Jak nabrat tělesnou hmotnost ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nabrat tělesnou hmotnost ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak nabrat tělesnou hmotnost ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdíl mezi nutellou a většinou gainerů opravdu není..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale za sebe.. Já jako těžce nabírající za 2 měcíce když sem začal cvičit sem bez jídeláku nabral 4 kg. Aspoň to zkus! :-) začátek je fakt na nabrání hmoty uplně ...jak to napsat... no každý snad svaly nabral. Nabereš neco a pak si jeď na ten tuk třeba...
Boujangel

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mělo by to jít ze začátku rychle ne ? Už jím 6 jídel denně, cvičím, tak by moje tělo mohlo dostat nějaký šok, nakopnout se, a snad se moje váha vyhoupne do normálu.. Díky za rady :) Btw, fakt je to nechutný pocit, když vám páteř při sedlehoch drtí kůži na zádech, a nemůžete nic udělat.. :D
flew

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boujangel napsal:
Mělo by to jít ze začátku rychle ne ? Už jím 6 jídel denně, cvičím, tak by moje tělo mohlo dostat nějaký šok, nakopnout se, a snad se moje váha vyhoupne do normálu.. Díky za rady :) Btw, fakt je to nechutný pocit, když vám páteř při sedlehoch drtí kůži na zádech, a nemůžete nic udělat.. :D

Brzdi ať mu nedas příliš velkej šok... Nechceš byt přeci kulturista...

Přečetl sis to co sem ti postoval ?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
havrans5

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 7:28 am    Předmět: zacatky a rejpalove Odpovědět s citátem

Cus Boujaangel.... hele asi ve zkratce poradne jez a cvic projed si vsemozny fora ohledne fitnes a kulturistiky a rozhodne nejprve shledni DULEZITE prispevky a to nejen tady na ronnie foru je jich hodne...dalsi nemene dulezita rada...vyser se na ty debilni rejpaly co jen kafraj nad tim jak jsi hubenej...no a co? At si polibi cokovoko oni taky nejak zacinali tak at si vzpomenou na sebe v zacatcich ... hlavni je vydrzet a makat co to da...chod treba 3x tejdne do posilky s adekvatnim jidelnickem ti to poroste samo ;-) uvidis ze kde je vule tam je cesta. How domluvil jsem.
Tom3

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

havran 16777215 prispevku, ty jsi jinej spamer (dobrej bug)
havrans5

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj uz mam screen... tohle tu nema asi nikdo :-D zvlast za tu dobu co jsem regnutej :-D

Timto zadam o zmenu hodnosti na Megaprispevkar (joke) :-D

Naposledy upravil havrans5 dne út duben 08, 2014 11:14 am, celkově upraveno 2 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

havrans5 napsal:
Jj uz mam screen... tohle tu nema asi nikdo :-D zvlast za tu dobu co jsem regnutej :-D

Ty jedeš draku, 1 500 000 prispvki denne,... (y) :D
havrans5

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vis...nuda za volantem te donuti neco napsat haha :-D
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci zakládat nové téma, když už tady jedno je. Mám podobný dotaz, snad trochu smysluplnější. Chtěl bych nabrat na váze (samozřejmě svaly i s nějkým tím % tuku, tomu se asi nevyhnu :) ), ale neposiluji, nebo takhle nejedu klasický objemový trénink. Chodím dost často (skoro každý den, někdy dvoufázově na MMA, thajský box a do toho kruhové tréninky) trénovat. Mohu přibrat i svaly, když radikálně zvýším příjem i když necvičím jako kulturista?
Už teď opravdu jím za dva abych to uregeneroval a navýšit příjem už bude dost těžký užrat, ale rád jím, takže to snad nebude problém. Jen se bojím toho, že naberu jen břicho a zbytek ne...Má někdo podobnou zkušenost?
doNny_

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při takovém výdeji to půjde dost těžko. Při MMA (resp. boj.sport) já osobně jedu silové tréninky a nemohu si to vynachválit, jde to při tréninku vidět. Kruhové jsou zase na tu druhou nezbytnou část při MMA :).

Samozřejmě tu je něco "mezi", ale to je hodně dlouhá cesta a fakt tu musíš jíst ne za 2, ale za 3. Co mohu poradit, tak já si to cykluji, kdy jsem třeba přes Vánoce jel čistě objem za cílem získání hmoty a MMA jsem vynechal, resp. jen techniky.
darkcage

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žrat nutelu s rohlíkem a zapít to grankem ano opravdu stejné jako gainer :D :D :D si děláte prdel né?? četli jste si někdy složení nutely,natož rohlíku ?? asi ne protože jinak by jste tohle napsat fakt nemohli :) máte pravdu v tom že sacharid je jako sacharid ale ty další složky v rohlíku a nutele jsou přímo nechutné :)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darkcage napsal:
žrat nutelu s rohlíkem a zapít to grankem ano opravdu stejné jako gainer :D :D :D si děláte prdel né?? četli jste si někdy složení nutely,natož rohlíku ?? asi ne protože jinak by jste tohle napsat fakt nemohli :) máte pravdu v tom že sacharid je jako sacharid ale ty další složky v rohlíku a nutele jsou přímo nechutné :)

No jo, naprosto smrtelné oproti cukru no,....
darkcage

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
darkcage napsal:

No jo, naprosto smrtelné oproti cukru no,....

Hádej :)
havrans5

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darkcage napsal:

Nutella :Složení: cukr, rostlinný olej, lískové oříšky 13 %, odtučněný kakaový prášek 7,4 %, odtučněné sušené mléko 6,6 %, sušená syrovátka, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin.

Energetická hodnota: 2273 kJ (544 kcal)/100 g

Rohlik: (cituju wiki)Suroviny a receptury použité pro pečení rohlíků se liší podle země původu, někdy výrazně. Rohlíky se vyrábí především z pšeničné mouky, soli, droždí, sladového výtažku nebo cukru, vody nebo mléka a margarínu, za vzniku těsta zvaného tukové.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nabrat tělesnou hmotnost ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: