|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
Jako že všichni tam mají hyperlordotické držení těla? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
| S1imm napsal: | [img]mimochodem jsem se byl podívat v nejnovějším fitku v Brně...v AZ fitness a vypadalo to tam dost podobně jak na tom gifu |
tobě ty zadky nedaj spát, co??
|
|
| nahoru |
|
 |
S1imm

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 7:46 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jako že všichni tam mají hyperlordotické držení těla? |
jojo přesně to jsem myslel prostě všechny tam jsou hypercosi
|
|
| nahoru |
|
 |
S1imm

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | S1imm napsal: | [img]mimochodem jsem se byl podívat v nejnovějším fitku v Brně...v AZ fitness a vypadalo to tam dost podobně jak na tom gifu |
tobě ty zadky nedaj spát, co?? |
JOO...a hlavně ten tvůj je to jak s paní Columbovou...všichni víme, že existuje, ale sakra, nikdo ji ještě nikdy neviděl
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
| S1imm napsal: | | JanaHn napsal: | | S1imm napsal: | [img]mimochodem jsem se byl podívat v nejnovějším fitku v Brně...v AZ fitness a vypadalo to tam dost podobně jak na tom gifu |
JOO...a hlavně ten tvůj je to jak s paní Columbovou...všichni víme, že existuje, ale sakra, nikdo ji ještě nikdy neviděl |
tak to se pleteš, protože už jsem sem dávala fotku svý prdelky....
ale mám pocit, že už zase vypadá trošku jinak, aspoň doufám!!
|
|
| nahoru |
|
 |
S1imm

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | S1imm napsal: | | JanaHn napsal: | | S1imm napsal: | [img]mimochodem jsem se byl podívat v nejnovějším fitku v Brně...v AZ fitness a vypadalo to tam dost podobně jak na tom gifu |
JOO...a hlavně ten tvůj je to jak s paní Columbovou...všichni víme, že existuje, ale sakra, nikdo ji ještě nikdy neviděl |
tak to se pleteš, protože už jsem sem dávala fotku svý prdelky....
ale mám pocit, že už zase vypadá trošku jinak, aspoň doufám!! |
A to jsem se zrovna nekoukal : ( tak ji sem můžeš dát znova ať se můžu podívat a hlavně ať ti ostatní, co viděli tu první fotku, můžou pochválit tvůj progres
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
tak zase posli napred me a ja reknu, jestli zverejnit nebo ne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak zase posli napred me a ja reknu, jestli zverejnit nebo ne |
jestli to vůbec stojí za to zveřejnit, jo??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
ne, jenom hodim okem znalce, jestli je progres patrny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:43 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ne, jenom hodim okem znalce, jestli je progres patrny |
okem znalce
a to seš znalec jen na zadky??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
ja jsem znalec predevsim na zadni partie, to uz je proflakle pekne dlouho, jestli neveris, zeptej se Freimena
podobneho odbornika jen tak nenajdes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|