|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so duben 12, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Daco Ariel Helwani pisal o tom, ze si Nog pyta Mira na konecny suboj a pojde do dochodku. No Mir by uz nemal nahodou skoncit ako povedal White, ze ten kto prehra Reem vs Mir skonci? Ozval sa aj Josh Barnett, ktory si pyta Noga. Necudoval by som sa ak by Nelson naozaj dostal Schauba. Ten matchmaker dokaze vykuzlit ozaj "vyborne" fighty. Ak ho dostane tak ti teraz poviem vysledok: Nelson via 1st round GTFKO.
Dufam ze Overeemovi nedaju nejakeho slabeho, potom ho porazi a bude si pytat dalsieho slabeho. |
Nie nelson schauba, ale hunt dostane schauba, mir a nog sú už úplne irelevantný v mma, akurát ešte držia istú marketingovú hodnotu, ináč nič, obaja za zenitom so sklenenými bradami. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: so duben 12, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | BerserK87 napsal: | Daco Ariel Helwani pisal o tom, ze si Nog pyta Mira na konecny suboj a pojde do dochodku. No Mir by uz nemal nahodou skoncit ako povedal White, ze ten kto prehra Reem vs Mir skonci? Ozval sa aj Josh Barnett, ktory si pyta Noga. Necudoval by som sa ak by Nelson naozaj dostal Schauba. Ten matchmaker dokaze vykuzlit ozaj "vyborne" fighty. Ak ho dostane tak ti teraz poviem vysledok: Nelson via 1st round GTFKO.
Dufam ze Overeemovi nedaju nejakeho slabeho, potom ho porazi a bude si pytat dalsieho slabeho. |
Nie nelson schauba, ale hunt dostane schauba, mir a nog sú už úplne irelevantný v mma, akurát ešte držia istú marketingovú hodnotu, ináč nič, obaja za zenitom so sklenenými bradami. |
No, sklenena brada tatok podle mne nevypada. Ja myslim, ze je uz dost tuhy, ze uz proste to telo odmita reagovat tak rychle, nebo to proste oko nezachyti tak rychle, kor ty Royovi plavane granaty, navic se mluvilo o jeho problemech se zrakem, zkratka pred tim ko chytl snad tri ciste rany a pokazde se jakoz takoz zbrchal. Ale do nekonecna to nejde.
Jinak Nelson je neuveritelny samorost, netrenuje jako vetsina lidi v nejakem centru, pod trenerem, prakticky neposiluje - pri pohledu na nej "prekvapive", je vyborny, opravdu vyborny grapler, ma cerny pac bjj a par i mezinarodnich uspechu v grapplingu - pri pohledu na nej prekvapive, pojimani treninku je ze najme/sezene lidi a rezou se. Jeho box trener je jeden z Mayweatheru, ne Floyd starsi ani jeho stryc, ale je to jeden z "nich". Je to, jak rikam, takovy samorost a treba White ho moc nemusi, coz uz samo o sobe napovida ze se jedna o sympataka.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
Sledoval někdo Glory? Finálovej zápas? _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
Neviem ktory bol finalovy. Saki vs Spong? Ak hej tak
!spoil!
Opat to nechutne zranenie. Fuj. Ja hadam v zivote nekopnem lowkick proti niekomu kto vie ako checkovat. Spong si zlamal nohu podobne ako Silva. Humus. Akurat ked ranajkujem. Navyse ringovy vobec nemal asi ponatia co sa stalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Neviem ktory bol finalovy. Saki vs Spong? Ak hej tak
!spoil!
Opat to nechutne zranenie. Fuj. Ja hadam v zivote nekopnem lowkick. Spong si zlamal nohu podobne ako Silva. Humus. Akurat ked ranajkujem. Navyse ringovy vobec nemal asi ponatia co sa stalo. |
SPOIL!!
Taky jsem u toho snídal a zase mě přejel mráz po zádech jak u Silvy. Prvně jsem myslel, že je zlomená, ale Spong se tvářil, jak kdyby se nic nestalo. Tak jsem to hned přetočil a hnus!! _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
SPOIL k včerajšiemu ufc on fox
- návrat thiaga vo veľkom štýle, síce bez finišu, no vo skvelom, dynamickom a vyrovnanom zápase, právom fight of the night
- Yvel konečne predviedol wrestling, ktorý mu je pripisovaný a ozaj bez problémov pohádzal Tavaresa po ringu, pričom tie jeho výbušné kombá z ničoho-nič su skvelé, chcel by som ho vidieť proti Vitorovi (nemá booknutý zápas po tom fiasku s TRT a obaja sú na 4. zápasovom win streaku v divízii), priskoro?
