PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 554, 555, 556 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snadno najdeš, stačí hledat...

https://obchod.ronnie.cz/vyhledavani?slovo=dh32
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
aka firma v eu predava hydro so stupnom hydrolyzi 32... vie mi niekto poradit ?

U vas slovensky bodyworld, to jsou tusim prukopnici v nasich koncinach, u nas smartlabs, extrifit a treba i nutristar. Cenove nejlepsi asi smartlabs, ale treba ten nutristar ma jako prichut mandli, coz se taky pro obmenu taky hodi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roxtidy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
Woko_O napsal:
Mě tyhle chemikalie moc nezajímají.. vím že potřebuju cukry a bílkoviny
Momentálně po treninku míchám Combat Powder s Glukopurem.. prý je to v pohodě..

chapu, ze ne kazdeho to zajima - ale potom nechapu, proc si nekdo takovy micha nake svoje lektvary

MP combat - viceslozkovy protak, po treninku snad pouze jako nouzovka, primarne ne
glukopor - jen tenhle cukrik nee

bud si jednoduse kup nejaky gainer (je tady topic o xxx strankach)
nebo si kup hydro dh32 (cistej z 4fitness je hnusnej kentus, od smartlabs je porad hodne horkej, od extrifitu je to celkem lahoda) + maltu

a jestli chces konkretni tip na 4fitness pro slozeni tak:

45g hydro dh32
5g kolagen
45g maltodextrin
5g lecitin
1g taurin, 1g A-AKG, 1g MSM
pripadne jeste 5g kreatinu

Nesouhlasim s tim, ze by mel byt byt Combat nouzovka.
Obsahuje 65% syrovatkoveho komplexu (koncentrat, izolat, hydrolizat), takze nevidim nejmensi problem ho dat i po treninku.
Slozeni jako ma Combat povazuji za naprosto nejuniverzalnejsi. Ne kazdy muze dat penize , aby koupil hydro (po probuzeni a po cviceni), mic kasein (na noc), viceslozkovy protein (pres den) a uzival dle "denni" doby.
Takze za me Combat po cviceni naprosto v pohode. O chuti nemluve.

Souhlas s tim, ze radeji maltodextrin misto glukopuru pokud jsou penize. V nejlepsim pripade palatinozu.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
aka firma v eu predava hydro so stupnom hydrolyzi 32... vie mi niekto poradit ?

4fitness - cisty, neochuceny s nejvetsim podilem bilkovin
extrifit, smartlabs - ochucene, mensi podil bilkovin
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
karlwanhov napsal:

MP combat - viceslozkovy protak, po treninku snad pouze jako nouzovka, primarne ne
glukopor - jen tenhle cukrik nee

- Nesouhlasim s tim, ze by mel byt byt Combat nouzovka.
- Ne kazdy muze dat penize , aby koupil hydro
- maltodextrin misto glukopuru pokud jsou penize
- V nejlepsim pripade palatinozu.

- hydra ma par gramu, izolatu o par vic - proste sou daleko lepsi moznosti, jak plne podporit regeneraci po treninku, nez viceslozkovym proteinem
- dobre, ze si to zminil, ptze pri prepoctu vychazi assault 2kg na 1110kc - dh32 2kg 1060kc
- malta a dextroza stoji stejne
- moc se nechavas unest reklamou :) palatinoza, ve sve chemicke podstate zpomaleny repny cukr je prave az prilis pomaly a po treninku nevyhovuje pozadavkum na rychle vstrebani sacharidu
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydra 16%
Izolatu 23 %
Koncentrátu 26
Mic. Kaseinu 25 %
Albuminu 10 %
...tedy cca 40% izolat plus hydro-to není v žádném případě málo.
Regeneraci jedním drinkem po tréninku stejně nezachranis.a je fuk jestli si das hydro nebo toto.
Např pro člověka,který cvičí později a jde brzy spat je toto vynikajici věc.
Unášet reklamou se v žádném případě nenechám. Naopak mám za to že tu spousta lidí řeší ptakoviny, které ve finále pocítí tak leda na peněžence.
Combat je prostě dobře postavený protein,který se dá užít kdykoliv.a že to není to úplně nej po tréninku je úplně jedno.rozdíl na sobě 99% lidí stejně ve finále nepozná.
Já si třeba raději pochutnam než abych do sebe tlačil hydro.
Teď combat neměli,tak jsem objednal jednoduše postavený protein-čistý WPC koncentrat a žíly mi to nerve,ani nemám strach o regeneraci apod.
A mám toho za 13 let vyzkouseno mnoho.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslite o tom velkym mutantu, co je ted v akci? Prijde mi, ze je za docela slusnou cenu.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html

Nechci, aby to vyznělo jako velkochvála, protože jsem dostal vzorky, ale nemohu si pomoct, ale vše co mohu zhodnotit z jednoho vzorku je super:
Vůně prášku - borůvka voní po borůvkách a sušenky po sušenkách, žádný umělý zápach
Rozpustnost - v cca 150 ml vody, vždycky šejkruji, stačí trochu protřepat a nic nikde nezůstane nerozpuštěné
Pěnivost - žádná, jako u hydra instant, normálně jde po šejkrování ihned pít, nemusí se nechat odstát
Chuť - trochu jsem se bál té stevie (přeci jen je nahořklá), ale já jí tam vůbec necítil, borůvka chutná jak borůvkový jogurt a cookies chutná opravdu jak sušenky, necítím z toho žádnou umělotinu.
Stravitelnost - nezapláclo mě to, žádný těžký žaludek ani nadýmání, nic.

Zatím jsem měl tedy jen borůvku a cookies, ale postupně to budu editovat. Kdybych momentálně neměl ISO, tak bych nejspíš vzal borůvku, mám rád tyto "netradiční" příchuťě, přeci jen banán, vanilku, čoko a jahodu má téměř každý protein.
jachym

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v první řadě zase obrovské díky Ronniemu... byl to zase šok když jsem viděl tu obálku.. myslel jsem že dostanu jeden/dva vzorky... Takže obrovský dík Ronnie....

No a co se samotného vzorku týče. Zatím jsem zkusil vanilku a byl jsem max. spokojený. Shodou okolností jsem měl doma ještě zbytek staré vanilky od Extrifitu a mohl tím pádem srovnat. Nevím, po stránce složení je nový výrobek určitě lepší a provedl jsem přímé srovnání rozpustnosti, chuti atd. a rozdíly jsem nepozoroval vůbec žádné - což ale vůbec není myšleno špatně, rozpustnost super, chuť taky. Z ovocných jsem zatím zkusil jen borůvku, ale ta vanilka mi chutnala víc - opět ale je to dost subjektivní, protože mně obecně víc chutnaji příchutě jako vanilka, cookies atd. než ovocné. Jak tu někdo psal, že to je jiná chuť apod. - já jsem to nezaznamenal. Napíšu komplexnější recenzi až vyzkouším všechny.

Teď ještě jednou díky Ronnie!

P.S. Všiml jsem si teď v akci nového Whey Coru 100 - změnilo se něco jiného než obal?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tímto bych chtěl moc poděkovat Ronniemu za zaslání vzorků suplementů. Byl to šok v dobrém slova smyslu, když jsem uviděl hned 9 vzorků v zásilce.
Až jednotlivé vzorky proteinů vyzkouším, napíšu nějakou recenzi.
c87

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reflex Nutrition Instant Whey Duo

- rozpustnost velmi dobra
- nepeni
- vstrebatelnost mi prisla taktiez bezproblemova
- Chut (cokolada): chuti som sa najviac obaval kedze som cital mnoho negativnych ohlasov na dany produkt. Musim teda povedat ze chut ma milo prekvapila, je mierne specificka a vdaka vytazku z hrachu je citit i miernu pieskovitost, kazdopadne nieje to nic hrozne a produkt odporucam.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mi dorazil kotel vzorku, extrifit to stoji par korun a jako reklama na zvyseni prodejnosti je to asi best :ú vsichni spokojeni

zatim vyzkouseny dve prichute - asi de hodnotit jen chut, zbytek uz vsichni znaji
jahoda, banan - obe voni luxne, ale tu prichut tam pri piti uz vubec necitim, je to oboji podobne a vsechno sladke jak cycek (aj v pul litru)

ale - hledam protak na vareni (proteinove blbosti) a na tohle je to ideal - sladke jak prdel, z vetsiny stevie (da se pouzit pri tepelnem zpracovani), aj ta chut pude,, toz thumbs up
Criss

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EXTRIFIT INSTANT WHEY 80

V první řadě chci moc poděkovat za vzorky, měla jsem poprvé tu možnost a byla jsem velmi překvapená množstvím i milým dopisem..v dnešní době se člověk málokdy setká se vstřícným jednáním..

Zatím jsem zkusila cookies, kterou jsem už i měla "v košíku", ale vždycky jsem si to raději rozmyslela a čekala, až vyrobí menší vzorky..
a vyplatilo se.. za mě bohužel NE
rozpustnost, pěnivost, stravitelnost je na 1, ale ta chuť..příšerně sladké..a když to řekne ženská, tak to už je na pováženou byla jsem z toho přeslazená celý den..škoda.. (asi tou stévií? s minulou verzí WPC jsem byla maximálně spokojená)
Ještě jsem chtěla dodat, že by možná bylo vhodné přejmenovat název v eshopu na "cookie cream", protože jsem čekala chuť sušenky, ale vlastně to chutná jako ten máslový krém, který je spojuje
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Také jsem jako první vyzkoušel příchuť "cookie cream" a i když to krásně vonělo jako ty slepované sušenky (nevím, jak se jmenujou, nekupuju to), tak chuť mi moc nesedla. Taky mi to přišlo strašně sladké. Takže stále TOP borůvka - uvidíme, co další
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cookies mi připadá taky nejslabší a nejsladší. Navíc mi to smrdělo jak ta čínská nudlová polívka z pytlíku Borůvka je podle mě nejlepší ze všech a i když mám rád ovocné příchutě tak hned za ní bych dal čoko-kokos.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 554, 555, 556 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: