|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
c87

|
Zaslal: st duben 09, 2014 7:05 am Předmět: |
|
|
Ako je to s chutou proteinu Reflex Nutrition Duo ? pocul som vela negativnych ohlasov na jeho chut, vraj je to horsie ako zradlo pre prasce :) ma niekto skusenost? uvazoval som o kupe ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
4fitness asi všichni znáte.. Piju protein jenom po treninku..společně s glukopurem. Tahle firma nabízí možnost namíchání vlastního produktu do dózy.. Vytvořil jsem si to takhle:
1100g - CFM Whey Protein 90 a 900g Dextrozy - hroznový cukr a příchuť asi čokoláda
Nutriční hodnoty na 100g:
Bílkoviny 50.05g
Sacharidy 45.65g
Tuky 0.4g
Energie 1598.52kJ
Energie 376.28kcal
1 porce:
Bílkoviny 32.76g
Sacharidy 30.42g
Tuky 0.29g
Energie 1055.1kJ
Energie 248.4kcal
Jako potreninkovej nápoj je to v pohodě ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Ako je to s chutou proteinu Reflex Nutrition Duo ? pocul som vela negativnych ohlasov na jeho chut, vraj je to horsie ako zradlo pre prasce :) ma niekto skusenost? uvazoval som o kupe ... |
Hele dá se to pít, ale ten extrakt z hrachu je tam fakt cítit, takže si nepochutnáš. Osobně už bych do toho proteinu nikdy nešel, existujou i lepší a navíc s o dost lepší chutí. Pro mě to byl chuťově určitě jeden z nejhorších proteinů.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | možnost namíchání vlastního produktu do dózy.. |
jestli uz to chces michat, tak si to udelej vic komplexnejsi
protein - stavel bych to jen na hydru + 5g kolagenu.. max nejaka kombinace proteinu, ale at je hydro v nejvetsim zastoupeni
sachry - cista dextroza, to nebude uplne ono.. bud pomichat s maltou, nebo ciste jen maltu
a pak naky srandicky jako treba glutamin,lecithin, akg, taurin, MSM
|
|
| nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Hele dá se to pít, ale ten extrakt z hrachu je tam fakt cítit, takže si nepochutnáš. Osobně už bych do toho proteinu nikdy nešel, existujou i lepší a navíc s o dost lepší chutí. Pro mě to byl chuťově určitě jeden z nejhorších proteinů. |
Přesně... já dal dvě dávky a zbytek mi leží pod stolem v práci už asi rok... je to peklo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | Woko_O napsal: | | možnost namíchání vlastního produktu do dózy.. |
protein - stavel bych to jen na hydru + 5g kolagenu.. max nejaka kombinace proteinu, ale at je hydro v nejvetsim zastoupeni
sachry - cista dextroza, to nebude uplne ono.. bud pomichat s maltou, nebo ciste jen maltu
a pak naky srandicky jako treba glutamin,lecithin, akg, taurin, MSM | vůbec nevim o čem mluvíš.. rozumim slovu protein a malta.. pak už je řeč tvého kmene neznámá mně..
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 5:15 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | karlwanhov napsal: | | Woko_O napsal: | | možnost namíchání vlastního produktu do dózy.. |
a pak naky srandicky jako treba glutamin,lecithin, akg, taurin, MSM | vůbec nevim o čem mluvíš.. rozumim slovu protein a malta.. pak už je řeč tvého kmene neznámá mně.. |
To toho víš teda málo, začal bych studovat 'řeč tohoto kmene' :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:19 am Předmět: |
|
|
Mě tyhle chemikalie moc nezajímají.. vím že potřebuju cukry a bílkoviny a víc je mi jedno..  stačí mi říct jestli je to dobrý a k něčemu to bude a nebo je to úplně k prdu..
