|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheCory
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:17 pm Předmět: Játra-problémy |
|
|
Zdravím všechny.
Je zde prosím někdo, trošku odbornější, kdo by mi vypsal, které suplementy zatěžují játra?
Díky.. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheCory
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dočetl, že to může být přesycením těla aminokyselinami, u mne šla spotřeba Hydra docela nahoru, k tomu denně nakopávače...
Může v tom hrát tedy to Hydro roli? Bohužel jsem strojař, ne biolog :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Co konkrétně ti na nich našli?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Játra může za různých okolností zatížit kdo co, například paralen ve vyšší dávkách je na játra docela kladivo a v kombinaci s alkoholem může způsobit jejich selhání... V hydru bych problém ale nehledal. Nicméně pokud máš problémy s játry (zvýšené jaterní hodnoty, cholestatická žloutenka atp) a nechceš se babrat s flavobionem a podobnýma slaboučkýma nesmyslamy (sylimarin sice dle klinických testů na potkanech játra chrání. Při dávkování cca gram na kg tělesné hmotnosti, nitrožilně, hmm...), sežeň si TUDCA (tauroursodeoxycholová kyselina), i menší dávka dokáže jaterní enzymy normalizovat v relativně krátké době i při značném excesu z běžných hodnot, vyšší dávky zabírají i silnějšího poškození jater.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | Játra může za různých okolností zatížit kdo co, například paralen ve vyšší dávkách je na játra docela kladivo a v kombinaci s alkoholem může způsobit jejich selhání... V hydru bych problém ale nehledal. Nicméně pokud máš problémy s játry (zvýšené jaterní hodnoty, cholestatická žloutenka atp) a nechceš se babrat s flavobionem a podobnýma slaboučkýma nesmyslamy (sylimarin sice dle klinických testů na potkanech játra chrání. Při dávkování cca gram na kg tělesné hmotnosti, nitrožilně, hmm...), sežeň si TUDCA (tauroursodeoxycholová kyselina), i menší dávka dokáže jaterní enzymy normalizovat v relativně krátké době i při značném excesu z běžných hodnot, vyšší dávky zabírají i silnějšího poškození jater. |
Já doteď problémy neměl, až teď nějaká akutní lapálie, kdy se játra trošku vzepřela. Taková tupá, prázdná bolest, po dohodě s lékárníkem si dám chvilku pauzu se suplementy, doplňky a léky, jen jsem si vzal Essential Forte (lék), čaj z ostropeřce a přidal jsem si jíl k detoxu zažívací soustavy. Dám si takový očistný týden, snad ta bolest povolí.
Jinak u mne nehrozí, že by to bylo z alkoholu, drog, léků, proto zkoumám, zdali v tom mohou hrát roli nakopávače, případně hydro (našel jsem tu možnost s vyšším množstvím amino...)
Asi bude třeba detox zařazovat častěji :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
S bilkovinami ani suplementy bych problemy nevidel . Nech si udelat jaterky, ultrazvuk jater a ELFO bilkovin plazmy, komplet krevni obraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
Nejsem teda žádnej doktor ani odborník ale mám pocit, že játra nebolí. Příčina té tupé bolesti bude hádám někde uplně jinde....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 05, 2014 1:29 am Předmět: |
|
|
Takze tys naznal, ze mas jatra v prdeli bez jakehokoliv lekarskeho vysetreni jen na zaklade toho, ze te tam 2x pichlo a ze ti lekarnik rekl, ze by to mohlo byt se suplementu jo? omg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
Játra bolet můžou.
Pokud máš nějaký strach, že máš něco s játry, tak zajdi k doktorovi, předvídat něco na nějakém divném pocitu nebo píchnutí v játrech je fakt blbost a nějaký čaje a detox ti fakt moc nepomůžou, kdybys s nimi něco měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, je potřeba zajít k doktorovi, nechat si vzít odběry a podle výsledků pak dělat nějaké závěry.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
Ano, pokud to do týdne nepřejde, zajdu si na vyšetření.
Dotaz, který jsem uvedl na začátku byl, zdali to může být zapříčiněno suplementy, irituje-li to někoho, ať se nevyjadřuje.
Drapere, pokud chceš psát útočně, tak to jdi...víš kam.
PS: játra bolí, tento postup jsem zvolil po konzultaci ze zdravotníky, ty suplementy napadly mne osobně, proto se ptám.
Jestli je to hloupá otázka, tak se omlouvám. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
jatra samotne o sobe neboli ale kdyz je s nimi problem tak se muzou zvetsit a tlaci na svaly okolo coz je takovy neprijemny pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so duben 05, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
Já mám to samý, jsem taky sem tam takový ten hypochondr, že mě někde píchne a hned si říkám co by to mohlo bejt, ale pak to hodím za hlavu, starostí mam tak už dost _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|