|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 9:46 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | ještě chvilku, to nemá od údajně dospělého a sečtělého muže chybu
já učím na třech univerzitách, ne ve školce, Johne, to já mám větší péro (v gauči) |
absolvent Lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Brně v bakalářském oboru Výživa člověka:))))))) Tak to je teda hukot:))))))
Tak ta věta o univerzitách je neskutečně dospělá. Krásně se z ní dme na tvém hrudníčku celá ta plejáda pavědeckých diplomů. Pořád je to minimálně z uměleckého hlediska naprosté nic, proti publikování beletrie. Myslím, že se nemusím stydět za práci učitele ani literáta, jen proto, že ses ty našel ve svém "oboru". Ale něco tě musí žrát, jinak by ses nepřišoural se svým útokem. Ono to s tím pérem asi nebude zase tak horký.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt duben 24, 2014 10:08 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
Ja ucim na trech univerzitach...jak vidim moc se tady toho nezmenilo,ponizovani na dennim poradku.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
tahle diskuse je uplne jak flashback do minulosti..az jsem temer slzu zamackl _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:03 pm Předmět: |
|
|
Sakra, ještě by to chtělo popshoita _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:04 pm Předmět: . |
|
|
nevím, kolikrát to po sobě Johne ještě edituješ, abys mi to ještě více nandal, ale pořád jsi nenapsal tvoji legendární větu, na kterou jsem se těšil: "já mám na jedné noze víc svalů než vy všichni dohromady"
.
.
.
.
.
.
a teď vážně, jsi safra dospělý chlap, jak je možné, že Tě tohle vytočí jako před 8 lety? Já myslel, že mi napíšeš smajlíka a ty reaguješ výčtem toho, jaký já jsem sráč a co jsi všechno dokázal, přece si važ sám sebe tak jak jsi, nepotřebuješ přece nikomu nic dokazovat a vypisovat, co všechno jsi mezitím udělal. PS: To určitě Stallone schovával jen pro kamaráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Tak Lukáši, když někoho označíš pomalu za lháře, tak to naštve i Komenského. Jako sorry, ale žádného smajlíka si nečekal. Navíc, a to se ti musí nechat, lidi vytočit dovedeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Tedy Jaroušku, že budeš někdy takhle lehká kořist, to jsem si tedy nemyslel ... takovej starej chlap a takhle si naběhnout na vidle. :-)))
A koukám, že Frei se nalézá v typickém stavu rekonvalescence .... už je mu tak nějak subjektivně hovno a má roupy, ale na to něco pořádně dělat to ještě není:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:33 pm Předmět: |
|
|
Já si tedy jako kořist nepřipadám. Někdo přijde s narážkou a druhý reaguje. Nemám problém dát najevo nevoli, a to, že tě to "zklamalo" mě netrápí. Určitě lepší, než se klasicky Yggovsky přiblbě uculovat u každého komentu, tvářit se nad věcí a nevyhraněn, a pak se v každé debatě o dopingu evidentně stavět na stranu, kterou sis vybral už dávno, a teď ji jen trapně hájíš, jelikož je to ta tvoje. Zklamala-li tě má reakce, tím lépe, alespoň pro tebe nejsem tak čitelný, jako ty pro mne. Mezi námi je antipatie, proto je mi jasné, že podle tebe já naběhl na vidle, ač Lukášova "univerzitní" reakce taky zcela jistě nepostrádala zanícení:)
Naposledy upravil Johncreasy dne čt duben 24, 2014 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
Jaroušku, ty zklamat nemůžeš, na to jsi tu za ta léta byl už mockrát za tlučhubu a kecala. I když musím uznat, že vyhraněn většinou velmi:-).
Ale pobavit, pobavit ještě občas dovedeš:-))).
Tak hlavně nezapomenout prášek a spát .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
Ano dám si prášek, a to, že si z toho děláš srandu, z tebe dělá ještě většího idiota. Argumentaci viditelně nemáš žádnou, jen zase ten směšný smajlík a přetvářku nezaujatého. Levné, průhledné a rétoricky slabé. Celý ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 12:20 am Předmět: |
|
|
John: Muzu se zeptat - kde a co jsi ucil? Pokud jsem to dobre pochopil, tak Ygg i Frei to mysleli ze srandy, tys hned přešel do útoku a vzal sis to osobně. V každé vete pomalu nadávka, co to je jako je? Chudáci tvoji studenti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 12:52 am Předmět: |
|
|
Ale ani jeden z těch dvou mým žákem není a nechodí na základní školu. Nevidím důvod, proč si na zdejší provokatéry brát servítky, jen proto, že jsem učitel. Takové naivní moralizování je k smíchu. Jestli si myslíš, že učitelé nemluví občas v soukromém životě sprostě, že se vyjadřují dikcí Komenského, tak to už nepotřebuje komentář.
Když máš takovou starost o děti všeobecně, doufám, že jdeš všem ve svém okolí řádným příkladem, a můžeš o sobě tvrdit, že si nikdy nevypil sklenici piva a napotáhl z cigarety.
Já to říci mohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|