|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 4:24 pm Předmět: Jak nabrat tělesnou hmotnost ? |
|
|
Dobrý den.
Za chvíli budu mít 15 let, a trápí mě moje váha. Měřím +- 176cm, a vážím 48kg, což je dost málo. Dalo by se říct, že mám tak 7% tuku na svém těle, opravdu nikde nic, a jelikož nechodím do posilky, tak nemám moc velké svaly, které mě zas až tak netrápí, spíš mě trápí absence takového toho obalu.
Co se týče mého jídelníčku, jím hodně, hraju volejbal, jezdím na kole.. energetické výdaje splňuju na 100%, a navíc jím to samé co jedli moje sestry, a v mých letech vážili o 15kg víc.. :D
Uvažuji nad koupí gaineru, líbí se mě tento: smartlabs-maltodextrin-5000-g .. Nechci za to vypláznout majlant.
Jinak bych začal taky cvičit, ale jenom doma, v posilce bych stejnak nic neuzvedl :D
Poradíte mě, jak nabrat aspoň 10kg do léta ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Palec077
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
Gainer bych nekupoval. To rovnou můžeš pít granko. Spíš bych se zaměřil na jídelníček. To že jíš dost může být jen tvůj pocit. Zkus napsat co přes den jíš a uvidíš, že toho tak moc neni. A jinak
| citace: | | v posilce bych stejnak nic neuzvedl :D |
Tohle je divný přístup, každý jednou začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
Takže, můj jídelníček:
Snídaně 7:00 - většinou rohlík s šunkou + kakao
Svačina 9:20 - rohlík s něčím, chleba s něčím, prostě klasika (přes školu 0.5L vody)
Oběd 12-13h - to co uvaří kuchařky / nebo maminka :D - miluju maso, můžu ho sníst fakt hodně, knedlíky to samé :3 vždycky sním všechno, co dostanu :D
Svačina 15-16h - co doma najdu, nějakou čokoládu, sušenky ..
Večeře 19-20h - většinou ryba, klobásy, párky, smažené pokrmy, a tak, taky většinou dávám čaj.
Jinak absolutně nemám takovou tu odhodlanost ke cvičení, po týdnu mě to přestane bavit, a do posilky bych šel 1x, vím, měl bych se přemoct, ale fakt se s tím těžko bojuje :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:20 pm Předmět: Re: Jak nabrat tělesnou hmotnost ? |
|
|
| Boujangel napsal: |
Poradíte mě, jak nabrat aspoň 10kg do léta ? |
Pobavils, vazne pobavils...moment, ty jsi to myslle vazne?
jestli do sebe budes cpat gainer, tak mozna neco naberes, ale pravdepodobne to bude tuk
aby toho bylo 10 kilo do leta...no myslim, ze to snad ani neni mozne i kdyby to byl jenom tuk
a to by jsi ten gainer musel mit k snidani, obedu a veceri
tvuj jidelnicek je tragicky...a kdyz jsi linej, tak je kazda rada zbytecna _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
Kdyz nemas odhodlanost cvicit.... jidelnicek mas takovej jakej mas tak nevim proc cekas ze budes vypadat jinak nez vypadas (48kg traged) ... bud se hecni a dej se trochu dokupy a zacni se sebou neco delat...nebo bud dal linej povalec, ale pak si nestezuj ze ses moc hubenej... bez prace holt nejsou kolace ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Tyve nechci být žádný kulzurista,chci jen nabrat tuk, ať mě netrci kosti.. líný nejsem, jenom nechci chodit do posilky. Kdybych věděl,že když budu cvičit to a to,jíst to a.to, a za 3 měsíce přibral,tak bych do toho šel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:40 pm Předmět: Re: Jak nabrat tělesnou hmotnost ? |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Boujangel napsal: |
Poradíte mě, jak nabrat aspoň 10kg do léta ? |
Pobavils, vazne pobavils...moment, ty jsi to myslle vazne?
jestli do sebe budes cpat gainer, tak mozna neco naberes, ale pravdepodobne to bude tuk
aby toho bylo 10 kilo do leta...no myslim, ze to snad ani neni mozne i kdyby to byl jenom tuk
a to by jsi ten gainer musel mit k snidani, obedu a veceri
tvuj jidelnicek je tragicky...a kdyz jsi linej, tak je kazda rada zbytecna |
a to já jsem schopná přibrat do léta 10 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
Okej, radte, udělám vše, co bude v mých silách :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Tyve nechci být žádný kulzurista,chci jen nabrat tuk, ať mě netrci kosti.. líný nejsem, jenom nechci chodit do posilky. Kdybych věděl,že když budu cvičit to a to,jíst to a.to, a za 3 měsíce přibral,tak bych do toho šel :) |
jez pořádně, cvič a jednou přibereš a rozhodně nebudeš kulturista natož do léta
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
keď chceš pribrať tuk aby si nebol tak chudý, tak nemáš čo riešiť :) proste jedz čo ti príde pod ruku...  samozrejme nebude odveci dať aspoň dvakrát do dňa to mäso so zemiakmi či také dačo si písal, že dokážeš jesť stále, tak to jedz stále, popritom sa každé tri hodiny napríklad najedz do sýta, toho čo sa dá, zmenši fyzický výdaj, čo by znamenalo doslova seď na zadku a jedz a priberieš... nie je to však ten najlepší spôsob takže predsa len nejaká tá činnosť by tam mala byť  každý ti napíše, že to čo píšem je somarina, možno aj je, ale ako píšeš, nechceš naberať svaly, len nechceš byť tak chudý... tak proste jedz, jedz a jedz... pretože čo si napísal, že ješ a nazval si to, že ješ fakt veľa, tak to veľa rozhodne nie je ani zďaleka
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
Dobře, máte nějaké rady,jak to rozvrhnout ? A co tak jíst v kolik hodin ? A jakým přípravkem si pomoct ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Tyve nechci být žádný kulzurista,chci jen nabrat tuk, ať mě netrci kosti.. líný nejsem, jenom nechci chodit do posilky. Kdybych věděl,že když budu cvičit to a to,jíst to a.to, a za 3 měsíce přibral,tak bych do toho šel :) |
ze 48kilo na 58, za 3 mesice a jeste vypadat jako kulturista????
hochu, ty uz to nehul!!!
jestli ti jde ciste o vahu tak si kup tohle https://obchod.ronnie.cz/s-3535-muscle-gainer-mass.html a 5x denne si dej davku
treba to pomuze...
janca: taky startujes s jinou vahou, jsi zenska a v jinem veku...to jsou hodne jine startovni pozice _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
NECHCI BÝT KULTURISTA omg, těch 10 kg jsem přestřelil, ale šlo by to nabrat za delší dobu..
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Kdo říká že budeš kulturista ? Na to nemáš koule
Na ronnie je vše... A jak rádi peter precti si články je tam vše... Není to pro kulturisty ale pro lidi jako seš ty a spousty dalších.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|