REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvý tah
do 3x3x217

hyperextenze
3x10

shyby
4x8

military ve stoje
do 8x75

přemístění + push press
3x95
4x2x112 -přemístěno continentalem
1x116 - přemístěno continentalem
0x121
výrazy lítaly docela dobře, ale nešlo mi to přemístit, začínám vidět nedostatky v technice

log lift
do 3x85
bída bídoucí, dlouho jsem to necvičil, přišlo mi to děsně těžký, kde jsou ty časy kdy jsem dával přes 100kg viper pressem, ted' jsem s tim vyloženě bojoval

bude to chtít se do toho nějak opřít a nastudovat techniku, protože to byla ostuda
wwwpower

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodám log lift kládu o váze cca 85 kg, průměr klády 35 cm, délka 180 cm, včetně nakládacích je délka cca 220 cm, kláda je pěkně zpracovaná natřená lakem. Pokud by měl někdo zájem tak napište, na ceně se dohodneme.
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po delší době zápis. Připravoval jsem se na závody Strongman Parody Kolín, které mám příští týden.

Disciplíny jsou:
1. přitahování Avie v sedě na 25m
2. kombinace běhu se 100kg kufry na 30m, 6x převrácení 300kg pneu
3. kombinace tlaků 40kg jednoruční činky, 80kg log lift, 90kg soukolí
4. 130kg mrtvý tah na 60s
5. nakládání 60,80,100 a 120kg kamene do výšky cca 1m

Uvidíme jak to bude vypadat, sice jsem na to trénoval, ale nějak se na to necítím.

Za poslední dobu se mi nejvíc povedlo pohnout s benchem, který mi nikdy nešel, ted' se mi vede udělat během tréninku 3x5x130kg což je pro mě supr úspěch. Tlaková síla ramen se také zlepšila, ale maximálky nebo těžší serie jsem nezkoušel.
wwwpower

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tento týden před závody mám odpočinkový, přesto mi to v pondělí nedalo a jel jsem benche, s přehledem jsem tam střihnul už konečně 150kg a pak jsem dal mraky jedniček se 143kg. Bench se rapidně zlepšil, doufám, že tento trend bude pokračovat.
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Tak po delší době zápis. Připravoval jsem se na závody Strongman Parody Kolín, které mám příští týden.

Disciplíny jsou:
1. přitahování Avie v sedě na 25m
2. kombinace běhu se 100kg kufry na 30m, 6x převrácení 300kg pneu
3. kombinace tlaků 40kg jednoruční činky, 80kg log lift, 90kg soukolí
4. 130kg mrtvý tah na 60s
5. nakládání 60,80,100 a 120kg kamene do výšky cca 1m

Uvidíme jak to bude vypadat, sice jsem na to trénoval, ale nějak se na to necítím.

Me to prijde jako dost lehke, ale je dobre, ze delaj i neco pro zacatecniky. Jen by me zajimalo jak se resi, aby tam nedosel zadnej manik pro ktereho jsou tyto vahy smesne, nebo se mozna doufa, ze by to takovemu borci prislo hloupe tam vsechy valcovat ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lehké to je to nepopírám, je to pro neregistrované a zejména pro ty co si to chtějí spíš zkusit. Jdu tam více méně kvůli tomu, že si chci zasoutěžit a mám to 20km od domu.
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned bych sel taky, nemit v haji zada, a moci si ty discipliny dopredu skusit. A teda nebyt to asi 300km daleko
wwwpower

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Hned bych sel taky, nemit v haji zada, a moci si ty discipliny dopredu skusit. A teda nebyt to asi 300km daleko

jsou to spíš takový kardio závody, ale co :-D paleta závodníků bude pestrá - 24 závodníků, váhově asi tak od 75 do 130kg :-D
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

závody se nepovedli, hned na druhé disciíně což byly kufry tak jsem si zrakvil levou ruku úchop pak už nefungoval. První disciplína byla kamion tam jsem si to načal a na druhé což byly kufry jsem to dorval a z kufry jsem kvůli ztržené levé ruce nepohnul. Další disciplína byla tlakovka, tu jsem sice vyhrál, ale axel jsem musel položit na břicho a pak poslat nahoru. Dlaší disciplína byla mrtvý tah s tlustou osu to byl taky balzám na tu ruku a poslední bylo vykládáná závaží, kde jsem to roztrhl ještě víc. Závody jsem celé podělal a skončil 14. z 20.

Judson

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, to je skoda, jaky by si videl misto nebyt toho zraneni ?
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v první pětce asi určitě, jenže po tomhle ztržení byl úchop v hajzlu. Hold příště to bude chtít více si dbát o ruce, aby se mi tohle nestalo.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda škoda....nevadí příští rok si zlepšíš náladu i vícekrát
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uvidíme příště, pokud to alespoň trochu pujde chci opět psát tento tréninkový log
šmajdy

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
uvidíme příště, pokud to alespoň trochu pujde chci opět psát tento tréninkový log

no je pravda ze to tu flakas :-D tak zaber !
wwwpower

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dnes první trénink

1xpřemístění + výraz
3x97
1x117 - snadný výraz, přemístěno continentalem
0x122 - nepřemístěno

přemístění (přemístění s každým opakováním) + tlak
3x97
5x97 - poslední 2 op už jen výraz, bolelo mě zápěstí, chce to bandy

loglift - přemístění ze stehen (přemístění při každém opakování) + tlak
4x8x74

upažování v sedě
3x10x14

dřepy
5x95
4x5x120

bench press obráceným úchopem
5x97
4x5x117

chce to trochu zapracovat na přemístění, mohly by pak nad hlavu lítat vyšší čísla

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: