Souhlasím, kupoval jsem od něho každou publikaci kde se jen podepsal, ale s postupem času jsem to vzdal - jeho mírně schizofrenní názory, které v dlouhodobém hledisku postrádají kontinuitu, kdy se mění názory na jednotlivé složky potravy jak ho napadne jsou přinejmenším mírně matoucí :-)
_________________ TAKE THE PAIN. REP by REP, SET by SET
Kupoval jsem od pana Fořta všechno co napsal - jako základ asi dobré, ale s mnoho věcmi by se dalo dlouze polemizovat. Osobně už od něj nic nekupuji a mírně mě irituje ta jeho banda výživových poradců, která s neznalostí sobě vlastní šíří bludy (máme jeden smutně drahý případ klienta této společnosti v širší rodině).
já si myslím, že každý, kdo se tomu trochu věnuje, nemůže brát jeho názory vážně, neříkám veřejnost, ale lidé, kteří se tím maličko zabývají...ty rané knihy ještě šly, ale od roku 2005 jsem měl pocit, že se zbláznil...
s těmi výživovými kurzy to není problém jen tohoto pána, ale i druhého nejmenovaného kolegy, kurz pro vlastní potřebu a srovnat si základy OK, ale radit po 5 víkendech výuky jiným lidem v tak komplexní oblasti jako je dietologie, to je jednak legrační a hlavně nebezpečné
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru