Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanaHn

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to si budu muset taky něco vymyslet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych poděkovat Ronniemu za celkový přístup a HLAVNĚ za ochotu a také poštovné atd. Teď jsem objednával nějaké věci do domácnosti na jednom shopu za více jak 2.500,- a stejně jsem platil celkově poštovné s 150,-. To samé Alza, nejen, že je drahá, ale ještě chtěj 150,- za dobírku. To samé platit za dobírku asi 60,- při objednávce nad 15.000, to mi přijde jak odněkud z pravěku.
Novic

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V úterý jsem si objednal gainer z Vašeho e-shopu, dnes mi přišla zpráva, že zásilka byla odeslána. Čekal jsem jinou dobu, neboť jsem myslel, že se Ronnie chlubí okamžitým dodáním. Podotýkám, že cca před měsícem jsem si objednával kloubní výživu (na začátku týdne), v pátek mi přišla ta stejná sms. To je páteční den nějaká sumarizace a zboží pošlete např. v neděli večer? Díky
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem jediný, komu blbne e-shop způsobem, že když například kliknu na nějaký produkt a pak se vrátím o stránku zpět (šipkou zpět v prohlížeči nebo na myši) tak mi nejde už nic rozkliknout? Musím to dělat způsobem, že vždycky musím znovu kliknout na tu sekci kde jsem. Například prohlížím proteiny, kliknu na CFM 80, dám zpět a už nejde na nic klikat z nabídky proteinů. Musím znovu rozkliknout proteiny. Dělá mi to doma i v práci, v chromu i firefoxu.
Judson

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz je tu to vlakno aktivni.... Kdy bude mozne vyzvedavat zbozi z eshopu v Brne na prodejne, samozrejme zdarma ?
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plus by ste mohli zmenit kontakt na ronnie shop v brne, ta Plotni 75 asi moc aktualna nebude...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
V úterý jsem si objednal gainer z Vašeho e-shopu, dnes mi přišla zpráva, že zásilka byla odeslána. Čekal jsem jinou dobu, neboť jsem myslel, že se Ronnie chlubí okamžitým dodáním. Podotýkám, že cca před měsícem jsem si objednával kloubní výživu (na začátku týdne), v pátek mi přišla ta stejná sms. To je páteční den nějaká sumarizace a zboží pošlete např. v neděli večer? Díky

Páteční sumarizace to není, před pár týdny tam byl jednou nějaký problém se SMSkami, kdy to sumarizace a chyba byla, teď ale o ničem nevím, nejspíš to doopravdy bylo odesláno s takovým zpožděním - omlouvám se.

DEXCORE napsal:
Jsem jediný, komu blbne e-shop způsobem, že když například kliknu na nějaký produkt a pak se vrátím o stránku zpět (šipkou zpět v prohlížeči nebo na myši) tak mi nejde už nic rozkliknout? Musím to dělat způsobem, že vždycky musím znovu kliknout na tu sekci kde jsem. Například prohlížím proteiny, kliknu na CFM 80, dám zpět a už nejde na nic klikat z nabídky proteinů. Musím znovu rozkliknout proteiny. Dělá mi to doma i v práci, v chromu i firefoxu.

Tohle už jsem jednou od někoho slyšel, ale bylo to zprostředkované a Ty jsi první, kdo je takhle napřímo. Kdybys mi poslal třeba PMkem telefon a já Ti mohl na chvilku k tomu zavolat, hodně by mi to v řešení pomohlo.

Judson napsal:
Kdyz uz je tu to vlakno aktivni.... Kdy bude mozne vyzvedavat zbozi z eshopu v Brne na prodejne, samozrejme zdarma ?

Brno bude:). A jinak a lépe, ale až po jarní soutěžní sezóně. Pak jsem si ho vzal na starost přímo já a těším se na něj:). Vím, že jsem o něm tady už párkrát psal, ale teď je situace už trochu jiná, tak ho dotáhnu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Chtěl bych poděkovat Ronniemu za celkový přístup a HLAVNĚ za ochotu a také poštovné atd. Teď jsem objednával nějaké věci do domácnosti na jednom shopu za více jak 2.500,- a stejně jsem platil celkově poštovné s 150,-. To samé Alza, nejen, že je drahá, ale ještě chtěj 150,- za dobírku. To samé platit za dobírku asi 60,- při objednávce nad 15.000, to mi přijde jak odněkud z pravěku.

Z pravěku je spíš člověk co na dobírku objednává, nikdo normální na dobírku už tak 10 let neobjednává.

Obchody, co mají poštovné "zdarma" to stejně musí započíat do marže, takže ho jako zákazník platíš VŽDY, eshopy nejsou Armáda spásy.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve středu mi došel protein od Survivalu, tak jsem hned na nouzovku objednal Hydro Extrifit (byl jsem rád, že jsem narazil na poslední den akce) s tím, že si to hned druhý den na prodejně na Palmovce vyzvednu, ale druhý den přišla sms, že objednávka bude odeslána o několik dni později. Už celý zpocený a s abstinencnimi příznaky volám na Palmovku, jestli náhodou nejake nemají skladem a tam mi bylo řečeno, ze mají ve všech prichutich, ale akce uz skončila, takze musim počkat nez můj (zlevneny) protein dorazí ze skladu na Palmovku. Tohle jsem nějak nepochopil - proc úplne na stejny protein, který mají na krámě, musim čekat nez prijde ze skladu ? Dneska porad nic a navíc uz nejsem v Praze.

Jinak frajer v shopu na Palmovce byl po telefonu v pohode, vysvětlil mi, ze příště mam přijít rovnou a kdyz si řeknu, ze to chci za e-shop cenu (platí tam i akce - to jsem nevedel), tak ji dostanu.

Takze pro vsechny - čtete, at neuděláte stejnou chybu jako já. Ted musim byt par dni bez proteinu .
Novic

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: Není se za co omlouvat, jen mě zajímalo, jestli to byla náhoda. Díky za vysvětlení
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
MAST3R napsal:

Z pravěku je spíš člověk co na dobírku objednává, nikdo normální na dobírku už tak 10 let neobjednává.

Obchody, co mají poštovné "zdarma" to stejně musí započíat do marže, takže ho jako zákazník platíš VŽDY, eshopy nejsou Armáda spásy.

A jaká je výhoda v placení převodem, kromě toho, že budu muset čekat déle než mi zboží přijde?

btw: soudit podle toho jestli někdo objednává na dobírku, já se Ti taky neseru do těch tvých teplých kabelek.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč bys měl čekat déle při placení převodem? v dnešní době má každý solidní e-shop několik účtů v různých bankách a pokud máš stejnou banku jako e-shop, tak je platba připsána v řádech několika desítek minut nebo ještě méně, takže kecy, že převod před lety mezi bankami trval třeba 3-4 dny je nesmysl
když jsem si asi před týdnem něco z ronnie objednával, tak jsem zadal platbu 9:47 a v 9:52 přišel mail, kde se objednávka začala zpracovávat a už byla platba přijata
zaspal jsi dobu kamaráde, kdo chvíli stál, ten stojí opodál
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě upalte, že nakupuji na dobírku.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

A jaká je výhoda v placení převodem, kromě toho, že budu muset čekat déle než mi zboží přijde?

btw: soudit podle toho jestli někdo objednává na dobírku, já se Ti taky neseru do těch tvých teplých kabelek.

- dobírka je dražší a komplikovanější jak pro příjemce tak odesílatele
- bankovní převod trvá 1 pracovní den mezi jinými bankami, jinak je skoro instantní v rámci jedné banky
- jsou i jiné instantní platební metody než bank. převod (karta, GoPay apod.)
- obecně na dobírku objednávají dneska možná tak důchodci a Franta Vomáčka, co se bojí že mu někde na tom internetu ukradnou prachy :-)

(dobírka se dá pochopit leda u nějakého hodně obskurního eshopu, kde člověk neví jestli něco přijde a kdy, ale v takových nenakupuju)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
...obecně na dobírku objednávají dneska možná tak důchodci a Franta Vomáčka...

Nemáš pravdu, resp. u nás je procento dobírek velmi vysoké. Já bych ho přesně nerad psal, ale je fakt fakt velké. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: