|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
taky taky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
havrans5
|
Zaslal: so duben 12, 2014 6:43 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Boujangel napsal: | | Hele, co koukám, kolik toho sežou moji kamarádi, tak si říkám otesánek :D Prostě jím hodě, vporovnání s mými vrstevníky.. |
Ja kdyz s eporovnam s vrstevnikama tak zeru 2x tolik a tejne su hubeny. |
Nojo ale ty jses ponik ty to vykluses na pastvine
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: so duben 12, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
Hele, už mě to táhne na 50kg, takže jsem spokojený..
řeším to tak, že když mám jenom sebemenší hlad, jdu se najíst.. Až budu mít zase nějakou otázku, tak se kdyžtak zase zeptám ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st duben 16, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
Hele nevím, upřímně jsem to dočetl jen na stránku 8 a kousek...a pak jsem přeskočil k odpovědi protože mě začlo tak bolet břicho z neustálého smíchu, že jsem měl pocit, že jsem dal řadu solidních seriíí zdvihu nohou ve visu...
Co dodat?
1.) Jídlo uplně o ničem
2.) Přístup k problematice jěště horší než bod 1.)
3.) Defacto urážíš tu kulturisty a sportovce a vzápětí po nich chceš radu?!
4.) Lenost Tvého mozku a Tvého tělo došla do stádia kdy Ti není pomoci, promin....
Jediná rada co Ti dám je, smiř se s tím jaký jsi, protože jiný nikdy nebudeš jak na to koukám...
A jedna bonusová rada (ted ta opravdová) : Věnuj jeden posranej den tomu aby jsi si přečetl na main page články pro začátečníky, především to jak se tělo chová a proč začne nabírat !!!!! Jak chceš aby tělo nabíralo, když nevydává ?!
Odpověz si sám na otázku :
Co myslíš, že tělo udělá s hromadou jídla ze kterého nevyužije živiny?
(nápověda: pravděpobodně to máš i v hlavě)
ČTI, ČTI, ČTI
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: st duben 16, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Okej, já už vás nebudu dráždit "kulturisti" :D Všem díky za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 16, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Okej, já už vás nebudu dráždit "kulturisti" :D Všem díky za rady :) |
neurazej jo, ja rozhodne kulturista nejsem! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|