MAST3R - nechci být sele

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MAST3R - nechci být sele  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MAST3R - nechci být sele
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý je jiný ... U většiny populace to tak prostě je a to že ti nějaký jaryn řekne, že na něj to nefungovalo, neznamená, že to tak opravdu je. Je to třeba vyzkoušet a to delší dobu.
Poslechni si Riche, hezky o tom ve stručnosti mluví.
.
Hodně lidí Riche nemá rádo, ale on je to v podstatě chytrý chlapík. To, že sám užívá steroidy a zkoušel všemožné je jeho věc, alespoň o tom dokáže veřejně mluvit a předat lidem ty poznatky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neříkám, že je to tvůj případ, protože nevím, jak cvičíš. Ale když se tak kolem rozhlédnu po fitku, tak většina lidí prostě dostatečně nemaká - sotva se zapotěji, sotva se zadýchaji, mizerná technika cvičení, nesmyslný splity.
Zbytečně moc jídla - většina nabrané hmoty je potom tuk. To tělo prostě musíš šokovat, abys nabral nějaký svaly, dostat se z pohodlné zóny, to cvičení musí prostě bolet. A to nabírání svalů je pomalý proces. Vůbec nevidiím smysl držet nějaké přehnané objemovky, když jsi naturál a nemáš závodní ambice.

A o tahání velkých vah a silovém cvičení to také není, samozřejmě je žádoucí pomalu sílit, ale svaly se dají vybudovat i jinak než neustálým zvyšováním pracovních vah. Mně jako vysokému ektomorfovi, který ty silové výkony zejména na tlakové cviky moc nemá, se osvědčil vyšší objem práce na partii, partii 2x týdně, dostatečně jídla a Hlavně Pořádně Makat - HPM.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi: díky ráno na to mrknu, dneska jsem už k.o.

ZeleznaKoule: to nevím, ale na rovinu moje priorita jsou svaly, pokud bych si měl vybrat, mezi tím vypadat jak kulturista a nebo mít slušnou sílu, šel bych do toho prvního.

Když to řeknu jinak, radši nechám přemýšlím lidi o tom kolik, jen tím jak vypadá, než abych jim říkal, že zvedám tolik a tolik, ale nevypadal na to. Samozřejmě to jde zkombinovat, nějak vypadat a mít i nějakou sílu.

Jinak mě vždycky brala nejvíc ta kulturistika, už začátku posilování, nemyslím vyloženě mít % tuku jak na soutěži, ale prostě to vyrýsování a slušný objem svalů. I když tedy kulturistické soutěže mě nebaví.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
ZeleznaKoule: to nevím, ale na rovinu moje priorita jsou svaly, pokud bych si měl vybrat, mezi tím vypadat jak kulturista a nebo mít slušnou sílu, šel bych do toho prvního.

Když to řeknu jinak, radši nechám přemýšlím lidi o tom kolik, jen tím jak vypadá, než abych jim říkal, že zvedám tolik a tolik, ale nevypadal na to. Samozřejmě to jde zkombinovat, nějak vypadat a mít i nějakou sílu.

Jinak mě vždycky brala nejvíc ta kulturistika, už začátku posilování, nemyslím vyloženě mít % tuku jak na soutěži, ale prostě to vyrýsování a slušný objem svalů. I když tedy kulturistické soutěže mě nebaví. *a20*

Za prvý, nějak se rozesral engine fóra, takže jsem to omylem postnul asi 1000x, za což se omlouvám.

Za druhý, cvičíš proto, abys zapůsobil na ostatní lidi? V tom případě přeju, abys z toho co nejrychleji vyrost ;) Asi by mě v životě nenapadlo říkat lidem, kolik zvedám, abych je přesvědčil, že cvičím... No ale proti gustu ;)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
MAST3R napsal:

Jinak mě vždycky brala nejvíc ta kulturistika, už začátku posilování, nemyslím vyloženě mít % tuku jak na soutěži, ale prostě to vyrýsování a slušný objem svalů. I když tedy kulturistické soutěže mě nebaví.

Za prvý, nějak se rozesral engine fóra, takže jsem to omylem postnul asi 1000x, za což se omlouvám.

Za druhý, cvičíš proto, abys zapůsobil na ostatní lidi? V tom případě přeju, abys z toho co nejrychleji vyrost ;) Asi by mě v životě nenapadlo říkat lidem, kolik zvedám, abych je přesvědčil, že cvičím... No ale proti gustu ;)

1: to neva, stejně tenhle log je už v haj...

2: Ne to ne, ale prostě, vždycky mě zajímalo spíš jak vypadám, než kolik zvedám. Víc mě bude vadit, když budu vypadat špatně a zvedat více, než kdybych vypadal dobře a zvedal méně.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To video s Pianou je perfektní, navíc mluví srozumitelnou jednoduchou angličtinou, každý tomu může rozumnět

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Insano41

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reuploadni ty fota)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No koukám, že už jsou down, to tam moc dlouho nevydrželi. Hodím Ti je odpo do PM, ale už nemám všechny.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
vždycky mě zajímalo spíš jak vypadám, než kolik zvedám

Sice to někdo zavrhuje, ale já to mám také tak.
Olejnas

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kujin napsal:
Nechci bejt hejtr, ale jak bys chtěl vypadat když tlakuješ 25 jednoručky a na biceps zvedáš 20 kilo?
zapracuj na síle, nehroť tak to jídlo, cvič aby tě to bavilo no stress

Naprosto presne receno, amen...
Lunreal

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus reuploadnout fotky, ale jak uz tu nekdo psal, problem bude v tech vahách, které zvedáš. Po tolika letech tréninku cvičíš pořád s vahama jak po půl roce tréninku (trénuju teď kamaráda od nuly a odpovídá to cca), to těžko bude pro tělo nějaký impuls. Musíš tělo neustále nutit se adaptovat (samozřejmě inteligentně s cyklováním, podseknutím váhy apod), zařadit víc základních cviků, stroje nahradit činkama. Ten HPM faktor tam prostě není vidět...
Edit: a kubaze bych sem necpal, nejsem si úplně jistej, že cvičil naturálně ;) Ale klidně se nechám přesvědčit o opaku.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem tu už psal někde zpět, ale ty váhy byly v objemu větší, jasně žádný obr, ale třeba na tlacích jsem končil na 5-6x35kg JČ, bench 100kg, JČ na ramena 27,5-30kg, apod., ale je fakt, že jsem asi nějakou sílu ztratíl, navíc jsem cca poslední měsíc před dietou cvičil split s kámošem a on dává přednost spíše těm 8-12 op. Tím jsem si posral i tu nabírací fázi, protože kromě 7 týdnů beara jsem jezdil jenom split (občas tedy parite 2x týdně, ale většinou spíše jednou)

Jinak dříve jsem jezdil třeba trénink, kde na prsa jsem jel bench + tlaky hlavou up, další trénink jsem měl třeba bench hlavou dolu a tlaky, na záda přítah vč nebo JČ + shyby (s dopomocí), na ramena tlaky s VČ či z JČ, já právě neumím moc procítit stroje, jak jsem dřív hodně cvičil jenom s čínkami, jinak jsem jezdil i trénink, kde jsem to podsekl a pak přidával, jel jsem třeba i upraveného beare. Ale už tak nějak mi dochází v čem byl problém, chce to trochu ještě poladit tu techniku a hlavně teď dieta mě naučila z hlediska stravování, že není potřeba jíst zase tolik kalorií celkově, že mám taky dávat zeleninu a prostě nervat to tam horem dolem, hlavně abych měl při každém vážení více. Ono i tempo 1kg/měsíčně nebude moc čistejch svalů. Byl jsem dost zmatený z článků/názorů, kde lidi psali, že třeba za 2 měsíce beara, přibrali 5-6kg, tak jsem se každý týden vážil a když jsem nepřibral, tak jsem dal 500 kalorií navíc. Další věc, která neuškodí je si dát aspoň 2-3x týdně cca 15 minut kardio po tréninku, už jenom kvůli srdci, ale taky metabolismu. A taky občas vypnout, a dát si něco nezdravého.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a další věc, co jsem se naučil až nedávno je, že mávat čínkama nestačí, že je dobrý se co nejvíc soustředit a prociťovat ten sval, který má pracovat.
papaya

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli můžeš, pošli mi ty fota do PM..

Jinak bych ti poradil nehledat v tom zbytečně vědu, pořádně jíst a pořádně makat.. Zařaď těžké základní cviky - military, dřep, MT, kliky na bradlech, bench, přemístění.. Neboj se jet klidně trojky. A pokud budeš mít energii, tak každou partii pak procvič izolovaně s lehčí vahou, precizní technika, procítění svalů.. Neházej flintu do žita, chce to čas.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem co chtěli foto, jsem poslal po pm, nové dnešní. Jinak zpětně nic dopisovat nebudu, o víkendu jídlo normál, v pondělí trénink, to co vždycky, ale nějak jsem to nedal psychicky, dnešní trénink na hovno, tak jsem si aspoň zkusil pár cviků a zjistil pár věcí:

1) při cvičení bicepsů mě táhnou i přední delty, citím bicák, ale i přední delt, nejvíc je to u VČ, pak u EZ a trochu i u jednoruček v sedě (tam se nedokážu celkově srovnat), JČ ve stoje jsou v pohodě.
2) zkoušel jsem bradla, ale nějak jsem cítil oblast klíční kosti, ale to bude tím, že jsem to dlouho nejel, dířv jsem to jezdil pravidelně a přidával i kg na pásek
3)úzký bench? Asi jezdit na volném místo na MP, že? Jezdit na dotek nebo kousek nad? Lokty vytočit ven nebo podél těla? Ty lokty mě zajímaví celkově u tricepsů - cviky jakou jsou bradla, uzký bench, extenze s JČ obouruč, francie, jak mít loky? Od začátku mám zafixované, že je mám mít u sebe, ale poslední dobou co koukám na videa, tak dost lidí je má vytočené ven.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MAST3R - nechci být sele Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: