|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: st duben 30, 2014 8:58 pm Předmět: Tráveni |
|
|
Zdravim.
Jde napravit tráveni i bez užívani travicich enzýmu? Jde o to, ze posledne týdny to s mojim trávenim neni moc dobrý. Snad nemusim konkretizovat.  Jednoduse sem nafoukly atd...
Co se tyce jidelnicku tak tam mam ted klasicky vecsinou: maso, ovoce, ryze, brambory, pohanka, zelenina, syry, tvaroh, cottage, vejce, racia,orisky a jednou za cas vlocky.
Co by ste mi poradili? Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 30, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Uber bílkoviny. Zařaď detox - krátkodobou hladovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st duben 30, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
Místo hladovky bych zacal tim, ze bych vyradil mlecny výrobky a lepek. Takove kureci prsa s rejzi jsou pro většinu lidi lehce stravitelna, ale vymen to za tvaroh s vlockama a 90% lidi bude prdet a bude jim tezko od zaludku. Nadymani je většinou diky prebytku sacharidu a ne bilkovin. Kdo nekdy jel low carb, ckd nebo vlny s minimem sacharidu, tak urcite potvrdi, ze traveni vždycky funguje lepe..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 12:50 am Předmět: |
|
|
přidávám se k yurovi, zkusil bych lehčí jídla low carb a uvidíš, nejlepší je vyřazovacím způsobem zjistit co ti to dělá, já postupně zjistil že bych neměl jíst těstoviny a cottage a mléko, třeba sýry tvrdé a hermelín no problem ale ostatní mléčné dost nahovno...tvaroh sem tam zmáknu ale moc to nejím. lepší jako zdroj bílkovin je maso a vejce řekl bych.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Místo hladovky bych zacal tim, ze bych vyradil mlecny výrobky a lepek. Takove kureci prsa s rejzi jsou pro většinu lidi lehce stravitelna, ale vymen to za tvaroh s vlockama a 90% lidi bude prdet a bude jim tezko od zaludku. Nadymani je většinou diky prebytku sacharidu a ne bilkovin. Kdo nekdy jel low carb, ckd nebo vlny s minimem sacharidu, tak urcite potvrdi, ze traveni vždycky funguje lepe.. |
Jednou týdne si porad dávam den s max. 50g sacharidama a musim potvrdit, ze v ten den je to dobry. I kdyz sem jen nizkosacharidovku tak to bylo ok. No ted kdyz sem zacal objem tak se to začalo. I kdyz jim max. 250-300g sacharidu, takze zas tak moc jich nejim. Ale neco natom pravdy bude co pises...
- A Deadlift, bilkovin tam mam max 2g na kilo, iba nekdy vic. A jak sem psal jednou tydne mam takovy pro zaludek oddychovy den.
- V ted den je to dobry, mozna i na dalsi ale pak se to zase vrati.
...Tak co by ste odporucili, jak to napravit? V krajnem pripade bych uz kupil travici enzymy, ale kdyby to slo bez nich bylo by lepe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
nebyvas casto nemocnej? hlavne antibiotika a tak.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | nebyvas casto nemocnej? hlavne antibiotika a tak.. |
To vubec ne. A kdyz uz tak antibiotika jen v krajnem prípade...
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
Já jsem zkoušel i trávicí enzymy od Survivalu a žádnou změnu jsem nezaznamenal. Takže v mém případě škoda peněz. Na chvilku zkus jak píšou low carb, no lepek, no laktóza.
U mě je problém v hlavě. Cvičící populace obecně chce pořádně jíst, pořádně zvedat a pořádně růst i na vzdory signálům těla jako je únava, pocit těžkosti, špatné trávení, které vycházejí z přetížení trávicí soustavy. Správný cvičenec si řekne málo bílkovin a pošle tam tvaroh s vločkama což je přesně naopak co by tělo potřebovalo.
Tady tenhle mentální blok je potřeba zpracovat prostě jinak. Z klasického kult. přístupu více je VÍCE...na méně je více.
Ještě zkus nekombinovat sacharidy s tukama...takže: B+S nebo B+T. A nebo snížit frekvenci jídel na klasickou 3x den + PTN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|