|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 30, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Tebou, tím si projde téměř každý. Přeci jen každou chvíli to člověk vidí ve fitku. Přijde někdo noví a drtí třeba peck-deck a spodní kladku na biceps.
Rozdíl je v tom, jak rychle si člověk uvědomí, že tohle nikam nevede. Viz. já a mé bloudění v kruhu od začátku cvičení do dnes. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: st duben 30, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Souhlasím s Tebou, tím si projde téměř každý. Přeci jen každou chvíli to člověk vidí ve fitku. Přijde někdo noví a drtí třeba peck-deck a spodní kladku na biceps.
Rozdíl je v tom, jak rychle si člověk uvědomí, že tohle nikam nevede. Viz. já a mé bloudění v kruhu od začátku cvičení do dnes. |
Mast3re ty potrebujes najit treninkovej styl na kterym budes mit vysledky a drzet se hlavni kostry toho trenalu a kazdejch par tydnu trochu menit cviky opakovani ale furt se drzet ty kostry..
Uprimne (snad se nenastves) tvoje forma po tolika letech cviceni je vic nez slaba. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
Mě se vůbec nelíbí ten jídelníček...několikrát za den kuřecí maso+rýže a ještě hned po sobě. Hlavně že jsou tam tři druhy proteinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
Alkapone: nenaštvu, sám to vím, není mi už 15, abych měl radost z toho, že chodím do fitka a mám o 2 cm větší biceps než moji vrstevníci.
Oddo: souhlasím s Tebou.
On je asi celkově problém, že prostě žeru ten "styl" co na mě neplatí. Takové ty kulturistické splity. Moc koukám na kulturistická videa a jsem z toho zmatený. Taky když jsem cvičil s kámošem, tak ten je 2x takovej co já (178cm /90-105kg - dle formy) a on téměř celou dobu cvičí právě split. Nechci, aby to znělo, že za vše může split to určitě ne. On byl problém i ve stravě. Když to vezmu z loňského roku, tak jsem měl cca 86kg, pak jsem zhubl na 77kg (ale tuku tam bylo ještě dost), měsíc jsem si dal off i ve stravě, jedl každý den brambůrky, hranolky, dost jsem chlastal no a v září, když jsem začínal cvičit jsem navážil asi 81kg, od záři do ledna jsem se dostal na cca 87-88kg no a opět to samé (zase hromada tuku) - ruce stejně velké jako loni. Celý problém bych viděl v tom, že jsem sice z 95% jedl "kulturisticky", ale zbytečně moc kalorii, žádný kardio a za těch 5 měsíců (zaří-leden), byl jediný pořádný trénink Bear na 7 týdnů. V září split, od října na 7 týdnů Bear, pak FST-7 do Vánoc. Pak asi 14 dní A,B split a pak s tím kámošem o kterém píšu nahoře dokonce ledna split, ale bylo to sestavené dle něho.
Prostě trénink na prd a jídlo taky na prd. Myslel jsem si, že frajeřina snídat 1000 kcal, ale bylo to blbost. Na druhou stranu, mi toto celkové hubnutí taky dalo lekci a to, že už to nechci nikdy opakovat (hubnout tolik) a taky jsem trochu poznal svoje tělo co se týče jídla. V objemovce jsem dával 1,6g/B na kg a asi 400-500g sacharidů a byl jsem 3x denně na WC, nafouklý jak balon. Teď v dietě dávám dlouhodobě přes 2g a na WC chodím jednou ráno. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Mě se vůbec nelíbí ten jídelníček...několikrát za den kuřecí maso+rýže a ještě hned po sobě. Hlavně že jsou tam tři druhy proteinu... |
Až se vyhrabu z diety budu dávat i klidně vepřové. Jinak kuřecí střídám s rybou a teď zařadím zase brambory. Proteiny mám už jenom dva. ISO - které už mám celkem dlouho a noční místo tvarohu. Jo a mrazáku mám hovězí, takže to taky vytáhnu.
| kubaz napsal: | nejlepsi pristup na svaly vzdycky bude takovy laxnejsi, 5-6x denne se najist 4x tydne si zajit zacvicit a neresit kraviny, at to dava relativne hlavu a patu, tot vse, ani se nenadejes ubehne par let a ejhle ono to vypada jakoz takoz |
No právě, to mi taky vrtá hlavou. Ten kámoš se kterým jsem cvičil hodně dlouho, jede něco podobného. 4x týdně fitko (občas v práci nějaká šolíchačka), po večerech si chodil párkrát týdně zaběhat. V pátek šel cvičit a pak večer jel třeba na diskotéku. Po tréninku si dával to co měli doma (rodinná jídla) nebo si kupoval kebab apod. Je ale fakt, že ve fitku jel jak stroj, co si naložil to zvedl a téměř nikdy jsem o něj neslyšel, že by trénink stál za nic. Cvičil klasický split (partie jednou týdně, ruce víckrát), pyramidově. Např. na prsa začínal třeba benchem, pak JČ hlavu nahoru, pak protisměrky a pak rozpažky (prostě takovej ten kulturistický trénink, cos jezdil i ty). No na snídani si občas dal čokoládu. Jídlo si nevážil, nic nepočítal a vypadal (a vypadá) dobře.
No a já? Všechno zvážené na gram, jedl jsem téměř podle hodinek, neexistovalo abych šel o víkendu na diskotéku nebo si dal po tréninku fast food. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
jen nevím proč už tu tak dlouho plačeš...
