|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: út duben 08, 2014 2:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
nějak takhle vypadám, když čtu většinu logů (TTBy, ten borec co srovnává gainer s rohlíkem a nechce cvičit aby nevypadal jak kulturista... a další  ) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:15 am Předmět: |
|
|
Paní s "pupíkem" dobrý!
Zrovna jsem zápasil s tím si něco dát k jídlu (mám dietu) a tohle mi pomohlo si nic nedat... naopak, málem jsem ze sebe něco i vyndal.,,
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so duben 12, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po duben 14, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 14, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: |
Tyhle nemají chybu |
Druhej dobrej. První je klasické pokračování francouzské propagandy kterou se snaží zvednou národní hrdost a popřít, že ke standardní výbavě francouzského vojáka patří krom plné polní i bílá vlajka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út duben 15, 2014 6:27 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | Musím...
| citace: | Cestovala jsem hromadnou dopravou a naproti mně usedla maminka s malou holčičkou. Ta neměla na práci nic lepšího, než okopávat svýma špinavýma botičkama moje světlé kalhoty. Chvíli jsem se snažila odradit ji od této zábavy zlými pohledy, když to nezabralo, zeptala jsem se maminky, zda by ji nemohla napomenout. Ta mi odpověděla stručně a jasně: "To nejde, u nás máme volnou výchovu".
Nad námi stál, zavěšen na tyči, pankáč. Celou scénku pozoroval a přitom žvýkal žvýkačku. Když na další zastávce vystupoval, vzal žvejku z pusy a vmasíroval ji té mamince do vlasů se slovy: "Já jsem měl taky volnou výchovu!" | |
hezké, to mi připomělo jak jsem seděl v autobuse a nastoupilo pár mlaďošů a na celý kolo puštěný jakýsi sračky ala rytmus z mobilu sama kurva piča jako mě se tak zvedal tlak ja sem uplně sviral tu tyčku v autobuse, přisaham bohu že tohle jednou špatně dopadne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út duben 15, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
"... nejtěžší je točit filmy s dětmi a zvířaty"
R.Rosenberg
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 15, 2014 7:13 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | "... nejtěžší je točit filmy s dětmi a zvířaty"
R.Rosenberg |
Neeee..:D ..prvsa si rikam...coze? ...pak sem si pcodruhe precetl jmeno a umrel sem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|