Čím víc máš lokty u těla tím víc přenášíš práci právě na triceps. Třeba u těch bradel já rozlišuju kliky na hrudník (předklon, lokty do stran) a kliky na tricepsy (bez předklonu, lokty těsně u těla).
- od zítra to budu zapisovat zase podrobněji
- dneska mi přišli sluchátka KOSS The Plug Classic, hrají dobře, MP3 stačí mít na 8 ze 14 a nic z okolí neslyším
- koupil jsem si rovnou i novou MP3, bral jsem z levnější, nějak jsem se nekoukl na rozměry a když to přišlo, tak jsem čuměl, cvrček 5x3cm.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Ty ramena mě zrovna dneska bavili nejvíc. Mi přijde, že se zády do skřípe, poslední dobou se vždycky bloknu v oblasti horní části trapézu a je to dost nepříjemné.
Na ramena jezdím 3 cviky:
Upažování ve stoje 4x12
Přítahy spodní kladky k bradě 4x8+8
Upažování v předklonu 4x6+6+6
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
nevim co je plnohodnotne ale jinak je to uplne normalni lower + arms / upper - prome nejlepsi zalezitost na 4x tydne
a jinak k tve zoufale situaci - zkousel si nekdy i nejist co par minut, ale byt na nizkofrekvencce snidane - obed - vecere? pak si muzes dokonce zajet i na ten bazen aniz bys z plavek vytahoval nake tycinky a tim ziskas jednu dulezitou vec - no stress
Přesně tak, horší by byla pro mě kombinace prsa + záda a co mi nevyhovuje je, jet třeba ramena a druhý den prsa nebo naopak, radši v jednom tréninku než jeden den to a druhý to.
A celkově mi dřív seděla kombinace záda + prsa a cviky střídačku, první cvik třeba přítah a druhý bench, lépe se mi štěloval setup, sice jak člověk střídá ty partie, tak není tak napumpovaný, ale zase má větší sílu.
Jak myslíte Znám nejednoho člověka, který si tak ramena odvařil. Každopádně, pokud ten trénink je jen takové šmrdlání, tak nic nehrozí... Třeba si na mě jednou vzpomenete.
Nikoho o ničem nepřesvědčuju, jen jsem napsal svůj názor.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru