|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | keby si nainštaloval datáč, tak by si sa už neodtrhol, je skvelý!!! |
to on právě velmi dobře udělal, že netráví celý svůj drahocenný čas hraním nějakých "nesmyslů", já jsem ale taky hrál, ale pak jsem ve 25 letech přestal...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
mám radost ze svého břicha  a ještě větší radost budu mít, až to budu moct napsat i svým zadku a stehnech  tak snad časem.....
+ mám radost, že i přes řvoucí školkový děti, co si hrají na zahradě, prcek spí a tak mám siestu
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | mám radost ze svého břicha |
Tak se pochlub všem, přece si to nebudeš nechávat jen pro sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | JanaHn napsal: | mám radost ze svého břicha |
Tak se pochlub všem, přece si to nebudeš nechávat jen pro sebe. |
však jsem se pochlubila
já to nemám komu říct nebo napsat, tak aspoň tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
Trošku jiné osvětlení na té druhé ne? Jestli ti šlo o takovou porovnávačku, tak proč je nevzít obě jednu za druhou?
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Trošku jiné osvětlení na té druhé ne? Jestli ti šlo o takovou porovnávačku, tak proč je nevzít obě jednu za druhou? |
jsou od sebe možná minutku, ale pak ležím obráceně, já se mezitím zvedla a musela něco udělat.
ty máš pořád nějaký řeči
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 25, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Mě spíš přijde, , že jsi to malinko přehnala ne? ? Promiň Jano, ale takhle vychrtlá nejsi sexy..to je jak nějaká maratonka..ta vrchní fotka ujde, jen hubená..ta spodní už nee |
hele a kdo ti řekl, že chci být sexy??
ono to fakt není vůbec vidět normálně, jen takhle po cvičení ale přibrat bych mohla....
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mě se to líbí:o) |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | Gohan napsal: | | Trošku jiné osvětlení na té druhé ne? Jestli ti šlo o takovou porovnávačku, tak proč je nevzít obě jednu za druhou? |
jsou od sebe možná minutku, ale pak ležím obráceně, já se mezitím zvedla a musela něco udělat.
ty máš pořád nějaký řeči |
Jestli jsou po sobě minutku nebo hodinu je celkem fuk. Jako porovnávačka to je špatné. Pokud ti jde o porovnávačku která má nějakou výpovědní hodnotu tak by se mělo fotit za minimálně stejných světelných podmínek.
Kromě toho to na té druhé fotce vypadá tak že nadvezdáváš pánev kvůli ještě lepší definici díky stínům.
Jinak tohle je diskuzni forum, tady ma pořád někdo "nějaký řeči", s tím by jsi měla počítat když dáváš fotku na veřejné diskuzní forum.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|