|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Viper007
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | Já to četl, ale stejně to beru jako vtip. Jídla jak pro 10ti letou holku :) |
vam to tak neprijde, ale pokud cely den sedi ve skole na zidli a doma u pocitace, tak ma vydej minimalni
ja jsem taky tri roky jen sedel na prdeli a na hodne podobnym jidelnicku pribral asi 15kg speku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | DEXCORE napsal: | | Já to četl, ale stejně to beru jako vtip. Jídla jak pro 10ti letou holku :) |
vam to tak neprijde, ale pokud cely den sedi ve skole na zidli a doma u pocitace, tak ma vydej minimalni
ja jsem taky tri roky jen sedel na prdeli a na hodne podobnym jidelnicku pribral asi 15kg speku |
ale on nabrat chce spek
tak at to do sebe tlaci,a le z toho co ma by mela hlad i holka ze zakladky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
já si moc nedovedu představit těch 80g těstovin  .... já nevím, mě stejně přijde, že tu boujangel a ttby jsou jen tak aby nestála řeč a bylo co řešit.... jinak si nedovedu vysvětlit, že někdo umí bejt takovej exot .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
A 80g těstovin vařených nebo váženo před uvařením?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
| haluzinhoo napsal: | | tvl fascinuje me jak se tady serete s mladym faganem kterej si to bude delat stejne po svym, on na to pride sam casem ze po rohliku s nutellou z neho arnold nebude |
Ono je tohle forum nejak spatne nastaveny, protoze tady lidi VZDY radi tem co o to vubec nestoji, ale tem co si jdou fakt pro radu tu najdes 2 prispevky a i to je dost.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Haha, že jak hrach na stěnu házet :D Vyhecovali jste mě k tomu,a bych žral +3 jídla víc, vím, není to ještě perfektní, ale změna to je + víc cvičím, takže jste mě pomohli.. A těch 80g jsem jen plácl, nikdy těstoviny nevážím, prostě to naberu do hrstí, a narvu to do hrnce, no big deal..
Hoši nezáviďte, že mě přes výken mamka vyvařuje, tak yjste si toho užili,a kakao si dělám zásadně sám :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
mam takovej pocit, ze bych vam sezral obed pro celou rodinua jeste bych musel vybrakovat spiz, abych mel neco i k veceri _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Hele, co koukám, kolik toho sežou moji kamarádi, tak si říkám otesánek :D Prostě jím hodě, vporovnání s mými vrstevníky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Hele, co koukám, kolik toho sežou moji kamarádi, tak si říkám otesánek :D Prostě jím hodě, vporovnání s mými vrstevníky.. |
a nabiras? nenabiras
takze jis malo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
jíš prd......můj syn toho jí 2krát tolik.  a kdyby mohl, jí ještě víc.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ty asi moc radu nechceš co :D když ti napíšeme že jíš málo tak začneš tvrdit, že jíš jak otesánek. Tak proč máš 47kg? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Jezis, rika vam ze ji hodne (sracek), tak ho nechte, on to vi lip jak vy! na snidanu rohlik, na obed chleba, parku k veceri a podme, do leta 2020 z tebe bude 80kg hrana! _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Hele, co koukám, kolik toho sežou moji kamarádi, tak si říkám otesánek :D Prostě jím hodě, vporovnání s mými vrstevníky.. |
Ja kdyz s eporovnam s vrstevnikama tak zeru 2x tolik a tejne su hubeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Jezis, rika vam ze ji hodne (sracek), tak ho nechte, on to vi lip jak vy! na snidanu rohlik, na obed chleba, parku k veceri a podme, do leta 2020 z tebe bude 80kg hrana! |
nemaji co delat v patek vecer :D a ja taky ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|