- Míša to našťastie v poslednom kole otočila, aj ked by som jej dl i druhé, ale Liz absolútne bez vôle k nejakému ukončeniu, rozdala vôbec nejaký úder v stand-upe, otrasný výkon, jak ženské zvyknú predvádzať riadne explozívne války, tak toto slabota
- Eagle podľa očakávania, je dobrý, veeeeľmi dobrý, nečudujem sa, že s ním nechce nik zápasiť, bezkonkurenčná zem a kontrola
- Cowboy opäť parádny finiš, očakávam, že sa vráti tak o dva mesiace, nie je vyťaženejšieho človeka v UFC, sám to tak chce, lebo nemá prachy a UFC zatiaľ nemá problém mu vyhovieť:)
- a konečne main event, jooj, paráda Werdum, som rád, rozobral Travisa ako v standupe, tak pokontroloval na zemi, silovo bol tiež vyrovnaný, kardio kepšie, krásne kombá solil, Browne silou vôle to ustál, brada ho zatiaľ drží, inak po prvom kole bol už márny a nejaké flush ko neprišlo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st duben 23, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
Na Yoela (nie ten znamejsi Yvel Gilbert) sa proste da pozerat furt. To nie jeden z tych fadnych ,co presli z juda alebo zapazenia, co nevedia stand up. Vybusnost, kombinacie, fejky.. minule som sa pytal sam seba, kde dokelu trcal tie roky.
Donald Cerrone je bez penazi? To potom nejak zle bacuje. Viem ze ma farmu ranc atd. No UFC fighter s takym menom ma zaistene zivobytie aj bez UFC platu. Robit reklamu, marketing pre znacky.. to mu vynesie ovela viac. Skoda ze tym sa momentalne riadi aj Reem. Vieme koho dostane? Ci furt nic. Prial by som si nekonane JDS vs Reem.
Main event. Presne sa ukazalo co som tvrdil aj ked na zaciatku podskocilo srdiecko no Werdum to zvladol. Nie darmo aj proti Reemovi ukazal lepsie box komba. Teraz len nech dodrzia slovo v UFC a daju mu titulovy zapas. V lepsej forme som ho este nevidel.
Teraz v nedelu bude dalsie dobre vstavanie s mma. Jones vs Texeira - decision alebo stoppage? Moc som zvedavy ci Glover najde recept na Jonesovu nevyspytatelnost. Davis vs Anthony "miss weight" Johnson.. to bude tiez dobry zapas (takze ked sa tesim na zapas s Davisom.. tak to bude hrozna nuda  ). Rockhold vs Boetsch  .
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: st duben 23, 2014 4:21 pm Předmět: ... |
|
|
Browne to nezvládl psychicky jinak si nedovedu vysvětlit proč se tak rychle unavil...Werdum si title shot zasloužil už dávno. Navíc je to zajímavější match s Cainem. Jakmile by Cain strhnul Browneho na zem tak fight končí s Werdumem fight teprve začíná
Romero neskutečný potenciál i v 36 letech šílený atlet :D to je radost se koukat
Khabib The Eagle give this man a title shot OMG!!! Být z USA už je dávno šampion....už jako k*rva chci šampiona UFC co neni američan nebo brazilec
UFC 172 sice bych rád viděl upset, ale Bones má strašně moc možností jak zvítězit...
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st duben 23, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
Brown bol prilis nafuknuta bublina. Barnett ho mal dat dole ako nic, namiesto toho sa nechal amatersky ulaketovat ako predtym Gonzaga? Werdum si nato nastastie dal pozor. Reem ho mal rozsekat ale tomu asi ako vysadil steroidy chybaju sily na KO. Ten si doslova vyziadal ulozenie do postielky front kickom ako daky skolacik. Chcel som teraz napisat ze Silvu nanho ale Bigfoot ho raz uz stlkol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
Posledni dobou pekne UFC eventy, ted bude jeste 172, to doufam bude taky poradna parada! A koncem kvetna Pesta v Berline. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BanserK87
(ban)

|
Zaslal: so duben 26, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Nepamatam, ze kedy bol UFC event takto dobre obsadeny. Main event je prespikovany tymi najlepsimi. Ako to vidite? Ci tak ako ja? Ze najviac som si isty jedine Rockholdom a zvysok 50/50 Wonderboy vs "Miss weight" (Inac ak ste pozerali vazenie, tak to celkom dobre ponatahovali, ze som mal pocit ze sa znova netrafil  ) a 70/30 Jones vs Texeira. Aj na tie baby sa bude dat pozerat. Ak nie na techniku tak na ine
edit: !UFC 172 SPOIL!
Rockhold to ukoncil este nez sa nieco vobec rozbehlo. Skvele.
Davis vs Johnson: daval som 50/50 bo som si myslel ze Davis ho dostane na zem - este v prvom kole som si hovoril ze ma 2 kole aby to docielil ze neni nic prenho stratene, no uplne vyhorel na jeho obrane. Demolacia Davisa v priamom prenose. Respekt ze to vedel udrzat do decision.
Jones vs Texeira. Hm, povinna jazda pre Jonesa. Nepustal Glovera do "zabehu". Ta snaha o dislokovanie pravej ruky v klinci na zaciatku 1 kola bola dost kruta. Glover mal zarucene zranenu ruku hned vtedy. Minimalne nechutne pichanie v lakti. Ten pocit poznam z volejbalu ked hlupak chytam smec na vystretu nespevnenu ruku. No ako musel laket boliet Glovera si nechcem predstavit.
Next title fight: Jones vs Johnson?  - tak nie Jones vs Gustaffson 2 bude. Takze mb Cormier vs Johnson :o
----------------
Deadlift poprosil by som si vyjadrenie k banu, nejake to objasnenie. Zatial to vypada na to, ze niekto sa tu citil poskodeny na egu. Co Vam branilo zmazat neziaduci komentar? Nie rovno ban. X dni, ci tyzdne po funuse.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
UFC 172
SPOIL
pekný event
Jones vs Glover - Jones ho vyamzal opäť v súperovej silnej stránke, Bonesov klinč bol parádny, lakte zo všetkých uhlov len tak pršali, je o triedu inde, ale aj myslením, skvele sa dokáže prispôsobiť situácii, adaptovať, pozmeniť game plan a aplikovať vlastnú stratégiu/postup, osobne ma prekvapila Gloverova brada, lebo sa mi v predchádzajúcich zápasovh zdal načateľný, ale ustál to, Jones ho však nepekne pošramotil.
Rumble vs Phil
Strašne som to prial Rumblovi a podarilo sa, dokonca takto pareádne, jedného z naj wrestlerov dokázal neutralizovať, silovo prevýšiť a parádne mu zatápať v standupe, nechýbalo veľa k finišu, ale Rumble ukázal komfort a skvelá a kardio vo váhovke, ktorá mu skutočne sedí, má silu, kardio, je to monštrum a vidím ho tak jeden zápas od titleshotu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
UFC 172 spoil!
Pekny event, z ppv jsem videl vse a vse se mi libilo.
Texeira vs. Bones byl super match. Glover drzak jak svina, dokazal zahrozit, ale jinak Jones parada. Jsem zvedvy na Bones vs. Gustafsson 2. Nove Johnson a DC by taky mohli rict sve.
Johnson vs. Davis - pekny takticky fight ze strany viteze, nepustil ho skoro k nicemu a zrubal ho jak kona.
Miller zase dostal povesti ze jde po submission z jakekoliv pozice, ale tentokrat to bylo podporeno i presnymi a tvrdymi udery, kdy si soupere nejdriv pekne priravil.
Holloway vs Fili bylo taky v peknem rytmu, melo to i hezky ferovy nadech, ukonceni parada.
Rockhold vs Boetch neni o cem. Skoda, mohli to trochu vic rozbalit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
SPOIL
Včera jeden z naj zápasov roka
Browne vs Silva, vstával som zo stoličky ešte aj ja doma heh, ale myslím, že to mal stopnúť už v prvom... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|