|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem viděl na druhý pokus Running scared , doukoukal jsem s vypětím všech sil, i jsem u toho usnul. Hodnocení imdb 7,5. Dnes jsem viděl jOBS , úžasný, inspirativní film, hodnocení imdb 5,9. Někdy to hodnocení fakt nechápu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to já to mám přesně naopak. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
Možná je to věkem :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Možná..mě je 26. Running scared mám prostě rád a to už jsem ho viděl mnohokrát, stylizace filmu mi opravdu sedla... A např. scéna s pedofilama ve mě zůstala dlouho po skončení filmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Jobse jsem neviděl, ale Runnig scared je opravdu výplach mozku. Jako akční jízda dejme tomu, jako Thriller, nedejbože drama (což v profilu filmu píšou) je to odpad.
SPOILER : Chudák chlapec potká za jednu noc souseda, který stopí mafiánské kolty, pak vymeteného agresivního otce, pak černé dealery, bílého pasáka, pedofilní párek a na konec a to ještě ani nesvítalo, střet místní a ruské mafie. A to ještě nejspíš prošvihl zoubkovou vílu a vlkodlaka. Pokud budu brát film jako oddychovku, tak je třeba říci, že měl opravdu velmi vysoké tempo. Jako solidní krimi, či drama to ale může brát jen blázen. 40%
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
Winter soldier 10/10
Co k tomu říct:) Přečtu si znova předlohy, winter soldier je vlastně jen taková lehčí inspirace a vidim to spíš více rozvedený v kapovi trojce, hlavní je jiná linka,kterou tu nebudu spojlerovat:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 07, 2014 5:26 am Předmět: |
|
|
Před koncem roku jsem dočetl Atlas mraků a musím říct, že z knížky jsem měl trochu rozporuplný pocit, protože jsem se v ní úplně nevyznal. Před pár týdny jsem se konečně podíval na film Atlas mraků a faktem je, že tvůrci filmové adaptace udělali obrovský kus kvalitní práce. Všechno sestavili tak, aby to bylo pochopitelné a dokonce i mě, který jsem četl knížku, začaly věci mnohem víc docházet a zapadat do sebe. Ze všech knižních předloh, které jsem četl a následně viděl film, je Atlas mraků zdaleka nejlépe filmově zpracovaný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 07, 2014 5:37 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Před koncem roku jsem dočetl Atlas mraků a musím říct, že z knížky jsem měl trochu rozporuplný pocit, protože jsem se v ní úplně nevyznal. Před pár týdny jsem se konečně podíval na film Atlas mraků a faktem je, že tvůrci filmové adaptace udělali obrovský kus kvalitní práce. Všechno sestavili tak, aby to bylo pochopitelné a dokonce i mě, který jsem četl knížku, začaly věci mnohem víc docházet a zapadat do sebe. Ze všech knižních předloh, které jsem četl a následně viděl film, je Atlas mraků zdaleka nejlépe filmově zpracovaný. |
U nás na to měla jedna holka referát na hodině češtiny a prý sám autor řekl, že ten film předčil knihu
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po duben 07, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út duben 08, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
Viděl někdo Útěk do divočiny (Into the wild)? :) co na to říkáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út duben 08, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Viděl někdo Útěk do divočiny (Into the wild)? :) co na to říkáte? | Peknej film podle skutecne udalosti. Emile Hirsch to zahral perfektne...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 08, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Jeden z nejlepších a nejhlubších filmů. Jo, není to žádná složitá psychologie, ale vypráví hodně zajímavý příběh o člověku a jeho nitru.
BerserK87: radši bych ušetřil čas a přečetl si jinou :-) V knížce není nic, co by nebylo ve filmu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út duben 08, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
into the wild - skvělej film  . Kniha ještě lepší. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|