|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pozemštajn
|
Zaslal: so květen 03, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Jak tu deadlift pise, kazdej je jinej a ty ses zase opacnej extrem a to ze tobe to nedela problém neznamena, ze druhého by to neodrovnalo. Takze bych byl na takove doporucovani opatrnej. |
Odrovnalo by to možno malé dieťa, alebo krehkú ženu.... Cvičiceho by to určite neodrovnalo... To "každý je iný" je dosť často báchorka.... Keď bude deadlift konzumovať kombináciu lilku a tuku (a to ešte nejaý olej), tak nech sa nediví... že mu z toho bude zle...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
madball : necvičím na výkon. Cvičím fullbody, 3 krát týždenne. Nikdy mi nešlo o váhy... keď mi je nejaká váha malá, jednoducho to vyriešim tak, že opakovania vykonávam pomalšie...
Čo sa fotiek týka.... asi jediné miesto kde by som sa pofotil, by bola šatňa v posilňovni.... že by ma nejaký kamoš pofotil....
Ale späť k paleo...........PALEO MÁ MILIÓN DRUHOV.............takže.... sa nedá obecne povedať, že je zdravé. Záleží od druhu palea..... "Rastlinné paleo" je nič moc..........
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | madball napsal: |
Pozemštajn : celkem by mě zajímaly tvoje výkony, případně postava na takové stravě. Nechceš založit log? |
Rando tu log mal,moc slavne to teda nebolo |
Lebo som tam nedal fotky, ani nepísal o cvičení... Nemám totiž tú potrebu.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: | madball : necvičím na výkon. Cvičím fullbody, 3 krát týždenne. Nikdy mi nešlo o váhy... keď mi je nejaká váha malá, jednoducho to vyriešim tak, že opakovania vykonávam pomalšie...
Čo sa fotiek týka.... asi jediné miesto kde by som sa pofotil, by bola šatňa v posilňovni.... že by ma nejaký kamoš pofotil....
Ale späť k paleo...........PALEO MÁ MILIÓN DRUHOV.............takže.... sa nedá obecne povedať, že je zdravé. Záleží od druhu palea..... "Rastlinné paleo" je nič moc.......... |
Pokud ti nejde o výkon, potom chápu, že si můžeš dovolit tak jíst... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Pozemštajn napsal: | madball : necvičím na výkon. Cvičím fullbody, 3 krát týždenne. Nikdy mi nešlo o váhy... keď mi je nejaká váha malá, jednoducho to vyriešim tak, že opakovania vykonávam pomalšie...
Ale späť k paleo...........PALEO MÁ MILIÓN DRUHOV.............takže.... sa nedá obecne povedať, že je zdravé. Záleží od druhu palea..... "Rastlinné paleo" je nič moc.......... |
Pokud ti nejde o výkon, potom chápu, že si můžeš dovolit tak jíst... |
madball : asi sme sa nepochopili.........Myslíš, že mi 400g tuku nedá KVANTUM energie ?? .. .....a zrátaj si to s tým, že mi po jedle nikdy nie je ťažko......... Myslíš teda, že som limitovaný nedostatkom energie a zlým cítením sa ? NIE, lebo to sa ma netýka. Len proste nie som typ, ktorého zaujíma progres vo váhach ktoré dvíham... To je všetko. Mimochdom, predstav si, pred troma rokmi som dvíhal ťažšie váhy, a lepšie vyzerám teraz. Viem svaly lepšie precítiť. Ale to už nie je o paleo, takže to tu nechcem pliesť..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Když je ta strava tak skvělá, tak bys snad už měl bez problémů zvedat to, co před 3 rokama a ještě to dokázat procítit? Nebo je problém někde jinde? A když máš takový kvantum energie, tak by vůbec neměl být problém, aby ty tréniky byly intenzivnější, měly větší objem cviků atd.
Mně se teda mnohem líp tráví jídla, kde není moc tuků a je jedno, co to je za kombinaci. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: so květen 03, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Když je ta strava tak skvělá, tak bys snad už měl bez problémů zvedat to, co před 3 rokama a ještě to dokázat procítit? Nebo je problém někde jinde? A když máš takový kvantum energie, tak by vůbec neměl být problém, aby ty tréniky byly intenzivnější, měly větší objem cviků atd.
Mně se teda mnohem líp tráví jídla, kde není moc tuků a je jedno, co to je za kombinaci. |
preto nižšie váhy, lebo idem viac na techniku, a opakovanie mi trvá dlhšie ako vtedy.
Intenzívnejšie tréningy nechcem - lebo je to vec priorít.... Chcem mať dostatok energie aj na iné veci, a akýkoľvek stimulant odmietam užívať (ani kofeín, nič). Poviem to inak - radšej budem vládať v posteli po tréningu dobre odcvičenom, ako sa "rozbiť" a doma večer chcieť spať....
Jané, že sa ti lepšie trávia jedla s malým obsahom tuku, keď tam máš veľa sacharidov.... To je ale ten dôvod, prečo je to tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
Takže pokud vypadáš líp, máš dostatek energie, dokážeš všechno krásně procítit a je tvoje priorita vzhled, tak by neměla být problém fotka. Aspoň v tomhle tam musí být výraznej pokrok za ty 3 roky, pokud nebylo nějaký vážný zranění nebo pauza.
Ideálně foto před 3 rokama a teď a podle tvých tvrzení by to měl být pěknej rozdíl, kterej by asi ani nikdo jinej neměl na normální stravě za tu dobu zvládnout, když je to tak super stravování. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Frozz: já jí četl...můžu říct, že je to celkem přesvědčivé. Tohle byl taky jeden z důvodů proč jsem přestal jíst pravidelně lepek (+důvod, že mi celozrné pečivo nedělalo úplně dobře)...Záměrně píšu pravidelně, protože tak jednou za 14 dní si nějakou pšeničnou dobrotu dám a náležitě užiju...
Zajímavé je, jak rychle si člověk zvykne. Dřív jsem byl skoro závislej na pizze a těstovinách a teď jsem těstoviny neměl víc jak dva měsíce a žiju :o) |
a co si namacis ve vypeku, kdyz si upeces kure?
nebo do stavy z grilovaneho veproveho???
na to je prece nejlepsi chleba | chleba je na to určitě nejlepší, nicméně v tom namáčim to maso a tu hromady zeleniny co mám k tomu. Mňam :o) ale jak jsem psal, nejsem fanatik, třeba dneska jsem měl u přátel bábovku, jen si to prostě nedělám pravidelně doma a jednou za čas si bagetku ke grilovanýmu jídlu taky dám. Nevidim důvod proč to hrotit...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Rando bez sacharidu nemuzes fungovat jako sportovec na nejake soutezni/zavodni urovni to proste nejde. Ne ten tvůj extrem, ale klasicka low carb strava je idealni pro nesportujici lidi, ale treba takovej zavodni silnicni cyklista co potřebuje enormne doplnovat kalorie by nedokoncil ani 1 závod. Protože i během nej potrebuji treba 5000kcal v rychle energii. Proste není to vselek pro všechny.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
Yura to napsal celkem hezky a tady ten rozumnej přístup se mi líbí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Rando bez sacharidu nemuzes fungovat jako sportovec na nejake soutezni/zavodni urovni to proste nejde. Ne ten tvůj extrem, ale klasicka low carb strava je idealni pro nesportujici lidi, ale treba takovej zavodni silnicni cyklista co potřebuje enormne doplnovat kalorie by nedokoncil ani 1 závod. Protože i během nej potrebuji treba 5000kcal v rychle energii. Proste není to vselek pro všechny. |
a kolik je tady závodních silničních cyklistů?
Na paleo stravě jde závodně sportovat. Já při tomhle typu stravování zvládla přípravu i závod v benčpresu. Znám kluky, co na tom jedou trojboj, MMA.....
není to pro všechny, ale troufám si tvrdit, že 99 % lidí na tomhle foru nepotřebuje tolik sacharidů, aby se takhle nemohli stravovat, pokud chtějí. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Frozz: já jí četl...můžu říct, že je to celkem přesvědčivé. Tohle byl taky jeden z důvodů proč jsem přestal jíst pravidelně lepek (+důvod, že mi celozrné pečivo nedělalo úplně dobře)...Záměrně píšu pravidelně, protože tak jednou za 14 dní si nějakou pšeničnou dobrotu dám a náležitě užiju...
Zajímavé je, jak rychle si člověk zvykne. Dřív jsem byl skoro závislej na pizze a těstovinách a teď jsem těstoviny neměl víc jak dva měsíce a žiju :o) |
a co si namacis ve vypeku, kdyz si upeces kure?
nebo do stavy z grilovaneho veproveho???
na to je prece nejlepsi chleba | chleba je na to určitě nejlepší, nicméně v tom namáčim to maso a tu hromady zeleniny co mám k tomu. Mňam :o) ale jak jsem psal, nejsem fanatik, třeba dneska jsem měl u přátel bábovku, jen si to prostě nedělám pravidelně doma a jednou za čas si bagetku ke grilovanýmu jídlu taky dám. Nevidim důvod proč to hrotit... |
jj, klidne vsechno, ale s mirou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so květen 03, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Osobně když omezím sacharidy, nezbyde na mě jediný sval :) Nicméně faktem je, že vhodné načasování udělá velký rozdíl. Takže když mám zrovna nějakou disciplínu, abych něco v jídle dodržoval, snažím se dávat sacharidy ráno, dopoledne a do doby tréninku spíš bílkoviny a tuky a hodně sacharidů si pak dám v průběhu tréninku a po tréninku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|