TIPOVAČKA PLAY OFF EXTRALIGY 2013/14

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TIPOVAČKA PLAY OFF EXTRALIGY 2013/14  Úvodní stránka -> Ostatní -> TIPOVAČKA PLAY OFF EXTRALIGY 2013/14
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO ZÍSKÁ TITUL?
SPARTA
20%
 20%  [ 7 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 2 ]
PLZEŇ
5%
 5%  [ 2 ]
ZLÍN
14%
 14%  [ 5 ]
HRADEC KRÁLOVÉ
0%
 0%  [ 0 ]
KOMETA BRNO
35%
 35%  [ 12 ]
PARDUBICE
8%
 8%  [ 3 ]
VÍTKOVICE
8%
 8%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 3:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
A platí co jsem říkal už minulý rok. Jandač nevyhraje titul s žádným týmem, byť sebeambicióznějším.
Toto bych teda rozhodně, být tebou, netvrdil. Stačilo málo a bylo by vše jinak. K podobným prohlášením doporučuju založit si topik Co Jaroušek říká, to se taky stane a můžeš se pak zpětně odvolávat na svá tvrzení, vidění, předtuchy a předpovědi.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 3:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale no tak Daymoonku. Proč bych si něco takového zakládal? Snad né kvůli tobě? Navíc, ikdyby vyhrál hned příští rok, už toho stihl zkazit tolik, až to bolí. "Vedl" kluby, které dominovaly finančně i kvalitou hráčů lize (Sparta, Liberec, Pardubice) a nebyl s nimi, ( za tolika vydaných prostředků, o kterých se většině jiných trenérů ani nezdálo), schopen ani jednou postoupit do finále.
Doporučuji ti, aby ses staral nadále o svůj CF log a rozhodně mě tady nekádroval. Až poruším pravidla fóra, pak ti budu vděčen, když přikvačíšs píšťalkou a upozorníš mě otcovským pokáráním. Do té doby mi vlez na záda.

Naposledy upravil Johncreasy dne út duben 15, 2014 12:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Novic

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřekl bych, že včerejší výkon Sparty nějak ovlivnily aktivity trenéra. Sparta byla přes polovinu zápasů v týto sérii lepším týmem, ale poslední zápas rezignovala... ale i přes to by si za svý výkony (i v základní části) zasloužila postup, leč... se hraje na goly.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Neřekl bych, že včerejší výkon Sparty nějak ovlivnily aktivity trenéra. Sparta byla přes polovinu zápasů v týto sérii lepším týmem, ale poslední zápas rezignovala... ale i přes to by si za svý výkony (i v základní části) zasloužila postup, leč... se hraje na goly.
Kdyby yla Sparta lepší ve více než polovině zápasů - je nyní ve finále. Já jsem rád za Kometu a moc bych jim přál titul.
keba

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Finále ruské ligy hraje český tým a finále české ligy dva týmy ze zahraničí, hokej vážně nemá logiku.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaroušku, to, že s tebou nesouhlasím neznamená, že tě kádruju. Vidím, že špatně chápeš kritiku, ale chce to klid. Ovšem to, že mě sere to tvoje věčné "já jsem to říkal", je prostý fakt a nenaděláš s tím nic. Vždycky si z CF logu odskočím, abych ti to připomněl

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Novic

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: Chápu Tvoji logiku.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...beru to s nadhledem, moc jsem tomu postupu Komety nevěřil, ale zase - 48 let nevyhráli titul - zasloužili by si ho.
owar

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Finále ruské ligy hraje český tým a finále české ligy dva týmy ze zahraničí, hokej vážně nemá logiku.

mike scania

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
keba napsal:

Aha, pražáčci
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tebe bude Daymoone dál srát, co jsem říkal. Ikdyž teda vůbec neví, na co narážíš, ale to je tak trochu fuk. Hlavně , že to funguje.
keba

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
owar napsal:
keba napsal:

Aha, pražáčci

Prosim? Já jsem z Mostu, neni sever jako sever.

Jinak na finále se těším a fandim Kometě.

Neřekl bych, že za vypadnutí sparty může Jandač, bylo to dost vyrovnaný, ale John asi vidí do kabiny kukátkem
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem řekl, že za vypadnutí Sparty může Jandač?

Ale jsem rád Kebáku, že jsme Vám včera vrátili porážku mostečáci. Škoda, že Sokolov prohrál s Berounem, no ale ještě není hotovo.
keba

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo víceméně jo, je to jasná implikace, s Jandačem nikdy titul nevyhrají - může za to Jandač, nebo to vysvětli pořádně

Ten hokej v Mostě je strašně vyčpělej ale tu první ligu si zuby nehty drží a asi udrží.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale vůbec ne. Tady nejde přece o Spartu, ale jeho celou trenérskou kariéru.

Tady ještě jednou: "Vedl" kluby, které dominovaly finančně i kvalitou hráčů lize (Sparta, Liberec, Pardubice) a nebyl s nima, ( za tolika vydaných prostředků, o kterých se většině jiných, úspěšnějších trenérů ani nezdálo), schopen ani jednou postoupit do finále.

U klubu, který vstupuje do play off z pozice vítěze základní části, či jako jeden z nej. favoritů, je prostě prohrané semifinále neúspěch. A když jeden člověk má k dispozici takový klub v pěti sezónách za sebou (výbuch se Lvem nepočítám) a pětkrát v tom jediném určujícím okamžiku selže, někde bude problém. Na to docente nepotřebuješ kukátko.

Ale teď mimo téma, táta teď někde trénuje? Jak se dívá na tvůj sport? Co Litvajz a tréning v posilovně? Je to klubu hodně blízké? Neměl si někdy chuť, či zájem dělat v klubu kondičního trenéra?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TIPOVAČKA PLAY OFF EXTRALIGY 2013/14 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: