|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:56 pm Předmět: Tom.K. ende šlus |
|
|
Ahoj všichni,
protože prý se zde všem mým dvoum čtenářům stýská  , začnu zase zapisovat.
Nějaký info z posledních doby... Poslední dva měsíce mi finišovala příprava na MČR v trojboji kde jsem mohl reálně útočit na 900 total. Dřepy 300+ v tréninku padali už pravidelně stále s lepší technikou a velkou rezervou, na tazích jsem v tréninku zvládl 300 raw sumem po celém dnu těžké práce, takže věřím že 320 vyhecován na soutěži by muselo jít. Benče jsem nemohl doladit dres, ale raw kolem 190-195 byl. Bohužel mě cca 14 dní před republikou skolila chřipka a opravdu se na mě vyřádila, jako možná už 10 let ne. Váha šla dolu ze 119-120 na rovných 110 kg, dobré tři týdny jsem necvičil, závody tím padly a teprve ted se do toho opět dostávám. Nyní mám tedy novou motivaci. Dohnat ztracená kila a dostat se zpět na výkony ze začátku roku. V tom všem mi ted pomáhá Ronnie.cz doplnky od Extrifitu a SURVIVALu, takže je to opět mnohem snazší. Díky!
Dnešní super trénink s Big Johnem.
Dřep
10 x 60 kg
10 x 100 kg
6 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 190 kg
Spokojenost. Sice 190 už těžší, ale spíš jsem měl problémy s technikou než s vahou. Přece jen jsem skoro měsíc nedřepoval a je to znát.
Push press
10 x 40 kg
6 x 60 kg
6 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 110 kg
0 x 120 kg
Docela zklamání. 110 docela šlo, 120 panelák.
Čelní dřep
8 x 60 kg
8 x 80 kg
8 x 100 kg
Super protažení. Zítra nebudu chodit.
TH 112,4 kg
a jede se dál!
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne květen 17, 2015 9:31 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zdarec
hlasi se jeden z tech dvou ctenaru
konecne jsi prestal predstirat nemoc a zacal zase poradne cvicit
ne, beze srandy, sam vim jaky to je, kdyz ma clovek naslapnuto a pak ho skoli nejaka nemoc, vetsinou je to prave vetsinou na vrcholu intenzity, kdy clovek to telo zdime na hranici pretrenovani
takze drzim pesti a tesim se na pekny cisla v treninku
PS: mel by si prekecat Ronnieho, at s tebou a Johnem natoci nejakej log
pozdravuj Big Johna, treba se zase nekdy potkame na Kladne
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se k dalším, co tě na těch fotkách nepoznávají. Tak ať všechno šlape. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 19, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Zdarec
hlasi se jeden z tech dvou ctenaru
konecne jsi prestal predstirat nemoc a zacal zase poradne cvicit
ne, beze srandy, sam vim jaky to je, kdyz ma clovek naslapnuto a pak ho skoli nejaka nemoc, vetsinou je to prave vetsinou na vrcholu intenzity, kdy clovek to telo zdime na hranici pretrenovani
takze drzim pesti a tesim se na pekny cisla v treninku
PS: mel by si prekecat Ronnieho, at s tebou a Johnem natoci nejakej log
pozdravuj Big Johna, treba se zase nekdy potkame na Kladne |
čauec,
jj, přestávám simulovat rýmičku.
Ale přesně tak, poslední cca měsíc už jsem se cítil dost vyčerpaně nějaký menší náznaky (rýma, bolení v krku) probíhali už dřív, ale člověk se na to prostě nemůže vybodnout když to je tak pěkně rozjetý. No jo, co se dá dělat...
Log s náma? To jsi mě rozesmál.. Za prvý by na dva buřty nikdo nebyl zvědavej, za druhý ze cca tří cviků za dvě hodiny by moc záživný video nebylo a za třetí, vysílatelný by to bylo po 22 hodině, protože to je samá kur*va, pí*a a mnoho dalších věcí které jsou pro ucho normálního diváka asi lehce nevhodné.
Díky a pozdrav vyřízen.
Šmajdy a Madball, díky též. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 19, 2014 6:16 pm Předmět: |
|
|
čus, dnes trénink s Big Johnem a kultíkem Jirkou Kováčem. Jiřík má 14 dní do soutěže a musím říct, že formu má parádní, až se bojím jestli ne už moc brzy.
Protože je sem tam dobrá změna, šli jsme oba s Johnem trénink podle Jirky. Jeli jsme záda, nebudu to rozepisovat, protože tolik cviků na jednu partii jsem v životě nejel a takhle napumpovaný záda jsem taky nikdy neměl. Bylo to super doplnkový cvičení. Já dal nakonec ještě lehce biceps. Zítra pauza, v pondělí těžší tahy. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: so duben 19, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Taky sleduju. Přeju ať další rýmička přijde nejdřív za dalších 10 let ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 19, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: so duben 19, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že Tom by byl taky překvapenej :)))
(sorry Kulichu, mě to fakt nedalo - a navíc seš daleko, tak ani nemůžu dostat dělo :D ) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so duben 19, 2014 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 19, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
čus, dnes jsem chtěl mít pauzu, ale večer jsem se nějak nudil, tak jsem šel lehce protáhnou kozy. Opět kulturisticky:
Tlaky na šikmé hlavou nahoru s JČ
2 x 20 x 20/20 kg
15 x 30/30 kg
10 x 40/40 kg
12 x 55/55 kg
10 x 55/55 kg
9 x 55/55 kg
Peck deck
20 x 50 kg
20 x 60 kg
18 x 60 kg
15 x 60 kg
Benč
8 x 60 kg
8 x 90 kg
8 x 110 kg
8 x 120 kg
Benč úzkým úchopem s nohama na lavici
10 x 90 kg
8 x 90 kg
10 x 80 kg
12 x 60 kg
vše pomalu procítěně, strašnej pumping. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 21, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
čus,
protože jsem dostal pozvánku na MČR v mrtvém tahu, které se koná za 14 dní v Mostě, musel jsem dnes chtě nechtě zkusit něco těžšího v dresu.
Tahy sumo
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
5 x 140 kg
1 x 180 kg
půldres
1 x 220 kg
1 x 240 kg
dres
1 x 260 kg
1 x 280 kg
Takže na tu bídu dobrý. 280 docela na pohodu. Před měsícem sice 300 jen s páskem, ale co se dá dělat. Problém je, že mi chybí 8 kilo a dres je mi velkej a nějak to moc necítim.
Tahy klasika raw
3 x 3 x 200 kg
To už jen takový protažení na závěr.
TH 112,1 kg _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne po duben 21, 2014 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|