|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
5x95
5x140
5x190
5x213
6x213
3x213
vše bez pásku
přítahy na hrazdě
3x8
přítahy činky k hrudníku
4x8x120
hyperextenze
2x10xBW + 46kg
1x10xBW + 71kg
tlaky na ramena ve stoje
5x8x77
arnoldův tlak v sedě jednou rukou
1x8x22
3x8x32
upažování
3x8x13 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
bench
8x52
8x75
8x100
4x5x122
bench na šikmé
5x10x77
kliky na bradlech
4x8xBW+22kg
biceps EZ
8x32
8x52
3x8x66
biceps na scotovce s jč
2x5x22
3x8x15
biceps jč
2x8x22 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
Čau plánuješ ještě strongmany ?
Jméno logu mě zmátlo pamatoval sem si jiný , pravidelně jsem tě sledoval, ještě než jsi měl tu přestávku kvůli práci a hnali jste to i s moricem na soutě...
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | Čau plánuješ ještě strongmany ?
Jméno logu mě zmátlo pamatoval sem si jiný , pravidelně jsem tě sledoval, ještě než jsi měl tu přestávku kvůli práci a hnali jste to i s moricem na soutě... |
tak já jsem i během té přestávky nějak cvičil, ale až ted' začínám trochu přidávat. Se strongmany nevím, nějak se na to necítím - výkony bídný, hlavně mě vadí, že závodů čps je v kalendáři málo a když už jsou tak to jsou na druhé straně republiky, open závody jet nehodlám, takže to vypadá, že budu cvičit spíš jen pro radost. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
[quote="wwwpower"] | šmajdy napsal: | Čau plánuješ ještě strongmany ?
Jméno logu mě zmátlo pamatoval sem si jiný , pravidelně jsem tě sledoval, ještě než jsi měl tu přestávku kvůli práci a hnali jste to i s moricem na soutě... |
tak já jsem i během té přestávky nějak cvičil, ale až ted' začínám trochu přidávat. Se strongmany nevím, nějak se na to necítím - výkony bídný, hlavně mě vadí, že závodů čps je v kalendáři málo a když už jsou tak to jsou na druhé straně republiky, open závody jet nehodlám, takže to vypadá, že budu cvičit spíš jen pro radost.[/
quote]
Jo tech zavodu ubyva to je pravda..Ty jsi z Moravy ? Ale na nejaky ten zavod by jsi mohl.vykony tam na to jsou
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
já jsem ze středních čech kutná hora/kolín, tady v okolí jsou závody jen čáslav což jsou profi a kutná hora open což je více méně to samé. Výkony jsou možná dobré tady mezi ostatními na forum, ale co jsi budeme povídat mezi strongmany to je bída, tenhle sport asi jako každý jiný se na určité úrovni nedá dělat na čisto. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsi primo ze strongmanskeho kraje :-)
Tak nekdo je cisty nekdo ne..hold co se da delat.
Ale na zavod muzes i kdyz nezkoncis v horni tabulce.ale poberes zkusenosti..popripadne hledat nejake silacke souuteze o konaji mesta.to se budu snazit ja najit..
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
škoda, že s těmi soutěžemi to není jako dříve, řekněme 3 roky zpět, to bylo mraky závodů, váhy relativně v pohodě, pak se začalo blbnout s váhami, které se blížili už vahám profesionálů a nakonec to dospělo k tomu, že už je jen pár závodu čps a váhy jsou na úrovni toho co měli dřív profi. Podle mě by se mělo jít . Připadá mi, že to čimdál tím víc spěje k tomu, že čps zanikne a budou už jen závody stylu open s velkými váhami a spoustu kluků, kteří by o ten sport měli zájem tak se na to raději vykašlou a nebude se vytvářet členská základna. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | škoda, že s těmi soutěžemi to není jako dříve, řekněme 3 roky zpět, to bylo mraky závodů, váhy relativně v pohodě, pak se začalo blbnout s váhami, které se blížili už vahám profesionálů a nakonec to dospělo k tomu, že už je jen pár závodu čps a váhy jsou na úrovni toho co měli dřív profi. Podle mě by se mělo jít . Připadá mi, že to čimdál tím víc spěje k tomu, že čps zanikne a budou už jen závody stylu open s velkými váhami a spoustu kluků, kteří by o ten sport měli zájem tak se na to raději vykašlou a nebude se vytvářet členská základna. |
neco jak v 2012 to jich bylo nad 10.uvidi se jaj to vse dopadne.ale ti co zavody am. poradaly tak usporadaji oopen s vetsimi vahy, tomu rozumim..no uvidi se jak to dopadne.no a ty vahy graduji dost na vrch..doufam ze se to nejak nerozpadne a rozjede se to.rad bych taky do 3 let zavodil.no sel vyskouset.letos si chci sehnat lehci vyhaveni na strongman a zacit trenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
uvidíme jak to dopadne _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so březen 29, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
dřepy
5x97
5x120
5x166
5x188 - pásek a bandy
2x3x188 - pásek
docela jsem si vyzkoušel, že moje bandy fungují spíš jako placebo než aby mi pomohly ve výkonu, nepoznal jsem rozdíl, lítalo to tam krásně i bez bandů, s počtem opakování jsem šetřil
2x20x97
floor press
8x97
8x107
2x6x115
cg bench na podlaze
2x8x97
tricepsové tlaky v leže jednoruč
2x10x15 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
2x97
2x120
2x147
2x193
2x213
2x2x218
vše bez pásku se snahou o maximální dynamiku, lítalo to hezky
shyby na hrazdě
4x8
přítahy činky
3x8x120
hyperextenze
2x8xBW + 66kg
tlaky na ramena ve stoji
8x42
8x67
4x8x81
8x67
arnoldův tlak v sedě s jednoručkou
2x8x36
arnoldovi tlaky s jednoručkami
2x10x15
upažování v sedě
2x10x15
zapažování v leže
2x5x10 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
dnes se mi nechtělo pouštět do nějakých větších akcí :-D
bench
7x10x107
rozpažky šikmé
4x10x15
tlaky šikmé
4x10x15
biceps scotova lavice s jč
3x10x15
biceps v sedě na střídačku
4x10x15
biceps s vč
2x10x53 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
dřepy
5x97
5x100
5x120
5x150
2x5x195
2x20x100
floor press
5x95
5x117
4x3x122
10x95
francouzský tlak
5x8x53
kick back
3x10x15
tak a ted' bude následovat týdenní pauza _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po duben 21, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
rozhodl jsem se, že zkusím soutěž strongmanů v Kralupech, začnu ted' pomalu trénovat disciplíny, silově jsou velké rezervy na to co tam má být, ale zkusím pilovat techniku a rychlost
jinak v úterý
mrtvý tah
do 3x3x210
přítahy
hrazda
military press
do 3x3x90
předpažování
čtvrtek
bench
do 3x6x118
bench hlavou nahoru
bradla
biceps ez
biceps jednoruč
sobota
dřepy
do 2x5x193
bulhaři
cg bench
do 3x5x115
francouz v leže _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|