|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | když jsme u toho, nejlevnější komplex. amina v přepočtu na gram? [ (nepočítám se super kvalitou) není to pro mě tak prosím bez keců] |
A k čemu je komplex amin? - Vždyť je to protein v kapslích ne? |
pro mě ano, já jedu na maltě a čistém wpc...a to ještě dost po skrovnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | když jsme u toho, nejlevnější komplex. amina v přepočtu na gram? [ (nepočítám se super kvalitou) není to pro mě tak prosím bez keců] |
pro mě ano, já jedu na maltě a čistém wpc...a to ještě dost po skrovnu... |
??????? Já jsem narážel na to, že je blbost kupovat komplexní amina, když je to jenom obyčejnej protein narvanej do kapslí . . . Lepší je koupit rovnou ten protein.
Nechápu tvojí odpověď: pro mě ano.
Jestli ten člověk chce od tebe radu, když řikáš, že to není pro tebe, tak mu vysvětli, ať si radši koupí ten protein . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | když jsme u toho, nejlevnější komplex. amina v přepočtu na gram? [ (nepočítám se super kvalitou) není to pro mě tak prosím bez keců] |
pro mě ano, já jedu na maltě a čistém wpc...a to ještě dost po skrovnu... |
??????? Já jsem narážel na to, že je blbost kupovat komplexní amina, když je to jenom obyčejnej protein narvanej do kapslí . . . Lepší je koupit rovnou ten protein.
Nechápu tvojí odpověď: pro mě ano.
Jestli ten člověk chce od tebe radu, když řikáš, že to není pro tebe, tak mu vysvětli, ať si radši koupí ten protein . . . |
já to myslel tak že jo, pro mě to je jen protein, nevyznám se v tom :-) ...no, on je endom... a je rýsovat a papa survival 80 a wpc 80
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Zdravim. Mam rychlu otazku. Ktore BCAA su lepsie do objemu. 2:1:1 / 4:1:1 / 8:1:1 . Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
ahoj, v aminokyselinach se moc nevyznam a nemam moc zkusenosti
dnes jsem to resil s kamosem ve fitlu a ten mi doporucil "komplexni" amina,no mo jsem to nepobral ale chtel bych sypke ,nejaky dobry pomer cena vykon,co mi dpporucite? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 08, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
Když si půjdu ráno zaběhat a jsem normální cvičenec co chce zhubnout, zatím ještě nevlním, možná od příštího týdne začnu, jaký je rozdíl mezi:
| kód: | | 15g komplexních aminokyselin + 4g BCAA a po běhu 4g BCAA a za 30 minut dát 1 celé vejce + 4 bílky a cca 85g ovesných vloček - doporučení dle knihy - příprava na soutěž od A do Z |
a nebo když dám:
| kód: | | Před během odměrku hydra instant od extrifitu (cca 30g) a po běhu půl odměrky (15g), a pak za 30 minut budu pokračovat stejnou snídaní? |
Přiznám se, že mám trochu strach o těch pár gramů svalů co mám, před pár lety jsem taky hubl, vstával v 6 hodin ráno, dal si trochu proteinu a v půl 7 už jsem běhal na fotbalovém hřišti (cca 30-45minut) po běhu taky protein, pak doma normál nějaké bílky s vločkami a celý den pokračoval na rybě a rýži, výsledek byl sice, že jsem zhubl cca 13-15kg, ale nic ze mě nezůstalo, ale to jsou rovnou od začátku diety vlnil a dával pak 0 a 50tky.
Díky.
PS: bohužel nemám prachy na to abych si koupil BCAA + amina + hydro + noční nebo vícesložku protein nejlépe každý měsíc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuck_69

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
hledám nejvhodnější BCAA v kapslích do objemu. Co by jste doporučili? _________________ EVERLAST, PENDULUM a FORD MUSTANG to sem já :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Chuck_69 napsal: | Zdravím,
hledám nejvhodnější BCAA v kapslích do objemu. Co by jste doporučili? |
Do objemu BCAA nemusíš dávat. Máš dost jídla a živin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuck_69

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Do objemu BCAA nemusíš dávat. Máš dost jídla a živin. |
Ale kdybych chtěl i tak brát, jaká firma nebo konkrétně jaký produkt by byl nejvhodnější (ve formě kapslí) ? _________________ EVERLAST, PENDULUM a FORD MUSTANG to sem já :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Chuck_69 napsal: | | Bara napsal: |
Do objemu BCAA nemusíš dávat. Máš dost jídla a živin. |
Ale kdybych chtěl i tak brát, jaká firma nebo konkrétně jaký produkt by byl nejvhodnější (ve formě kapslí) ? |
Survival má myslím oboje v kapslích 2:1:1 i 4:1:1
|
|
| nahoru |
|
 |
havranek

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:16 am Předmět: BCAA vs protein |
|
|
Trochu to tady nahlodal Diamond. Je rozdíl mezi BCAA v instatní podobě nebo tbl a BCAA v proteinových koktejlech? Protože když si vezmu BCAA instant např. od Extrifitu, tak tam vychází 300 g pixla za cca 460, ta má 230 g BCAA, takže vychází gram na 2 kč. V proteinu, např Fusion, je 21,5 g na 100g proteinů. Což v přepočtu na obsah pixle vychází na 370,5 g BCAA za 2,90 Kč/g. Ale máme tam 1900 g dalších složek, např. 340g glutaminu ( Glutamine values based on glutamic acid content). Pixle Fusionu stojí cca 1070 kč/ 2,3 kg. Stačí si místo BCAA dát tedy koktejl navíc? Zvýším tím příjem proteinů za stejnou cenu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
Jenže ve své úvaze do sebe mícháš aminokyseliny ve vázaných formách (povětšinou v proteinových suplementech, tam bývá jen výjimečně přídavek forem volných; mluvím o isolátech a koncentrátech, ne hydrolyzátech) a aminokyseliny ve formách volných (které jsou právě většinou - pozor, ne vždy - v aminokyselinových preparátech).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|