Momentálně po treninku míchám Combat Powder s Glukopurem.. prý je to v pohodě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
tak ked ta to nezaujima a nastudovat si to nechces,naco sa pytas?  chces si nieco miesat ale nezaujima ta co... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: |
Jako potreninkovej nápoj je to v pohodě ne? |
Z hlediska toho co dneska můžeš mít je to slabota. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne pá duben 11, 2014 10:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
Hold, když tomu nechceš rozumět, tak si radši ani nic nemíchej...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Hold, když tomu nechceš rozumět, tak si radši ani nic nemíchej... |
Najednou se řeší pul hram toho a toho. Pak se člověk zeptá který protein a najednou je nejduležitější jídlo a protein už ať veme podel chuti..... klasika pisálkové, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:50 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Mě tyhle chemikalie moc nezajímají.. vím že potřebuju cukry a bílkoviny
Momentálně po treninku míchám Combat Powder s Glukopurem.. prý je to v pohodě.. |
chapu, ze ne kazdeho to zajima - ale potom nechapu, proc si nekdo takovy micha nake svoje lektvary
MP combat - viceslozkovy protak, po treninku snad pouze jako nouzovka, primarne ne
glukopor - jen tenhle cukrik nee
bud si jednoduse kup nejaky gainer (je tady topic o xxx strankach)
nebo si kup hydro dh32 (cistej z 4fitness je hnusnej kentus, od smartlabs je porad hodne horkej, od extrifitu je to celkem lahoda) + maltu
a jestli chces konkretni tip na 4fitness pro slozeni tak:
45g hydro dh32
5g kolagen
45g maltodextrin
5g lecitin
1g taurin, 1g A-AKG, 1g MSM
pripadne jeste 5g kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Mě tyhle chemikalie moc nezajímají.. vím že potřebuju cukry a bílkoviny a víc je mi jedno.. stačí mi říct jestli je to dobrý a k něčemu to bude a nebo je to úplně k prdu..
Momentálně po treninku míchám Combat Powder s Glukopurem.. prý je to v pohodě.. |
Reaguju,jen protoze se mi libi tvuj avatar... ty ostatni ,,chemikalie" jsou taky cukry a bilkoviny,resp. aminokyseliny a pro lepsi regeneraci,narust a to co zrejme ocekavas je telo potrebuje taky. Urcite je lepsi je tam nacpat po treninku ve forme napoje a pak se soustredit jen na bilkoviny a cukry ze stravy (protoze to je tak nejak easy) než je přijimat jinak,pripadne v nejhorsi variante tebou zvolene se na ne vykaslat uplne. Samozrejme si muzes namichat co chces a nemusis brat v uvahu zdejsi rady, nicmene poloz si otazku,proc to rovnou neudelat tak,aby to bylo nejlepsi?
Pro ty co to nezajima je lepsi koupit jiz namichanou vec od zavedenych firem a produktu ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý..
O MP dokonce mi bylo řečeno že jako potreninkový nápoj může sloužit taky.. Přavažují tam rychlé bílkoviny a zařadit po treninku prý není problém..
Upřímně se o to moc nezajimám co za látky je obsaženo v těch výrobcích. Zajímam se jen o to jak tělo reaguje a co potřebuje po tréninku.. Nějaký ty názvy co tu píšete, mi stejně nic neřikaj..  chtěl jsem jen znát názor jaký to bude když to namíchám takhle..zjevně blbý,což chápu..protože do toho nezařazuju látky o kterých nemám tucha..
Každopádně rád bych si zakoupil něco co splní ideální potréninkovej nápoj (jindy to nepiju, maximálně když vim že sem toho ten den nesnědl moc). A jelikož se o to nezajímám a nesleduju to, tak z těch mega moc výrobku s těma různyma latinskýma slovama, vyberu akorát tak hovno.. Combat kupuju jenom proto, že mi fakt chutná a je to kvalitní...prý teda..
Jinak se samozřejmě nažeru...ale než dojedu domu, tak to trvá..
Pokud teda doporučíte něco co je vhodný jako nápoj po treninku, chutově přijatelný (aspoň trochu jako Combat), za normální cenu, tak budu rád.. Plus si k tomu koupim tu maltu (kolik je potřeba cementu, pro správnej účinek?)
PS:nezajímam se o to (o výrobky,názvosloví látek atd.) protože to pro mě nemá v tom množství výrobků žádnej smysl a proto že to moc neuznávám.. Respektive nejsem moc na to, když něco nemá alespoň trochu přírodní vzhled a charakter.. (nemám rád borce, co si nakoupí Protein,Gainer,BCAA,Nitrix,Matrix,Garix a todle sem a to mě poser tam a pak nemaj čas sníst jedno blbý kuře..)
A stejně tak se tady s váma nebudu hádat např. o autech, který vás třeba nezajímaj a mě jo..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|