"Mám rád všechny druhy zvířat. Sám mám psa, přes zimu většinou i ježka. Rád pomáhám zvířátkům v nesnázích, jde to až do takových extrémů, kdy třeba krmím ochablou vosu vodou s cukrem nebo pomáhám mouše uvolnit nohy spojené pavučinou"
"Mám rád všechny druhy zvířat. Sám mám psa, přes zimu většinou i ježka. Rád pomáhám zvířátkům v nesnázích, jde to až do takových extrémů, kdy třeba krmím ochablou vosu vodou s cukrem nebo pomáhám mouše uvolnit nohy spojené pavučinou"
, to me pripomelo internat kde jsme stravil 5 let stredni )
5 let střední???
Napr. Hotelova akademia je 5-rocna skola, takze nemusel prepadnut ...
V tom pripade se omlouvam za neznalost
JJ, ted uz je to asi jinak, ale drive bylo klasika jit na 4 letou stredni nebo na 3 letej ucnak + 2 roky nadstavba a matura. Ale ja sel na este jinou specialitu, 5ti letou stredni kde byla delena matura z 6ti nebo 7mi predmentu na konci 4. a 5. roku a i vyucnak. Samozrejme je me vse co jsme tam ucili v zivote na uplne prd, obdobne z vejsky.
, to me pripomelo internat kde jsme stravil 5 let stredni )
5 let střední???
Napr. Hotelova akademia je 5-rocna skola, takze nemusel prepadnut ...
V tom pripade se omlouvam za neznalost
JJ, ted uz je to asi jinak, ale drive bylo klasika jit na 4 letou stredni nebo na 3 letej ucnak + 2 roky nadstavba a matura. Ale ja sel na este jinou specialitu, 5ti letou stredni kde byla delena matura z 6ti nebo 7mi predmentu na konci 4. a 5. roku a i vyucnak. Samozrejme je me vse co jsme tam ucili v zivote na uplne prd, obdobne z vejsky.
Kazdopadne zavidim ze uz to mas za sebou ja maturuju uz za 5 dni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru