|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | spartan je bezecky zavod, o sile tam neni nikde nic (mozna to splnahi po lane)
nevim, TGU jsem delal tak 3x v zivote
techniku jsem videl nekde na obrazku...takze uz ted jsi vitez |
he-he, ja zasa nie som dobrý bežec, max. 12-minútovku zabehnem aj to takou technikou netechnikou, nie je pri tom na mňa dobrý pohľad
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: po duben 07, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
100x burpees- 9:46 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 07, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | 100x burpees- 9:46 |
moc pekne! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 07, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | 100x burpees- 9:46 |
moc pekne! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:49 am Předmět: . |
|
|
Ahoj chlapi, mám velký problém :/
Minulou neděli jsem dobral ATB, kontrola u doktorky v pohodě, CRP v pohodě, koupil jsem si ve středu ten Sporttester Sigma 15.11 pro radost, aby ten návrat do tréninku byl příjemnější, ve čt jsem si dal po návratu do práce lehoučký trénink s vlastní váhou jen na bytě a včera jsem dostal velmi silnou recidivu angíny, akorát jsem dorazil z ORL a mám silnější ATB rovnou na dalších 10 dní. Ach jo. Fakt nevím, jestli tohle půjde stihnout, 3 týdny jsem bez tréninku a nejméně další 2 opět bez tréninku budu, ještě, že jsem si nezakládal tréninkový log  Rád si nechám poradit jakékoliv lidové postupy na tyhle recidivující angíny, 2 po sobě je opravdu masakr, nevím, co se to se mnou děje
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 11:36 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Ahoj chlapi, mám velký problém :/
Minulou neděli jsem dobral ATB, kontrola u doktorky v pohodě, CRP v pohodě, koupil jsem si ve středu ten Sporttester Sigma 15.11 pro radost, aby ten návrat do tréninku byl příjemnější, ve čt jsem si dal po návratu do práce lehoučký trénink s vlastní váhou jen na bytě a včera jsem dostal velmi silnou recidivu angíny, akorát jsem dorazil z ORL a mám silnější ATB rovnou na dalších 10 dní. Ach jo. Fakt nevím, jestli tohle půjde stihnout, 3 týdny jsem bez tréninku a nejméně další 2 opět bez tréninku budu, ještě, že jsem si nezakládal tréninkový log Rád si nechám poradit jakékoliv lidové postupy na tyhle recidivující angíny, 2 po sobě je opravdu masakr, nevím, co se to se mnou děje |
neboj, když neumřeš v posteli ... podle PU umřeš tam _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st duben 23, 2014 1:51 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
Už dlouho mám v plánu se taky Sparťana zúčastnit, letos i minulý rok mi to nějak nevyšlo/nevychází (výmluvy), ale nechci tam chodit bez pořádné přípravy.
Příští rok bych do toho určo šel, klidně i s Vámi, kdybyste mě vzali do teamu. Reprezentovat Ronnie a jako bonus ty krásný trička od Martina  (doufám teda, že budou i příští rok  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po duben 28, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na tu akci s těma botama? ( http://www.sportisimo.cz/reebok/terrain-series-super/56339/)
Když člověk koupí boty, může si vybrat start na jeden ze 4 závodů zdarma. (zatím je na výběr i beast na Klínovci) Cena bot je 2499,-Kč, když je člověk v klubu (stačí se zaregistrovat a výhody se pak vztahují už i na 1. nákup) tak je cena 1749,-Kč. Nejlevnější startovné na Beast je tuším 60 euro. Jako team máme 10% slevu, takže 54 euro; podle aktuálního kurzu to je cca 1482,-Kč. Když vezmu v potaz, že na závod chci za každých okolností, tak mohu mít ty boty za necelé 300,-Kč, což mi přijde pěkná cena :D
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po duben 28, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: | Co říkáte na tu akci s těma botama? (http://www.sportisimo.cz/reebok/terrain-series-super/56339/)
Když člověk koupí boty, může si vybrat start na jeden ze 4 závodů zdarma. (zatím je na výběr i beast na Klínovci) Cena bot je 2499,-Kč, když je člověk v klubu (stačí se zaregistrovat a výhody se pak vztahují už i na 1. nákup) tak je cena 1749,-Kč. Nejlevnější startovné na Beast je tuším 60 euro. Jako team máme 10% slevu, takže 54 euro; podle aktuálního kurzu to je cca 1482,-Kč. Když vezmu v potaz, že na závod chci za každých okolností, tak mohu mít ty boty za necelé 300,-Kč, což mi přijde pěkná cena :D |
hele já běžím s botama, které mám ke slipkám, když jdu pro véca.. takže no stress _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po duben 28, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
No já taky poběžím v nějakých keckách co jsou skoro na vyhození, ale že bych měl konečně nějaké "pořádné" boty :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: | | No já taky poběžím v nějakých keckách co jsou skoro na vyhození, ale že bych měl konečně nějaké "pořádné" boty :D |
Kdybych vedel, ze na zavod urco pujdu, tak bych si je koupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
Četl jsem o tom komentáře na Fb a většina tam psala, že jim to nějak nefunguje - boty koupili, ale email s údaji pořád nic  . Ale snad to fixnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:41 am Předmět: |
|
|
Po loňské zkušenosti si myslím, že jakékoliv lepší boty jsou opravdu zbytečné a hlavně nové boty. Nezapomenu ten krásný pocit, kdy se všichni ještě navonění a namydlení zastavili před prvním bahnitým brodem a my, kteří jsme na to srali, jsme do toho vlítli a okamžitě jsme na ně měli možná minutu :-)
Normalní boty, které drží, abys nabral bahno co nejpozději a je to. Pak je hodíš do kýble, vydrbeš kartáčkem a nakonec do pračky. To byl můj postup a boty zůstaly ok a nosím je stále dál. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|