|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
Jak už jste si asi mnozí všimli, již nějakou dobu nás podporuje Ronnie.cz a nově nyní cca 3 týden i Pavel Provázek a jeho SURVIVAL. Dali jsme si na čas protože jsme chtěli nejprve nové produkty trochu otestovat a dnes již můžu s čistým svědomím prohlásit, že SURVIVAL, který jsem do teď přehlížel mě velice překvapil a vřele doporučuju všem. Jsem jeden z těch, který dá zejména na chuť a ta mě dostala jak u nového proteinu tak u gaineru. Kvalita složení je samozřejmostí.
Přidávám malou ochutnávku z dnešního focení.
Děkuju Ronnie.cz a SURVIVALU! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
Ty brdo, aka fajna utulna posilka. Do takej by som chodil nonstop ak by bola podobne zaplnena. Fotka fajna
WannaYourMother: Tie ramena su super. Minule som tu niekomu ich chvalil. To je nejaky tajny recept na ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
To dřepuješ ass to protein shake?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po duben 14, 2014 5:18 am Předmět: |
|
|
pěkné foto :) odkud máš to triko to jsme dostávali na strongman aš tys tam byl loni? :)
těším se na letošní ročník :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po duben 14, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
Cau Tome
to jsi ty, ta potetovaná nabušená holohlavá obluda na tý fotce
Já bych tě na tý fotce nepoznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 14, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
Nazdar Pajas,
no popravdě já se taky nepoznávám, když mi tu chybí skoro 10 kg.  Přece jen mě ta chřipka a pár týdnu bez tréninku trochu zmohli...
Přidám ještě něco málo
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 14, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 14, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | tak snad to půjde ještě líp s podporou v zádech a hlavně ať tě zas nic neskolí |
tak já už jel přípravu na MČR s podporou ronnie.cz viz zde http://www.ronnie.cz/sponzorujeme-2014 Používal jsem v podstatě jen EXTRIFIT, 80 wpc protein, 1800 BCAA ve velkým množství, hell gell před tréninkem a bylo to sakra znát! V podstatě nic jinýho jsem zásadně v přípravě nezměnil a jak jsi sám viděl, osobáky padali jako už dlouho ne. Kdyby nepřišla ta posr.. viroza, věřím že jsem na republice mohl atakovat 900 total. Vím že je to jen kdyby, ale bylo na to reálně. Ted se připojí ještě SURVIVAL, kde budu dávat hlavně ten jejich gainer, kterej je fakt perfektně složenej a sedí mi opravdu luxusně.
Viroza byla pořádná zrada, tak snad už jsem to zažehnal a bude zas nějakou dobu klid.
Díky za podporu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|