1) nepřirovnávej se s kamarádem třeba má lepší genetiku
2) když to nefunguje je něco špatně = udělám to jinak a pořád dokola dokud to nebude OK
3) vlny nefungují / nebaví = zkusím jinou dietu (warrior diet?)
4) tím že budeš sebe litovat na PC že nejsi tam a tam a že tamti jsou hezčí a svalnatější než ty tím nic nezpravíš...
takže koukej překopat trénink buď jeď full body nebo si to rozděl na části.. Chceš rýsovat tak zařaď kardio.. ( Duble unders, angličáky atd atd atd)
cvičíš tak dlouho tak by si mohl mít nějakej základ.. jen nechápu, že někdo kdo tak dlouho cvičí si neví rady jak a co cvičit... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jak už jsem psal někde zpět, nejvíce mě s*rou ty prachy.
Ok tak dobře, slibuji tu veřejně, že zkusím zhubout ještě cca 5kg (abych začal s čistým štítem), i když teď to bude fakt těžký, od pondělí je už zkouškové a taky mi psala vedoucí práce, že příští pátek je deadline, tak by bylo vhodné jí to poslat ke konzultaci. To nemluvím ani o tom, že jsem si vybral jako jazyk AJ a přitom anglicky jenom rozumím, ale větu nesesmolím a ještě je to odborná angličtina - ekonomie.
No až bude tenhle kolotoč za měsíc za mnou, tak jsem se tu domlouval s jednou osobou (co má odcvičeno řadu let) a ta by byla ochotná mi pomoci, vhodné by asi bylo začít s držením těla a pak postupně zařazovat pořádný cviky (MT, dřepy, MP ve stoje,..).
Moocha : jo někdo dostal hold nadělo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 30, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | jen nevím proč už tu tak dlouho plačeš...
1) nepřirovnávej se s kamarádem třeba má lepší genetiku
2) když to nefunguje je něco špatně = udělám to jinak a pořád dokola dokud to nebude OK
3) vlny nefungují / nebaví = zkusím jinou dietu (warrior diet?)
4) tím že budeš sebe litovat na PC že nejsi tam a tam a že tamti jsou hezčí a svalnatější než ty tím nic nezpravíš...
takže koukej překopat trénink buď jeď full body nebo si to rozděl na části.. Chceš rýsovat tak zařaď kardio.. ( Duble unders, angličáky atd atd atd)
cvičíš tak dlouho tak by si mohl mít nějakej základ.. jen nechápu, že někdo kdo tak dlouho cvičí si neví rady jak a co cvičit... |
1) nepřirovnávám, jenom jsem to napsal.
2) no momentálně to funguje to co jedu (nebo se to aspoň tak tváří), váhy jsou třeba směšné, ale mám dole 11kg a zvedám stejné váhy, jako v únoru (takže síla dolu tolik nešla)
3) Vlny fungují, ne že bych se zrovna v nich vyžíval, ale dá se to. Je hezké, že si objevil WD, ale tu já už taky testoval (tuším loni).
4) to přesně dělám. :)
Rozdělené to mám, kardio taky dělám. Každý týden mi jde dolu cca 1kg.
Jinak po info co jsem už zkoušel:
Tréninky: korte, bear, AB split, split parie jednou týdně, FB, FST-7, těžko-lehký, HST, TBT, různé splity od Ciza
Jídlo: Paleo (ve kombinaci s leangains), WD, LG, jíst každých x hodin.
- u něčeho jsem vydržel dlouho u nečeho méně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 30, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
Mě se zdá, že jedeš u těch cviků zbytečně vysoké počty opakování. Jasně, u kladek a izolovaných to chápu, ale ne u těžkých komplexních. Téměř všude vidím 10-12-15-20 opakování....to ti upřímně nic nedá. Já si nepamatuju, že bych jel nějaký těžký cvik víc jak 7-8 opakování. Pokud máš dobrou techniku, neboj se těch vah, sniž na 3-5op, VÍCE pracovních sérií a uvidíš, jestli bude tělo nějak reagovat.
BTW běžně máš v tréninku třeba 10 cviků - proč? Dej jich 5 ale pořádně! Tu neznamená čím víc cviků, tím víc svalů.
PS: v jednom tréninku jsi měl třeba i 13 cviků...to fakt není OK...
PS2: nechceš vyzkoušet trénink silové vytrvalosti? To by ti možná mohlo prospět, já ho plánuju zařadit, vždy mě to moc bavilo a je to super i na pálení tuků a udržení se v kondici. V jednoduchosti - těžké váhy, málo opakování (2-4), hodně pracovních sérií (10-15) a krátké pauzy (20-30s). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st duben 30, 2014 3:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st duben 30, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Mám kamaráda z Ukrajiny , co denně svačí diskito s čipsama a zapíjí to energiťákem, k obědu chleba s paštikou a k večeři mražená pizza. Tréninky 2 týdny on 2 týdny off a vypadá tak dobře, jako asi já nikdy nebudu.. Je to obrovský vyrýsovaný hovado co mu praskaj všechny trička
Že dostali ostatní naděleno a můžou si dělat co chtějí neznamená, že ty můžeš taky. Makej dál a nespolíhej na to, že když se bdueš míň snažit, tak to půjde líp |
Černobyl no
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|