevidím důvod, proč by trenér neměl zaplatit vstup.
MSG

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeme o tom spekulovat jak chceme, ale nepočítám, že tohle na pokladně vysvětlíš, když sami nebudou chtít...

Spazik napsal:
flew napsal:

To je trochu rozdíl, ona ty služby kina využívat bude (pokud neprosedí tu dobu na záchodě), kdežto ten trenér ne, pouze v tom prostoru "bude".
kid

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
flew napsal:

Trenér, který nešáhne na nářadí? Podivná představa. Šáhne, platí. Pokud ti cviky nepředvádí, tak je k čemu? To stačí snad přítel na telefonu, ne?
jnerez

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec: zkus Mišmaš, tam ti vyjdou vstříc. Já si tam takhle lidi vodím, přesně jak píšeš.
Roumec

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, díky moc. Určitě vyzkouším. Dokonce to mám kousek, bydlím na cejlu.
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovna kam muzu s trenerem Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: