|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
do 3x3x217
hyperextenze
3x10
shyby
4x8
military ve stoje
do 8x75
přemístění + push press
3x95
4x2x112 -přemístěno continentalem
1x116 - přemístěno continentalem
0x121
výrazy lítaly docela dobře, ale nešlo mi to přemístit, začínám vidět nedostatky v technice
log lift
do 3x85
bída bídoucí, dlouho jsem to necvičil, přišlo mi to děsně těžký, kde jsou ty časy kdy jsem dával přes 100kg viper pressem, ted' jsem s tim vyloženě bojoval
bude to chtít se do toho nějak opřít a nastudovat techniku, protože to byla ostuda _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: so květen 31, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Prodám log lift kládu o váze cca 85 kg, průměr klády 35 cm, délka 180 cm, včetně nakládacích je délka cca 220 cm, kláda je pěkně zpracovaná natřená lakem. Pokud by měl někdo zájem tak napište, na ceně se dohodneme. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá říjen 10, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak po delší době zápis. Připravoval jsem se na závody Strongman Parody Kolín, které mám příští týden.
Disciplíny jsou:
1. přitahování Avie v sedě na 25m
2. kombinace běhu se 100kg kufry na 30m, 6x převrácení 300kg pneu
3. kombinace tlaků 40kg jednoruční činky, 80kg log lift, 90kg soukolí
4. 130kg mrtvý tah na 60s
5. nakládání 60,80,100 a 120kg kamene do výšky cca 1m
Uvidíme jak to bude vypadat, sice jsem na to trénoval, ale nějak se na to necítím.
Za poslední dobu se mi nejvíc povedlo pohnout s benchem, který mi nikdy nešel, ted' se mi vede udělat během tréninku 3x5x130kg což je pro mě supr úspěch. Tlaková síla ramen se také zlepšila, ale maximálky nebo těžší serie jsem nezkoušel. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st říjen 15, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
tento týden před závody mám odpočinkový, přesto mi to v pondělí nedalo a jel jsem benche, s přehledem jsem tam střihnul už konečně 150kg a pak jsem dal mraky jedniček se 143kg. Bench se rapidně zlepšil, doufám, že tento trend bude pokračovat. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 15, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | Tak po delší době zápis. Připravoval jsem se na závody Strongman Parody Kolín, které mám příští týden.
Disciplíny jsou:
1. přitahování Avie v sedě na 25m
2. kombinace běhu se 100kg kufry na 30m, 6x převrácení 300kg pneu
3. kombinace tlaků 40kg jednoruční činky, 80kg log lift, 90kg soukolí
4. 130kg mrtvý tah na 60s
5. nakládání 60,80,100 a 120kg kamene do výšky cca 1m
Uvidíme jak to bude vypadat, sice jsem na to trénoval, ale nějak se na to necítím.
|
Me to prijde jako dost lehke, ale je dobre, ze delaj i neco pro zacatecniky. Jen by me zajimalo jak se resi, aby tam nedosel zadnej manik pro ktereho jsou tyto vahy smesne, nebo se mozna doufa, ze by to takovemu borci prislo hloupe tam vsechy valcovat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st říjen 15, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Lehké to je to nepopírám, je to pro neregistrované a zejména pro ty co si to chtějí spíš zkusit. Jdu tam více méně kvůli tomu, že si chci zasoutěžit a mám to 20km od domu. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Sakra, to je skoda, jaky by si videl misto nebyt toho zraneni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
v první pětce asi určitě, jenže po tomhle ztržení byl úchop v hajzlu. Hold příště to bude chtít více si dbát o ruce, aby se mi tohle nestalo. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
uvidíme příště, pokud to alespoň trochu pujde chci opět psát tento tréninkový log _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | uvidíme příště, pokud to alespoň trochu pujde chci opět psát tento tréninkový log |
no je pravda ze to tu flakas :-D tak zaber !
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
tak dnes první trénink
1xpřemístění + výraz
3x97
1x117 - snadný výraz, přemístěno continentalem
0x122 - nepřemístěno
přemístění (přemístění s každým opakováním) + tlak
3x97
5x97 - poslední 2 op už jen výraz, bolelo mě zápěstí, chce to bandy
loglift - přemístění ze stehen (přemístění při každém opakování) + tlak
4x8x74
upažování v sedě
3x10x14
dřepy
5x95
4x5x120
bench press obráceným úchopem
5x97
4x5x117
chce to trochu zapracovat na přemístění, mohly by pak nad hlavu lítat vyšší čísla _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|